Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ayyyy eda dur gitme bşy sorcammmm

kettle şimdi söylemiyor değil mi promosyon bedelsiz hakedilen ürünler bölümünde??
ablacm k.bakma sayfa bozuk die çıktım valla ama halletmiş güle güle kullan inş.kettle glrkaydirigubbakcemile3

nasıl gidiyo kızlar ya yaza girdik
walla bnm okul kapandı bütün satışlar bitti ancak yazlığa gitmeyenler kuzenler fln alır..

hakkaride şehit olan askerlerimiz için kadınlar kulübü sayfanın başında biyer hazırlamış,çok da iyi etmişler.. çok üzüldüm çokk içim parçalandı,Allah ailelerine sabırlar versin,Allah rahmet eylesin,inşallah artık bu terör biter dicem ama bu gidişle bitmez,askerlerimiz orda Allaha emanet,bizim cangüvenliğimiz için hayatları bitiyo,çok kötü bi durum,aileleri perişandır şimdi :gitme:

ablalarm öncelikle meraba:)
yrndan itibaren koca 1 sne hytm için büyük bi çalışmaya başlicam..geceleri yine gelcm ama sakın bni unutmayın:)her dua edişinizde bni sakın unutmayn..bnm içinde hyrlısıyla istediim bölümü kazanmam için..sizleri çoook sewiorm cnm avon ailem hepnizi çook öpüorm inş.görüşmek üzere..opuyorumnanaktan

kızlar bişey sorucam arabian glow sıkıştırılmış pudranın aynası varmı bileniniz varmı? bi müşterim aynalıı istiyomuşta aynalıysa alicaak

var cnm aynası ben öyle hatrlıorum

Eklentiler

• $DSC_9514-1.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:

ahhh ahhh çok iyi anlıyorum canım seniii inş. istediğin hyerlere gelirsin ama şimdiden çok sıkma kendini ufak ufak hazırlan. Zor bişey değil istemek yeterli çalışan yapıyo sende kararlısın anlaşılan hihoyyyt

imş istediğin bölümü kazanırsın canım ben bu sene girdim sınavlara dün ve bugün girdim bide haftaya gircem inş istediğim bölümü kazanırım inş sende kazanırsın canım olumunekankayizsmile

ii çalışmalar edacım başarılar hayatın boyunca hep seninle olsun inşallah :hooray:
ablam saoll opuyorumnanaktan
ayy cnm çook saol inş.olur birazcık zor bi bölüm istiorm ama çalışmalarmla buda geçick inanıorm..
cnm ya inş.istediin bölüme girersn inş.dier sınavında çok ii geçer darısı başıma..

selam kızlar nasılsınız?? aşkım geldi askerden ama ağrısı var ve fazla görüşemiyoruz.nedense tam evden çıkıp aşkımla görüşmeyi düşündüğüm an misafir doluşuyo eve,normalde ayda yılda 1 gelen insanlar bile 3 gündür evi boş bırakmadılar,bugün 3te çıkıcaktım evden anca 6buçukta çıkabildim, satışlar nasıl gidiyor?benim 2 iadem var ama kargo parası vermemek için 45 liralık daha sipariş vermem gerekiyor,siparişlerim gelince kapıda vericem iadeleri,inşallah 45i tamamlarım.. kettle ozaman kesin gelir iştee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…