Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

SLM
ben WINDSCAPE parfumunun kokusunu soracaktım,nasıl hafif mi ,diğer avon parfumlerını andıran bir kokusu varsa hangısıne benzıyor?

kızlar yeni katalogta kam.8 olması lazım rujlarda inidirm var mı acaba bilgilendirebilirmisiniz ?
cnm colortrendlerde var mineral serisindeki rujlarda var yeni ruj çıktı oda var..
SLM
ben WINDSCAPE parfumunun kokusunu soracaktım,nasıl hafif mi ,diğer avon parfumlerını andıran bir kokusu varsa hangısıne benzıyor?
bn bişeye benzetemedm ama muhteşem bi kokusu var bayanıda erkeğide süperr

slm avonun güzelmi güzel bayanlarıııı :teytey:
anammm bugn alışveriş merkeznde neler yaşadm bilsenzzz:roflol:
bi far aldm 7 tl kasaya gittm 3.5 demezmi hnmefendi yanlış dedm gitti baktı geldi bnm aldıım seride hep yanlışlık oldu bnde almılken 2 tane aldm 7 tl verdm millet o seriden aldı bi gitti kasaya 7 tl çıktı millet bir alırken bn aynı fiyata 2 aldm geldm :roflol: :roflol:

Son düzenleme:
slm kızlar kettle stoklarla sınırlı değildir sanırım..panaroma da öyle bişey varmı?ben hatırlamıyorum..sınırlı olsa yazmaları lazım..ya essence mi ne varya kalmamış ama ben sipariş etmiştim.sonra gelecekmiş.bi sipariş daha var..büyük ihtimal o da gelmeyecek.peki bu kettle etkilermisizce..yani ben 300 ü geçiyorum ama avon sonra göndericem diye göndermiyo ürüünümü..sizce?

etkilemiooo sednaaa
gelr kettleinnn bnmkide yoldaa kargom fatram kesildiğinde maskeler olmamasına rağmennn lmt düştü amaa gelioo kettlim

kızlar daha önceki kampanyadan iadem var, ama o sırada iadeleri biz yapamıyoduk,eski kampanyaya ait olsada ürünü kendim iade edbilirmiyim kargocuya acep?... lütfen yardım

hiç sorun olmaz canım ben 4 tane parfüm idae ettim bişey olmadı :)

kızlarrr sizce k7 den TODAYımı alayım yoksa bu kataloktan yeni çıkan parfümümü....TODAY nasıl

today bence de çok güzel.. bu arada kızlar avonun toz fondotenini ve magix transparan pudrasını kullanan var mı? her ikisi de k8 de indirimde de, almayı düşünüyorum.

slm kızlar
bende avon ailesindenim 4 aydır :kedi:

burası iyi olur paylaşımlar için gerçekten merak ettiğim konularda danışırım size
mesela k7 deki saat çok şık duruyor ama nisa almış sanırım beğenilmemiş küçükmüş 2 siparişim var ondan tavsiye etmeyeyim mi?

kızlarrr sizce k7 den TODAYımı alayım yoksa bu kataloktan yeni çıkan parfümümü....TODAY nasıl

cnm today güzel hanımeli kokuusu evet çok seviyorum.ama kızlar bir sır size tomorrow etkisi garantili gibi diyebilrim..yani kime sattıysam erkek arkadaşından tam onay almış..üstelik bazı erkeklerle bende konuştum kız arkadaşlarına aldıkları kokulardan geliyor ve çok seviyolar...aklınızda olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…