- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #13.121
selam kızlar nasılsınız?? aşkım geldi askerden ama ağrısı var ve fazla görüşemiyoruz.nedense tam evden çıkıp aşkımla görüşmeyi düşündüğüm an misafir doluşuyo eve,normalde ayda yılda 1 gelen insanlar bile 3 gündür evi boş bırakmadılar,bugün 3te çıkıcaktım evden anca 6buçukta çıkabildim, satışlar nasıl gidiyor?benim 2 iadem var ama kargo parası vermemek için 45 liralık daha sipariş vermem gerekiyor,siparişlerim gelince kapıda vericem iadeleri,inşallah 45i tamamlarım.. kettle ozaman kesin gelir iştee.
selam canım nasılsın??
İyiyim çok şükür canım ..Sen nasılsın görüşmeyeli ..Askerin gelmiş gözün aydın kuzum ..Ben satarım die bi sürü saatli parfümden aldım napıcam bilmiyorum ya eşimde beğenmedi saatini o da istemedi offfffff 4 tane tammm iade etsem problem olur mu acaba
canım sağol iyiyim,teşekkür ederim.. neden problem olsun canım alan olmuyosa iade et kuzum yaa,aslında saat güzel ama fazla gösterişli değil.nekadarlık sipariş vermiştin??
Saat göründüğünden daha küçük 6 tane sipariş verdim stoklarda sınırlı satarım die 2 tane sip.almıştım bide eşim beğenirse alıcaktı 3 tanede başkasına satarım die düşünmüştüm satamasamda iade ederim die eşimde istemedi 4 tane kaldı bakalım blue rush da fazla sip.vermiştim bari onları satsam 2 tane var elimde onları illa satarımda 4 tane canımı sıktı baya inşallah bi problem olmaz iadesinde
canım problem olmaz sanırım ya ama dur bakalım belki satarsın,bak ben de bayaa stok yapmıştım ama satıyorum yavaş yavaş,mesela blue rush 2 tane getirdim,1 tanesini kuzenime sattım yanlışlıkla 30 demişim kuzene,25den verirsen alırım dedi verdim gitti.. hatta kulübün sultanına göndericektim stokta kalmamış diye ama kargo parası vericektim,o geliş fiyatından alsa ben zarar etcektim,20den versem ayıp olcaktı,ablam da dedi kargo parası çok alıyolar ve blue rush çok satılıyo,tekrar koyarlar kataloğa,ikiniz de zarar etmeyin dedi ben de söyledim rümeysacıma sağolsun o da hak verdi ama içimde kaldı ayıp oldu kıza.. chic vücut spreylerinden de 6 tane getirdim fazladan ama 6 dan sattım yine,keşke birazını kaldırsaydım zama girince satardm,1ini aşkımın ablasına hediye ettim,birini kardeşim aldı 5ten,diğer 2sini de 6dan sattım.2tane kaldı..
İnşallah satılır cnm chic vücut spreylerinin hangisinden getirttin tatlım kırmızı güzel diye yazmışlardı
canım kırmızı, yeşil, pembe, 2tane sarı, turuncu getirttim... kırmızı süper,kardeşim aldı kırmızıyı, turuncuyu ben çok beğendim kendi çantama attım, yeşillerden zaten isteyen olduğu için 3 tane ayrı getirttim,1 de stok için aldım, pembeyi ve sarının birini sattım bugün,yeşil elimde şuan .. pembe ilk başta çok kötü gelmişti ama harika kokuyo,bence hepsi süper ama kırmızı,turuncu,sarı ve pembe daha çok beğenildi.. bunların haricinde mor,pembe ve turuncuyu da 1 kişi aldı katalogdan,ama mor pek beğenilmedi...
Hımmm ay bende getirtmek isterimde şu iadeler canımı sıktı bide onlar kalırsa elimde stres oldum ama kırmızısı merak ettim baya kendime alırım belki
haklısın canım iade kötü oluyo malesef,ama hazır indirimdeyken al derim çok istersen,seni zorlamıycaksa yani..
13.5 tatlm
QUOTE=3549gamze;13837776]haklısın canım iade kötü oluyo malesef,ama hazır indirimdeyken al derim çok istersen,seni zorlamıycaksa yani..
canım nedenki sorun oluyo yaa iade çok mu zor ki iade yapmak. Benim daha çıkmadı iadelik işim ama çıkmaz inş..
bn onun daha önce fırsat köşesinden ruj paletini aldım 6 tlye çok hoşma gttii farı bilemycem ama..kızlar sayfa 30daki göz farı paletleri nasıl bilen var mı?daha önce sanırım beğenmiyenler çoğunluktaydı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?