Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

YANİ BEN KALDIRIP SAKLMAK İSTİYORUM CEYİZE FALAN :d STOK YAPMAK İSTİYORUM.

deodorantları hiç açmadan serin kuru lutubetsiz yerde saklarsan eğer ömrü anca 2 yıl dayanır canım bence nişanlı sözlü falan değilsen şimdiden alma derim söz nişan tarihin belli olsun ondan sonra stoklamaya başla :hulya:

ya ben başlıcam bu avona artık bana essence parfüm yerine signature göndermişler yanındada saati gelmiş ya ne bu valla sinir oldum artık her ay bişeyler mi karşılaşcaz ya lmaz:

canım onu denemedim de solutıns yüz temizleyicisi ayrıca kremleri cilt tipine göre verdim begendiler
hmm ya bn avona güvenemiormm :sinifsinif:
bnde denemedim ama güzel bişeye benzio eğer gerçekten işe yarıosa tabi 1 tane sattım ondan şuana kadar bi şikayet gelmedi kaydirigubbakcemile3
bnmde elmde kaldı cnm bugn çeneme bi denicm eğer sivilce fln çıkmazsa kullanırım kokusu hoşa.s.
kıslarr benim 1 ay gecikmiş faturam var,,bi sorun çıkarmı acaba
sipariş verirsn gelmez

Son düzenleme:
kıslarr benim 1 ay gecikmiş faturam var,,bi sorun çıkarmı acaba

fena faiz koyar cnm artı sanırım 45 gün geçerse icraya veriolar avukat parasınıda sana ödetiyorlar

ya ben başlıcam bu avona artık bana essence parfüm yerine signature göndermişler yanındada saati gelmiş ya ne bu valla sinir oldum artık her ay bişeyler mi karşılaşcaz ya lmaz:

takım öncünz haber vermedimi bana 2 gün önce bölge sorumlum haber verdi bende temsilcilerime söyledm sipariş almayn die artı internetten sipariş verirken essence yerine signature artı saatinde farklı gönderileceğini belirtio uyarı çıkıo

takım öncünz haber vermedimi bana 2 gün önce bölge sorumlum haber verdi bende temsilcilerime söyledm sipariş almayn die artı internetten sipariş verirken essence yerine signature artı saatinde farklı gönderileceğini belirtio uyarı çıkıo[/QUOTE]

ben ona hiç dikkat etmemişim ya takım öncümde söylemedi sinirlenmişim boş yere neyse babam kokusunu beğendi o alacak bakalm

evet kızlar bende şimdi ikinci siparişi girdim.essence yerine signature gönderilcektir yazıyo.keşke stok yapsaymışım..sanırım bende alıcam kettle ı .10 katalog vercez ya katalog 8 i yazcaz dimi

kızlar 2 tane iadem var,napmam lazım beğenilmedi ürünler,nasıl yapıcam.bilgim yok,daha önce iade yapmadığım için de yorumlara pek dikkat etmedim,yalnız bir sorun var benim normalde kettle kazanmış olmam lazım ancak faturada 5,20 tl sipariş verirsen kettle senin olur yazıyo,yani iade yaparken kettle falan gönderemem,umarım bir sorun çıkmaz.ayrıca 2. siparişlerimi verdiğim an kargocuya elden verirsem herhangi bi ücret ödemiyormuşum.ben de öyle yapmayı düşünüyorum,inşallah 45i tamamlayıp sipariş veririm de kargo parası ödemem iade için..

iadelerini hazırla kargon kapıya geldiğinde wer para ödemezsn ayrıca iadelern kaç tllik ne kadar sa onu karşılayack kadr sipariş vermen lazm kettle içn

gamzecim ben yaptım bizzat kendim kapıda :)))
faturanın aslını doldurrr
kargocu gelince iadelerin küçükse poşet iste yoksa avon kutusuna yada herhangi bi kutuya koy faturanın aslınıda doldur içine koy paket yap ver kargocuya
o bi fatura doldurcak birini sana vericek bu kadar cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…