Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

iadelerini hazırla kargon kapıya geldiğinde wer para ödemezsn ayrıca iadelern kaç tllik ne kadar sa onu karşılayack kadr sipariş vermen lazm kettle içn

13,87 ve 7,42 tl lik iadem var,kettle için eksiğimi tamamlarım zaten 45 tl yi tamamlarsam eğer.. faturada ürünün karşısındaki bölümü işaretliyceğime yanlış yerleri işaretledim ben ne yapmam lazım lütfen yardım edin!!!

tamam abla ama benim toplam 2 fatura var çünkü biri tlfla verilen siparişlerin faturası,diğeri intten verilenlerin..

faturanın aslı tamam tamam anladım

kızlar 2 günlük geçişmiş faturam var..bugün sipariş vericem tekrar gelirmi acaba..pazartesi günü 4 gün geçişmiş olacak???sizcee

Kızlar kettle kazanmak için panaromadan sipariş versem geçerli oluyomu??panaromadan şu yeni çıkan parfümlerden alıcamda.acaba sayarlarmı onu??

benim siparişlerin salıya kesin gelmesi gerekiyo yaaa müşterim şehirdışına gidiyo çarş.günü 2 hafta sonra gelcek.zaten ödemesi 2 hafta içinde olması gerek geç olur alamam siparişlerin ücretini.eyvahedigeldismile

ya kızlar bi sorunum var sanırım otomatik hesabım var benim avon için fatura tutarını yatırdım ama cari hesapta hala ödenmiş görünmüyor perşembe günü yatırmıştımbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…