- 11 Şubat 2008
- 11.270
- 1.279
- 223
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #12.981
bnmde kargom geldiiii hihoyyyt
kızlar bişey sorucam lütfen yardımcı olun bana burda arkadaşım var okul müdürü beni üye yap dedi tamam dedim ilk siparişini ben t ö vericem o senin adına vericek dedim yok olmaz diyo öyle olurmu diyo ikna edmiyorum ilk siparişi herzaman takım öncüsü verir sonra gelen fatura nosuyla sana şifreni alırız ve diger bütün siparişlerini sen verirsin dedim olurmu öyle şey diyor benim puanım t. ö gider diyo puan yok limit var diyorum yok diyor anada başım agrıdı valla ben atıyorum 150 liralık sipariş vericem kendi adına vermiş olacak diyor ikna edemedim kızlar ne yapmalıyım sizce
yk ablam yrn aricm kızada artk avon böle böle yapmış dicem napmaradın mı eda avonu halledebildin mi?
cnm hoşgeldnnn opuyorumnanaktan cnm sna şu kadarını sölim ŞAHSEN BENM FİKRM şu:avon amway dore artk her neyse bu tür markalardan yüzüm için bişe sürmem..bnm cildim değerli bilmediğim şeyi süremem doktorum ne derse odur..ama avonun parfümleri makyaj eşyaları güzel yani bak ona lafım yok..advance die bi saç bakım serisi var muhteşem ötesi gerçktn bnm önerebileceklerm bunlar..ha bide kremleri çok güzel..--------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------
mrb eda17 gedim buaraya :teytey: selam kızlar öncelikle kandilinizi kutluyorum.Hayırlı kandiller olsun dualarınız kabul,günahlarınız af olsun. ben kktc de yaşıyorum ve avon temsilcisi olmak istiyorum.hem ürünlerini takip etmek hemde indirimlerden faydalanmak istiyorum.tabiki burdaki avon fiyatları birzcık pahalı. avon ürünleri hiç kullanmadım kullnamayı düşünüyorum.sizlerden istediğim ürünler hakkında bilgi sahibi olmak, hangi ürünlerden memnunsunuz yada değilsiniz nedenleri ile birlkte yazmanızı rica ediyorum.Sizlerin olumlu-olumsuz düşüncelerinizi müşterilermle paylaşmak istiyorum.bana yardım ederseniz çok sevinirim.
tabiki LİTTLE BLACK..üstüne parfm tanımam..kış için ıncandessence da güzel..avonun hangi parmümü kalıcı ve seksi.geçtiğim yerde iz bıraksın istiyorum.gamyoncuiremsu kullanan arkadaşlar yazarmısınız lütfen.
cnm bnde var iki taraflı deil kapağı alıosn alt tarafına takıosn fırça o şekilde çıkıo çok güzel ama..şu fırsat köşesindeki ruj fırçası nasıl kullanan varmı çif taraflı mı acaba?
gözün aydın ablacmbnmde kargom geldiiii hihoyyyt
evet kırmızısı süper... Kızlar birsey sorcam sizce ben bu deodorantlardan alsam ne kdr saklayabilirimyk ablam yrn aricm kızada artk avon böle böle yapmış dicem napm
cnm hoşgeldnnn opuyorumnanaktan cnm sna şu kadarını sölim şahsen benm fikrm şu:avon amway dore artk her neyse bu tür markalardan yüzüm için bişe sürmem..bnm cildim değerli bilmediğim şeyi süremem doktorum ne derse odur..ama avonun parfümleri makyaj eşyaları güzel yani bak ona lafım yok..advance die bi saç bakım serisi var muhteşem ötesi gerçktn bnm önerebileceklerm bunlar..ha bide kremleri çok güzel..
tabiki little black..üstüne parfm tanımam..kış için ıncandessence da güzel..
cnm bnde var iki taraflı deil kapağı alıosn alt tarafına takıosn fırça o şekilde çıkıo çok güzel ama..
gözün aydın ablacm
kızlaaar kandiliniz mübarek olsn çok çok öpüorm hepinizi opuyorumnanaktan
bu arada şu spreyler varya k7de 6 tl olan yenileri çıkan onların sexy olanını aldmm muhteşem ötesi yaaa keşke parfümü olsaaa..
yk ablam yrn aricm kızada artk avon böle böle yapmış dicem napm
cnm hoşgeldnnn opuyorumnanaktan cnm sna şu kadarını sölim ŞAHSEN BENM FİKRM şu:avon amway dore artk her neyse bu tür markalardan yüzüm için bişe sürmem..bnm cildim değerli bilmediğim şeyi süremem doktorum ne derse odur..ama avonun parfümleri makyaj eşyaları güzel yani bak ona lafım yok..advance die bi saç bakım serisi var muhteşem ötesi gerçktn bnm önerebileceklerm bunlar..ha bide kremleri çok güzel..
tabiki LİTTLE BLACK..üstüne parfm tanımam..kış için ıncandessence da güzel..
cnm bnde var iki taraflı deil kapağı alıosn alt tarafına takıosn fırça o şekilde çıkıo çok güzel ama..
gözün aydın ablacm
kızlaaar kandiliniz mübarek olsn çok çok öpüorm hepinizi opuyorumnanaktan
bu arada şu spreyler varya k7de 6 tl olan yenileri çıkan onların sexy olanını aldmm muhteşem ötesi yaaa keşke parfümü olsaaa..
çeyize derken :s abartma kız kaç yıl sora ewlencen kaydirigubbakcemile3 ama ynede bilemem sonuçta deodorant :sevet kırmızısı süper... Kızlar birsey sorcam sizce ben bu deodorantlardan alsam ne kdr saklayabilirim
bu katalogta çok fazla parfm var hangisini alsam die kaldm kaydirigubbakcemile3kargom geldi gelelim ayrıntılara :))
saati eşimde bende beğendik şeker bşyyy
açılıp kapanabilen göz kalemleri harikaaa 3 rengini aldım hepsinede bayıldım bu kadar ucuzken diğer renklerindende sipariş vermeyi düşünüyorumm
katolok pek açmadı beniii :)
panoromadaki boncuklu kendimiz tasarlıcağımız bilekliğe bayıldımmm
k9u beklemeden panoromadan sipariş vermeyi düşünüyorummm kalmazsa falan diyee
yanlız zincir boncukları kedi köpek fil figürlerinide vercem yaa hepsini vereblrm değil mi 1 er çeşit olmak üzere panoromadan??
çeyize derken :s abartma kız kaç yıl sora ewlencen kaydirigubbakcemile3 ama ynede bilemem sonuçta deodorant :s
bu katalogta çok fazla parfm var hangisini alsam die kaldm kaydirigubbakcemile3
illa bi tane olmasına gerek yokki abla istediğinden koydur işte..
bnde numune ruj aldm anam 24k rujlardan red 2000 var kıpkırmızı bi ruj öldm yaaa bayıldmmmakannehir
arkdslar birsey sorcam bu kampanya 7 de banyo köpükleri var 1lt bir alana bir bedava onun temsilci fiyatı ne kadar evde değilim de ben çok acil biri baksın lütfen....
13,95 canım..
saol canım benim 45 i doldurmaya calısyorum da...bi de o naturals in vucut losyonu ne kdar berbat kokkuyo öleeee yaaa
nisacım sen de bi cevap ver kuzum üstteki soruma,ayy kafayı yicem yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?