- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #13.081
ya kızlar bi sorunum var sanırım otomatik hesabım var benim avon için fatura tutarını yatırdım ama cari hesapta hala ödenmiş görünmüyor perşembe günü yatırmıştımbilmiyorumkismile
anladm tatlm saolopuyorumnanaktanben aldım beğenmedim canım dha önce niveanın ürünlerini kullanıyodum çok kötü demelerine rağmen kullandığımda frahlığı hissediyodum ama bunda 0 :umursamaz:
bn bayıldm abla hatta alıcmbirde yeni çıkan bayan parfümünü beğendinizmi,
bn olur die biliorm abla..bnce olur yaa..iii geceler şimdiii 2.sipariş gircem kettle de kazancam inşallahhh
yanlız sorum var bilen acil cevaplasın ltfen
300 ya limit 10 katolok bunun içinde eklenmiş olark 300 olsa olur mu??
iii geceler şimdiii 2.sipariş gircem kettle de kazancam inşallahhh
iii geceler şimdiii 2.sipariş gircem kettle de kazancam inşallahhh
Kızlar İnternetten sİparİs nsl gİrİlİyo benİm hep ÖncÜm gİrİyordu Ögretebİlİr mİsİn ?_
canımmm çok sğl içimi rahatlattınoluyor canım yani ürünlerinin toplamı 291.75 olsa tamamdr birde katalog eklednmi 300 oluo birde sipariş verirken kettle yi göstermio faturalanınca görüosn
evet cnm dün banada öyleydya arkadaşlar bir tek benm bilgisyarmdamı problem var yoksa sizdede forum bir acaip görüonuormu acilll cewap
kızlar şu outspoken hakkında konuşsak biraz nasıl bir parfüm
ödeme günü gelmişmiydi birde geçtiğimz hafta banka hesaplarnda tarama vardı yıllık işlem ücretlerini alıorlar 25 tlyi çekmiş olabilrler avondan önce avonda tam para olmadığından çekmemiştr
son ödeme tarihi gelmedi canınm 1 temmuz son günü. Son gününde mi çekiyolarki acaba hesaptaki parayı. Bide benim öğrenci kartı olduğu için yıllık ücret ödemiyorum diyee biliyoruum bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?