Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Kızlar çok önemli bişey sorcam kampanya 6 bitti biliyorsunuz bir müşterim kampanya 6 da simple elements edt aldı şimdi onu diğer simple elements edt ile değiştirmek istiyor ve bu ay biraz daha pahalı bu ürün ne yapmam gerekiyor?

ürünler 3 kampanya boyunca iade edilebiliyor diye biliyorum. iade edersin yeni katalogtan sipars verirsin müsterine de söyle biraz pahalı de bence..

arkadaşlar şimdi bu yeni siparişleri ne zaman vermeye başlıyoruz hemen verebilir miyiz

temmmuzDA baslar ooo... kızlar bu kampanya 7 deki sf 39daki sıkılastırıcı nemlendirici losyon kullanan var mı ? avondan iki tane losyon aldım kokuları yüzünden hep iade ettim bunun kokusunu bilen varmı ? işe yarıyo mu?:tomato:

merhaba arkadaşlar bir sorum olucak size bu solutions kremler gece ve gündüz olarak iki çeşit ikisi birliktemi kullanılması gerekiyor yoksa biri yeterlimi?

aynen ynen hayatım hiççç ugraşamam daha dakkabir gol bir olduk bi,lgiliymiş gitsin kebndisi olsun ugraşamam

ewt gerçekten çook güzel..
onunla bi alakası yokki ablam sn o bileklikten sadece 1 tane alabilirsn sonuçta onlar boncuk istediğin kdr alırsn..
kızlar lüften biri cvp versn iki gündür bnm yazdıklarım görünmüyormu vcevap vermiyolar dar:gitme:ılıyorum ama :S
cnm aslında avonun kremleri güzel kokuo ama kalıcı güzel istiosn mor seri var k6da indirimdeydi onun yenileyici vücut kremi var onu al bna tsk edicksn eminim yerimseniben

ben annem için alıcam ruj fırçasını cnm merak etti ondan sordum tşkr ederim:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…