- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #13.161
denemedim bilmiorum ama genellikle krem farları tercih ediorum ben bu da krem olduğundan güzeldr
selam kızlar nasılsınız?? bu arada bronz allığı soran arkadaşım çok güzel,çok memnun kalır alan kişi.. bu arada ben iadelerimi göndericem ama 45 tl sipariş girmem gerek ama toplayamadım maleseff,acaba diyorum aldığım ojeyi de mi iptal ettirsem gelişi 5,5 lira,onun yerine başka bişey getirtir stok yaparım..rengi de beklediğim gibi değil,bu ay öderim ama önümüzdeki ay düşerler faturamdan,hiç değilse kettle kesin gelmiş olur.. bu arada kettle stokla sınırlı değil dimiiii???
Selam canım iyi çok şükür sen nasılsın?hadi hayırlı olsun kettle şimdiden kaydirigubbakcemile5..bende bugün 2. s,p.girdim iadede yapıcam hayırlısınla ilk iadem olucak kettle bende kazandım ama geri göndermek zorunda kalabilirim parfümleri satamazsam iade edicem çünkü
sağol canım iyiyim,sağol kuzum inşallah gelir kettle.inşallah satarsın canım parfümleri yaa az buz değil parası çünkü,keşke okadar fazla istemeseydin dicem ama insan o heyecanla stok sorunu yaşamamak için biran önce gelsin istiyo,inşallah siparişlerin gelene kadar alan olur parfümlerden..
İnşallah gelir cnm kettle bi arkadaşa gelmemişti galiba o da mı stokta sınırlı acaba benim faturamda görünüyor ama bakalım ..Canım bi arkadaş sip.vermişti bugün aradım parfüm geldi die ayy dedi keşke 1 tane daha isteseydim dedi bitmiştir çoktan dedi aaa dedim istediğin parfüm olsun var elimde :) beğenirse alıcak inşallah bakalım sattığım kadarını satarım satamadığımıda önce t.ö.sorucam isteyen var mı die sonrada iade ederim artık napalım
inşallah stokla sınırlı değildir canım.. inşallah arkadaşın alır parfümden yaa,iadeyle uğraşmak zor,umarım satarsın hepsini..
canım ben yatıyorum,bebiş erken yattı bugün,sabah erken uyanır..görüşürüz canım,Allaha emanet ol.öpüyorum.. boshayallersmile
nerdesinizzzz avonun güzelleriii :teytey:
kızlar yeni katalogta kam.8 olması lazım rujlarda inidirm var mı acaba bilgilendirebilirmisiniz ?
ben burdayım güzel diyince üstüme alındım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?