- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #12.961
avonun hangi parmümü kalıcı ve seksi.geçtiğim yerde iz bıraksın istiyorum.gamyoncuiremsu kullanan arkadaşlar yazarmısınız lütfen.
4 kampanyanın toplamı 850 olduysa temsilci çantası var ya pembeli onu yolluyolardır ama diğerini bilmiyorum cnm ,güle güle kullanzemuszemus
yeni temsilci geliştirme programından çantada kazanmışsın canım hadi hayırlı olsun güle güle kullan
niye böyle yapıo cimri avon 5 tl için olucak şeymi çok sinir bi durum inşallah hallolur. tamam blue rushumu hemen yolla ben kocaelindeyim çooook istiyorummm...
kızlar yaa sürekli bişeyler yazdığım için anca fırsat buldum.. hepinizin kandili mübarek olsun,Allahım herkese sağlık,huzur versin,hepimizin dualarını kabul etsin inşallah...
ayyy nasıl bir çanta acebaaaaa çok merak ettim???
bu benim 2. siparişim daha kızlar
ama bu katalogda hiçbişi yapamam hiç bişi yoksempatiksalakcinni
temsilci teşviği seti ne ki ne?
canım 5 tl için değilki.zaten bu aya ait toplamda 302 küsurluk siparişim vardı ve eksiksiz geldi..avon coştu bu ara..sen bana özelden adresi yaz kuzum yollıyım sanaa.
inşallah canım amiiin senin yeğen nasıl oldu iyimi
biri avon çantası biri de yeni çıkan parfümden 6 tane aldığın zaman onu veriyolar panoromada var mor bir çanta bana da geldi aynıları ben pek beğenmedim ama gene de iyi ne yapaılım
gamzecim özelden yazdım
canım çok şükür dünden beri ayağı düzeldi ama kekelemesi devam ediyo,rüyasında köpek görüyomuş geceleri korkarak uyanıyo anlatıyo,gündüzleri de mahallemizde 2 tane büyük köpek var onları görüyo balkona çıkınca,dövcem sizi diyo,konuşması düzgün olan çocuk nerdeyse 3 haftadır kekeliyo yaa içim parçalanıyo,sırf oyüzden de konuşmuyo artık fazla... ama ayağı için bugün yine hastaneye gittik tahlil sonuçlarını falan öğrendik çok şükür hiçbir problem yok dedi doktor,ayağını biyere çarpmıştır,psikolojik olarak da oranın hala ağrıdığını düşünüyodur korkmayın dedi zemuszemus
kormayın canım yaa şimdi gelişme çağındalar benim kızımda 3 yaşına girecek temmuzda heyecanlanınca kekelio ama ben geçici olduğunu düşünüyo mesela bize bişey söylüyecek başlıo örn:ben ben ben köpek köpek görmüştüm ben köpek görmüştüm diye ama normalde düzgün konuşuyo heyecanlı bişey anlatırken acele ediyor...
evet canım aynen bizimki de öyle,inşallah düzelirler canım..inşallah geçicidir sizinki de bizimki de. günahsız onlar yazık minicikler daha,Allahım hasta olan herkese şifa versin,kimseye dermansız dert vermesin inşallah!!!
kulübün sultanı orda mısın canım??
kızlar bişey sorucam lütfen yardımcı olun bana burda arkadaşım var okul müdürü beni üye yap dedi tamam dedim ilk siparişini ben t ö vericem o senin adına vericek dedim yok olmaz diyo öyle olurmu diyo ikna edmiyorum ilk siparişi herzaman takım öncüsü verir sonra gelen fatura nosuyla sana şifreni alırız ve diger bütün siparişlerini sen verirsin dedim olurmu öyle şey diyor benim puanım t. ö gider diyo puan yok limit var diyorum yok diyor anada başım agrıdı valla ben atıyorum 150 liralık sipariş vericem kendi adına vermiş olacak diyor ikna edemedim kızlar ne yapmalıyım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?