- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #13.181
cnm colortrendlerde var mineral serisindeki rujlarda var yeni ruj çıktı oda var..kızlar yeni katalogta kam.8 olması lazım rujlarda inidirm var mı acaba bilgilendirebilirmisiniz ?
bn bişeye benzetemedm ama muhteşem bi kokusu var bayanıda erkeğide süperrSLM
ben WINDSCAPE parfumunun kokusunu soracaktım,nasıl hafif mi ,diğer avon parfumlerını andıran bir kokusu varsa hangısıne benzıyor?
etkilemiooo sednaaa
gelr kettleinnn bnmkide yoldaa kargom fatram kesildiğinde maskeler olmamasına rağmennn lmt düştü amaa gelioo kettlim
kızlaaar yaa avonda hangi fondöten yada pudra güzelll?
tabikii yapabilioruz gamze ablaa..
Saat göründüğünden daha küçük 6 tane sipariş verdim stoklarda sınırlı satarım die 2 tane sip.almıştım bide eşim beğenirse alıcaktı 3 tanede başkasına satarım die düşünmüştüm satamasamda iade ederim die eşimde istemedi 4 tane kaldı bakalım blue rush da fazla sip.vermiştim bari onları satsam 2 tane var elimde onları illa satarımda 4 tane canımı sıktı baya inşallah bi problem olmaz iadesinde
kızlarrr sizce k7 den TODAYımı alayım yoksa bu kataloktan yeni çıkan parfümümü....TODAY nasıl
kızlarrr sizce k7 den TODAYımı alayım yoksa bu kataloktan yeni çıkan parfümümü....TODAY nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?