Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Of kızlar ya şu avon care 3 ü bi arada temizleme zımbırtısı vardı ya 5 buçukluk.o stokta yokmuş sonra gönderilcekmiş...

faturam keslmiş kettlım geliyor :teytey:
yanlız salatalık maskesi isteyen olursa stokta kalmamış sonra gönderlcek bilginizeee

ayy ablam kötü olmuş yaa..bn hç böle stres yapmadm sadece eşit ağırlık öğrenvisi olduum için matematiğe başladm 1.bölümü bitirim dedm hç stres yapmadm walla..ama öle tabi kaderden öteye geçilmio..
Saol bebek olumunekankayizsmile
opuyorumnanaktan
malesef tatil artık satışlar az olur
aynen öleeee:sinifsinif:
Of kızlar ya şu avon care 3 ü bi arada temizleme zımbırtısı vardı ya 5 buçukluk.o stokta yokmuş sonra gönderilcekmiş...
ayy o bnde var elnde güzel bişe varsa takas yapakkkaydirigubbakcemile2

yetti bu kdr ders dedm geldmmmmm :teytey:

kızlar yine kırmızı alarm sorum geliyor??

şimdi benim 4 günlük gecikmiş bir faturam var...
dün sipariş girdim tabiki göndermediler...

ben şimdi o verdiğim siparişlerimi iptal edebvilirmiyim..yani o siparişlerimi başka bir avon temsilcisi arkadaşıma vericem de ...fatura ödenince birde o verdiğim 2. sipariş gelmesin..
telefon açıp faturası kesilmeyen siparişlerimin iptalini isteyebiliyormuyum ????

bilmem anlatabildim mi???

anladım tatlım 2-3 gün geçiken paranı ödeme iptal edilio otomatik yada ara avonu iptal ettir kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…