- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #13.041
YANİ BEN KALDIRIP SAKLMAK İSTİYORUM CEYİZE FALAN :d STOK YAPMAK İSTİYORUM.
kızlar bi sorum waaarrr..bu yeni çıkan 3ü bi arada tonik nemlendirici nasıl??5.5 olan..
Kızlar essence siparişi aldım bugün.acaba saati kalmışmıdır???Bilen varmı
merhaba arkadaşlar bir sorum olucak size bu solutions kremler gece ve gündüz olarak iki çeşit ikisi birliktemi kullanılması gerekiyor yoksa biri yeterlimi?
ben şimdi sipariş versem ne zaman faturalanır kızlar acil cvp bekliyorum lütfen
hmm ya bn avona güvenemiormm :sinifsinif:canım onu denemedim de solutıns yüz temizleyicisi ayrıca kremleri cilt tipine göre verdim begendiler
bnmde elmde kaldı cnm bugn çeneme bi denicm eğer sivilce fln çıkmazsa kullanırım kokusu hoşa.s.bnde denemedim ama güzel bişeye benzio eğer gerçekten işe yarıosa tabi 1 tane sattım ondan şuana kadar bi şikayet gelmedi kaydirigubbakcemile3
sipariş verirsn gelmezkıslarr benim 1 ay gecikmiş faturam var,,bi sorun çıkarmı acaba
kıslarr benim 1 ay gecikmiş faturam var,,bi sorun çıkarmı acaba
ya ben başlıcam bu avona artık bana essence parfüm yerine signature göndermişler yanındada saati gelmiş ya ne bu valla sinir oldum artık her ay bişeyler mi karşılaşcaz yalmaz:
esssence bittimi de signaturee gönderiyorlrr allahtan kılpayı kurtardık :))
ilkşah ablaa bu 3ü bi arada tonik nemlendirici nasıll??
kızlar 2 tane iadem var,napmam lazım beğenilmedi ürünler,nasıl yapıcam.bilgim yok,daha önce iade yapmadığım için de yorumlara pek dikkat etmedim,yalnız bir sorun var benim normalde kettle kazanmış olmam lazım ancak faturada 5,20 tl sipariş verirsen kettle senin olur yazıyo,yani iade yaparken kettle falan gönderemem,umarım bir sorun çıkmaz.ayrıca 2. siparişlerimi verdiğim an kargocuya elden verirsem herhangi bi ücret ödemiyormuşum.ben de öyle yapmayı düşünüyorum,inşallah 45i tamamlayıp sipariş veririm de kargo parası ödemem iade için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?