Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ya kızlar bi sorunum var sanırım otomatik hesabım var benim avon için fatura tutarını yatırdım ama cari hesapta hala ödenmiş görünmüyor perşembe günü yatırmıştımbilmiyorumkismile

ödeme günü gelmişmiydi birde geçtiğimz hafta banka hesaplarnda tarama vardı yıllık işlem ücretlerini alıorlar 25 tlyi çekmiş olabilrler avondan önce avonda tam para olmadığından çekmemiştr

Son düzenleme:
iii geceler şimdiii 2.sipariş gircem kettle de kazancam inşallahhh
yanlız sorum var bilen acil cevaplasın ltfen
300 ya limit 10 katolok bunun içinde eklenmiş olark 300 olsa olur mu??

ben aldım beğenmedim canım dha önce niveanın ürünlerini kullanıyodum çok kötü demelerine rağmen kullandığımda frahlığı hissediyodum ama bunda 0 :umursamaz:
anladm tatlm saolopuyorumnanaktan
birde yeni çıkan bayan parfümünü beğendinizmi,
bn bayıldm abla hatta alıcm
bn olur die biliorm abla..bnce olur yaa..

Aromadisiac Erkek EDT 2 tane aldımm sipariş onu fazla hespladı gibi geldiydide devam edince 48e düştüü şükürrr :))
tamam cnm sağolll

oluyor canım yani ürünlerinin toplamı 291.75 olsa tamamdr birde katalog eklednmi 300 oluo birde sipariş verirken kettle yi göstermio faturalanınca görüosn

ya arkadaşlar bir tek benm bilgisyarmdamı problem var yoksa sizdede forum bir acaip görüonuormu acilll cewap

oluyor canım yani ürünlerinin toplamı 291.75 olsa tamamdr birde katalog eklednmi 300 oluo birde sipariş verirken kettle yi göstermio faturalanınca görüosn
canımmm çok sğl içimi rahatlattın
ya arkadaşlar bir tek benm bilgisyarmdamı problem var yoksa sizdede forum bir acaip görüonuormu acilll cewap
evet cnm dün banada öyleyd
dün öğlen grdiimde yolumu bulamadım topiğe gelmek için geri çıkmk zorunda kaldımmm kafamçokkarıştı
delikafadulden

ödeme günü gelmişmiydi birde geçtiğimz hafta banka hesaplarnda tarama vardı yıllık işlem ücretlerini alıorlar 25 tlyi çekmiş olabilrler avondan önce avonda tam para olmadığından çekmemiştr

son ödeme tarihi gelmedi canınm 1 temmuz son günü. Son gününde mi çekiyolarki acaba hesaptaki parayı. Bide benim öğrenci kartı olduğu için yıllık ücret ödemiyorum diyee biliyoruum bilmiyorumkismile

son ödeme tarihi gelmedi canınm 1 temmuz son günü. Son gününde mi çekiyolarki acaba hesaptaki parayı. Bide benim öğrenci kartı olduğu için yıllık ücret ödemiyorum diyee biliyoruum bilmiyorumkismile

ewet cnm ödemiyorsn yıllık ücret birde son gününde çekiorlar parayı istersen bankaya git hesabımdaki parayı avona havale yapmak istiorum açıklama bölümünde temsilci numaram belirtlsin istiorum de o zaman gönderirler 1 gün sonra avon cari hesabından silinir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…