- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #13.101
ayyyy eda dur gitme bşy sorcammmm
ablacm k.bakma sayfa bozuk die çıktım valla ama halletmiş güle güle kullan inş.kettle glrkaydirigubbakcemile3kettle şimdi söylemiyor değil mi promosyon bedelsiz hakedilen ürünler bölümünde??
walla bnm okul kapandı bütün satışlar bitti ancak yazlığa gitmeyenler kuzenler fln alır..nasıl gidiyo kızlar ya yaza girdik
ewet cnm ödemiyorsn yıllık ücret birde son gününde çekiorlar parayı istersen bankaya git hesabımdaki parayı avona havale yapmak istiorum açıklama bölümünde temsilci numaram belirtlsin istiorum de o zaman gönderirler 1 gün sonra avon cari hesabından silinir
kızlar bişey sorucam arabian glow sıkıştırılmış pudranın aynası varmı bileniniz varmı? bi müşterim aynalıı istiyomuşta aynalıysa alicaak
var cnm aynası ben öyle hatrlıorum
ablalarm öncelikle meraba:)
yrndan itibaren koca 1 sne hytm için büyük bi çalışmaya başlicam..geceleri yine gelcm ama sakın bni unutmayın:)her dua edişinizde bni sakın unutmayn..bnm içinde hyrlısıyla istediim bölümü kazanmam için..sizleri çoook sewiorm cnm avon ailem hepnizi çook öpüorm inş.görüşmek üzere..opuyorumnanaktan
ablalarm öncelikle meraba:)
yrndan itibaren koca 1 sne hytm için büyük bi çalışmaya başlicam..geceleri yine gelcm ama sakın bni unutmayın:)her dua edişinizde bni sakın unutmayn..bnm içinde hyrlısıyla istediim bölümü kazanmam için..sizleri çoook sewiorm cnm avon ailem hepnizi çook öpüorm inş.görüşmek üzere..opuyorumnanaktan
ablam saoll opuyorumnanaktanii çalışmalar edacım başarılar hayatın boyunca hep seninle olsun inşallah :hooray:
ayy cnm çook saol inş.olur birazcık zor bi bölüm istiorm ama çalışmalarmla buda geçick inanıorm..ahhh ahhh çok iyi anlıyorum canım seniii inş. istediğin hyerlere gelirsin ama şimdiden çok sıkma kendini ufak ufak hazırlan. Zor bişey değil istemek yeterli çalışan yapıyo sende kararlısın anlaşılan hihoyyyt
cnm ya inş.istediin bölüme girersn inş.dier sınavında çok ii geçer darısı başıma..imş istediğin bölümü kazanırsın canım ben bu sene girdim sınavlara dün ve bugün girdim bide haftaya gircem inş istediğim bölümü kazanırım inş sende kazanırsın canım olumunekankayizsmile
kızlar k8de arabian glow pudra ne kadar acaba misafirlikteyimde yanımda katalog yok
Selam kimse yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?