- 26 Nisan 2010
- 795
- 5
- 118
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #13.141
kızlar sayfa 30daki far paleti nasılll?? müşteri soruyo...
ayy ablam kötü olmuş yaa..bn hç böle stres yapmadm sadece eşit ağırlık öğrenvisi olduum için matematiğe başladm 1.bölümü bitirim dedm hç stres yapmadm walla..ama öle tabi kaderden öteye geçilmio..edacım istediğin bölüm çok güzel inşallah kazanırsın ama fazla stres yapma,ben de senin gibi çok hırslıydım çok ders çalışıyodum ama şans işi biraz da,nekadar çalışırsan çalış şansın olmadımı olmuyo tatlım,sınava 4 kere girdim nasıl bişeyse 4ünde de aşağı yukarı aynı puanı aldım,çok heyecan yaptım ben,inşallah sen çok heyecanlanmazsın canım o gün,gerçi daha 1 yıl var ama yine de söyliyim.hayatını sakın o sınava bağlama canım,inşallah kazanırsın ama kötü de geçse hayırlısı buymuş de,ben çok çalıştım,sınıf 1.si de oldum,teşekkür de aldım,onur belgesi de aldım ama hiçbiri kar etmedi ve 2 yıldır da unutkanlık başladı bende,çünkü hayatımı o sınava bağladım salak gibi..
opuyorumnanaktanSaol bebek olumunekankayizsmile
aynen öleeee:sinifsinif:malesef tatil artık satışlar az olur
ayy o bnde var elnde güzel bişe varsa takas yapakkkaydirigubbakcemile2Of kızlar ya şu avon care 3 ü bi arada temizleme zımbırtısı vardı ya 5 buçukluk.o stokta yokmuş sonra gönderilcekmiş...
kıslarr,,,bronz top allık nasıl?? renk vermesi sürmesi falan kolaymı?? mankende çok gzl duruo,,çokta soran var..
kızlar yine kırmızı alarm sorum geliyor??
şimdi benim 4 günlük gecikmiş bir faturam var...
dün sipariş girdim tabiki göndermediler...
ben şimdi o verdiğim siparişlerimi iptal edebvilirmiyim..yani o siparişlerimi başka bir avon temsilcisi arkadaşıma vericem de ...fatura ödenince birde o verdiğim 2. sipariş gelmesin..
telefon açıp faturası kesilmeyen siparişlerimin iptalini isteyebiliyormuyum ????
bilmem anlatabildim mi???
rare pearls edp ile gelen yüüzk nasıl kıslar..boyutu bi türlü tutturamıorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?