- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #13.021
Kızlar çok önemli bişey sorcam kampanya 6 bitti biliyorsunuz bir müşterim kampanya 6 da simple elements edt aldı şimdi onu diğer simple elements edt ile değiştirmek istiyor ve bu ay biraz daha pahalı bu ürün ne yapmam gerekiyor?
arkadaşlar şimdi bu yeni siparişleri ne zaman vermeye başlıyoruz hemen verebilir miyiz
boşver ya onunlamı uğraşacaksın..
şöyle 10 tane güzel satış yapan temsilcin olacakki iyi getirisi olsun..o zamanda kafanı kaşıyamıyorsun tanıdığım tüm takım öncüleri öyle ellerinden kulaklarından telefon düşmüyor 2 çift laf edemiyorsun..
burdaki takım öncüleri kayıt yaparken o kadar çok şeye tamam diyor ki temsilciler hiç bir şey yapmıyor siparişlerini bile tek tek takım öncüleri giriş yapıyor...
öfff anlatması bile sıkıcı
arkadaşlar şimdi bu yeni siparişleri ne zaman vermeye başlıyoruz hemen verebilir miyiz
k8 katoloğo 9 temmuzda tatlım
ewt gerçekten çook güzel..ben kullanıorum red 2000i 2 yıldr süper birşey ama yazın kullanmak çok zor erio dudakta çok bulaşıo sürmek bize zor normalde harika birşey kalıcı oluo donuo dudakta hiç bulamşmıo ama yazın öyle değil
onunla bi alakası yokki ablam sn o bileklikten sadece 1 tane alabilirsn sonuçta onlar boncuk istediğin kdr alırsn..ben hiç beğenmedim bu katolğuuuu vallaaa
birtek panoroadaki bilekliği isterim kendimeee zaten taşınıom bu ayy sipariş toplamıycam kat.da getirtmedimm kafam rahat bu ayy :)))
edacımmm hani panoromadan bir çeşit istemehakkın var ya odan sordumm ama o takıyı tamamlayabilmek için her boncuktan 1 er kere spariş girebilirim değil mi?
cnm aslında avonun kremleri güzel kokuo ama kalıcı güzel istiosn mor seri var k6da indirimdeydi onun yenileyici vücut kremi var onu al bna tsk edicksn eminim yerimsenibenkızlar lüften biri cvp versn iki gündür bnm yazdıklarım görünmüyormu vcevap vermiyolar dar:gitme:ılıyorum ama :S
kızlar lüften biri cvp versn iki gündür bnm yazdıklarım görünmüyormu vcevap vermiyolar dar:gitme:ılıyorum ama :S
yk ablam yrn aricm kızada artk avon böle böle yapmış dicem napm
cnm hoşgeldnnn opuyorumnanaktan cnm sna şu kadarını sölim ŞAHSEN BENM FİKRM şu:avon amway dore artk her neyse bu tür markalardan yüzüm için bişe sürmem..bnm cildim değerli bilmediğim şeyi süremem doktorum ne derse odur..ama avonun parfümleri makyaj eşyaları güzel yani bak ona lafım yok..advance die bi saç bakım serisi var muhteşem ötesi gerçktn bnm önerebileceklerm bunlar..ha bide kremleri çok güzel..
tabiki LİTTLE BLACK..üstüne parfm tanımam..kış için ıncandessence da güzel..
cnm bnde var iki taraflı deil kapağı alıosn alt tarafına takıosn fırça o şekilde çıkıo çok güzel ama..
gözün aydın ablacm
kızlaaar kandiliniz mübarek olsn çok çok öpüorm hepinizi opuyorumnanaktan
bu arada şu spreyler varya k7de 6 tl olan yenileri çıkan onların sexy olanını aldmm muhteşem ötesi yaaa keşke parfümü olsaaa..
cnm anca pazartesi
he bilmemki cnm ama çarşamba garnti gelr.yok ya salı gelmezpeki siparişler salı günü gelirmii??CADIARZU
rica ederm ablamtşk edaaaa a.s.
canım onu denemedim de solutıns yüz temizleyicisi ayrıca kremleri cilt tipine göre verdim begendilerkızlar bi sorum waaarrr..bu yeni çıkan 3ü bi arada tonik nemlendirici nasıl??5.5 olan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?