Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar yaa sürekli bişeyler yazdığım için anca fırsat buldum.. hepinizin kandili mübarek olsun,Allahım herkese sağlık,huzur versin,hepimizin dualarını kabul etsin inşallah...

4 kampanyanın toplamı 850 olduysa temsilci çantası var ya pembeli onu yolluyolardır ama diğerini bilmiyorum cnm ,güle güle kullanzemuszemus

yeni temsilci geliştirme programından çantada kazanmışsın canım hadi hayırlı olsun güle güle kullan

ayyy nasıl bir çanta acebaaaaa çok merak ettim???

bu benim 2. siparişim daha kızlar

ama bu katalogda hiçbişi yapamam hiç bişi yoksempatiksalakcinni

temsilci teşviği seti ne ki ne?

Kızlar ya saatli parfümün saatide küçücük eşim beğenmedi bi sürüde sip.verdim alan olur die bakalım satarım inş. blue rush da hoşuma gitti iiki 3 tane yazmışım alan olur illaki

niye böyle yapıo cimri avon 5 tl için olucak şeymi çok sinir bi durum inşallah hallolur. tamam blue rushumu hemen yolla ben kocaelindeyim çooook istiyorummm...

canım 5 tl için değilki.zaten bu aya ait toplamda 302 küsurluk siparişim vardı ve eksiksiz geldi..avon coştu bu ara..sen bana özelden adresi yaz kuzum yollıyım sanaa.

ayyy nasıl bir çanta acebaaaaa çok merak ettim???

bu benim 2. siparişim daha kızlar

ama bu katalogda hiçbişi yapamam hiç bişi yoksempatiksalakcinni

temsilci teşviği seti ne ki ne?

biri avon çantası biri de yeni çıkan parfümden 6 tane aldığın zaman onu veriyolar panoromada var mor bir çanta bana da geldi aynıları ben pek beğenmedim ama gene de iyi ne yapaılım

inşallah canım amiiin senin yeğen nasıl oldu iyimi

canım çok şükür dünden beri ayağı düzeldi ama kekelemesi devam ediyo,rüyasında köpek görüyomuş geceleri korkarak uyanıyo anlatıyo,gündüzleri de mahallemizde 2 tane büyük köpek var onları görüyo balkona çıkınca,dövcem sizi diyo,konuşması düzgün olan çocuk nerdeyse 3 haftadır kekeliyo yaa içim parçalanıyo,sırf oyüzden de konuşmuyo artık fazla... ama ayağı için bugün yine hastaneye gittik tahlil sonuçlarını falan öğrendik çok şükür hiçbir problem yok dedi doktor,ayağını biyere çarpmıştır,psikolojik olarak da oranın hala ağrıdığını düşünüyodur korkmayın dedi zemuszemus

biri avon çantası biri de yeni çıkan parfümden 6 tane aldığın zaman onu veriyolar panoromada var mor bir çanta bana da geldi aynıları ben pek beğenmedim ama gene de iyi ne yapaılım

ben 6 tane outspoken satmadım ki 4 tane aldım panaromadan...

diğer parfümlerle birleşti demekki sempatiksalakcinni

kormayın canım yaa şimdi gelişme çağındalar benim kızımda 3 yaşına girecek temmuzda heyecanlanınca kekelio ama ben geçici olduğunu düşünüyo mesela bize bişey söylüyecek başlıo örn:ben ben ben köpek köpek görmüştüm ben köpek görmüştüm diye ama normalde düzgün konuşuyo heyecanlı bişey anlatırken acele ediyor...

evet canım aynen bizimki de öyle,inşallah düzelirler canım..inşallah geçicidir sizinki de bizimki de. günahsız onlar yazık minicikler daha,Allahım hasta olan herkese şifa versin,kimseye dermansız dert vermesin inşallah!!!

amiiin. geçmiş olsun bu arada. kıyamam ben ona umarım en kısa zamanda geçer..

kızlar bişey sorucam lütfen yardımcı olun bana burda arkadaşım var okul müdürü beni üye yap dedi tamam dedim ilk siparişini ben t ö vericem o senin adına vericek dedim yok olmaz diyo öyle olurmu diyo ikna edmiyorum ilk siparişi herzaman takım öncüsü verir sonra gelen fatura nosuyla sana şifreni alırız ve diger bütün siparişlerini sen verirsin dedim olurmu öyle şey diyor benim puanım t. ö gider diyo puan yok limit var diyorum yok diyor anada başım agrıdı valla ben atıyorum 150 liralık sipariş vericem kendi adına vermiş olacak diyor ikna edemedim kızlar ne yapmalıyım sizce

araştır dediğin gibi oluyosa öyle ol banada haber ver dee lmaz:
ne insanlar var yaaa
puan falan yok ki de senin adına gircez siparişi ve senn adına olcak girdiğin limit de sadece fatura non gelince kendn grebiirsin de
2.siparişini girdiğinde ilk girilen siparişin fatura tutarını görebilceksin de
allah kolaylık versin ketcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…