Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Ya gamzecim bu arada bi arkadaşımı üye yapıcaktım ikna ettim son anda vazgeçti ona da cnm sıkıldı t.ö hayallerim suya düştüüüü 1 tane t.ö bulacaktı annemi yapıcaktım bide kalıcaktı 2 kişi ama böle olunca şevkim kırıldı herkese zor gelio uğraşamam diolar

canım yaa şevkin neden kırılıyo 1 kişi yüzünden,o istemez başkaları ister,takma kafaya canım..bak ne güzel şimdiden 2 tane var,ha bu arada anneni ve t.öncünün bulduğu kişiyi panoramadan temsilci tavsiye programına bakıp önerirsen onlar üstünden hediye kazanabiliyosun unutma canım.. bu arada benim çenemin altında 3-4 tane kıl çıkıyodu ama belli bile olmuyodu,geçenlerde baktım yüzümde sarı sarı tüyler var ama akşam ışıkta bakınca belli oluyo,gündüz belli olmuyo.biraz önce de kardeşim söyleyince üzüldüm,kafaya taktm.halbuki kremlerden de çok memnunum..

Kuzum çok büyütme kafanda ya yediklerimizde hormon dolu artık birçok sebzeyi meyveyi her mevsimde yiyoruz öle değil mi ..Canım ne bilim şimdilik böyle devam edicem sanırım kolay kolay kimse yanaşmıyor ayyy nasıl uğraşıcam dio herkes arkadaşımda öle siparişini bana verdi sen getirt dedi o kadar dil döktüm cnm ben siparişi senin adına girim sen kazan felan yok uğraşamam dio diyorum siparişlerini felanda ben girerim kabul etmedi ayy annemde istemiyoda ben siparilerimi onun üzerinden girmek için üye yapıcaktım onu bide ilk onu üye yapıp diğer kişileride tavsiye gösterip hediyeleri alıcaktım ama olmadııı

canım dur bi bakalım ümidini kaybetme,sen bulursun üye..halanlara falan haber bıraksan onlar yardımcı olmaz mı üye bulmada?? acele etme canım Allah büyük,seni yalnız bırakmaz.inşallah biran önce bulursun üye canım..

canım ben burdayım da çıkarım birazdan,kuzenim hastanedeydi bugün akşamüzeri6 dan gece 11e kadar hastanedeydim,eve gelene kadar saat 12 oldu,uykusuzum yorgunum,sabah tekrar hastaneye gidicem,sözde yarın sabah 6 da kuzumu karşılamaya gitcektim askerden geliyo ama kuzenimi de yalnız bırakamam,herşey üstüste olunca planlarım suya düştü..

Yok tatlım ben onlara satıyom zaten ne bilim belki bölesi daha ii baktımda pirimde çok az ya yani çok çevren olması lazım bide insanlarla uğraşmakta zor bakalım şimdilik böle devam edicem hayırlısı artık bu arada panaromadaki hediyeler ne öle yaaa saçmaladı avon iice

Ayyy canım geçmiş olsun hakikaten üstüste gelmiş yat dinlen canım bende çıkıcam halamlar gelicek kahvaltıya ben hala burdayım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yatıp dinlenim bende sabah erken kalkmam lazım

sen de haklısın canım yaa,ben belki halanın çevresinde üye olmak isteyen vardır diye düşünmüştüm ama prim almak için çok çevre lazım,insanlarla uğraşmak kadar zor bişey yok.. panoramadaki hediyelere ben de çok sinir oldum ya avon kendi ürünlerini koymuş,temsilcilerini düşünmemiş hiç,saçmaladılar iyice..

tamam canım Allaha emanet ol,öpüyorum tatlım,sen de dinlen.şimdiden afiyet olsun..

ay çok sagol canım benim ben evhanımıyım bu arkadaşım okul müdürü her zaman kendi dedigi dogru olsun istiyor ama bende en azından lise mezunuyum ve zeki oldugumu düşünüyorum bilgiliyim kendimi geliştirmesini biliyorum egitiyorum kendisi üniversite bitirmiş ama bencillik kazanmış haklıyım havası üf ya

aynen hayatım çok inat daha üye yapmadan başım agrıdı ugraşmak istemiyorum zaten 1 aya kalmadan taşınıyorum ugraşmaya bile degmez benbilirim havası insanı sinir ediyor daha önce oriflime yapmış onda öyle bişey yokmuş avonda neden var puanım ona mı gidecek bilmedigi için komik duruma düşüyor bide ben anlatıyorum hiiiççç dinlemiyo bile

boşver ya onunlamı uğraşacaksın..
şöyle 10 tane güzel satış yapan temsilcin olacakki iyi getirisi olsun..o zamanda kafanı kaşıyamıyorsun tanıdığım tüm takım öncüleri öyle ellerinden kulaklarından telefon düşmüyor 2 çift laf edemiyorsun..
burdaki takım öncüleri kayıt yaparken o kadar çok şeye tamam diyor ki temsilciler hiç bir şey yapmıyor siparişlerini bile tek tek takım öncüleri giriş yapıyor...
öfff anlatması bile sıkıcı

ben hiç beğenmedim bu katolğuuuu vallaaa
birtek panoroadaki bilekliği isterim kendimeee zaten taşınıom bu ayy sipariş toplamıycam kat.da getirtmedimm kafam rahat bu ayy :)))
edacımmm hani panoromadan bir çeşit istemehakkın var ya odan sordumm ama o takıyı tamamlayabilmek için her boncuktan 1 er kere spariş girebilirim değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…