Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ya canım todayın numunesini denedim hoş geliyo biraz ama şölebi kokusu var sanki hani yaslı kadınlar çiçek kokulu yağlardan sürer ya ağır kokulu sanki öle durdu bende hoşuma gitmedi ya (

ya canım todayın numunesini denedim hoş geliyo biraz ama şölebi kokusu var sanki hani yaslı kadınlar çiçek kokulu yağlardan sürer ya ağır kokulu sanki öle durdu bende hoşuma gitmedi ya (

cnm ben hanımeli sevdiğim için farketmedi bana ama favorim tomorrow hihoyyyt opuyorumnanaktan

nie içiyoz kız kaydirigubbakcemile3
ya essence mi ne var ya o gelmiyo herkes soruyo ne zaman gelir gelen var mı?:çok üzgünüm:

onun yerine sıgnature yolluyorlarmış canımm
ben ilk günden verdiim için geldiii
ama eşim beğenmedi kalıcı değilmişşş

sevgiseli hoşgeldin...
saati bende eşimde beğendik ne küçük ne büyük ortaaa boyutu

kargom geldi bnmdeee kettledee rengide amma soluk :))
nesee yedekde dursunnn
vino disco ilr rıch berry istemiştimm
vino disco gzl oldu ama diğeri gitmediii bana beyaz tenliyim ben
artık satar yada yollarımmm

Son düzenleme:
hiç sorun olmaz canım ben 4 tane parfüm idae ettim bişey olmadı :)

Canımmm içim rahatladı valla çok saol stres olmuştum 3 tane saatım kaldı 3 tane

Öncelikle hoşgeldin ..Eşim o saati beğenmedi büyük saat sevdiği için parfümü de beğenmedi ama başka bi müşterim çok beğendi her ikisinide katalogdakinden biraz daha küçük fena değil aslında ..ne bilim cnm zevk meselesi yanlış yönlendirmek istemem kesinlikle zaten stoklarda yok şuan sanırım

canım ideal shade i önerebilirim fondöten olarak,pudra da anewin ki güzelll
hmm saol zemuszemus
içelim güzelleşelmm kaydirigubbakcemile3
kargom geldi bnmdeee kettledee rengide amma soluk :))
nesee yedekde dursunnn
vino disco ilr rıch berry istemiştimm
vino disco gzl oldu ama diğeri gitmediii bana beyaz tenliyim ben
artık satar yada yollarımmm

ayy ewt vino disco süper ya bnde kullaıorm
ii günlerde kullan ablam opuyorumnanaktan

kızlar yaa benim 294 tl siparişim görünüyo.şimdi 21 tl iadem olcak,onun yerine toplam 45 tl lik sipariş vericem ama ne getirtsem bilemedim,sipariş yok hiç..kettle gelsin diye uğraşıyorum..

kızlar yaa benim 294 tl siparişim görünüyo.şimdi 21 tl iadem olcak,onun yerine toplam 45 tl lik sipariş vericem ama ne getirtsem bilemedim,sipariş yok hiç..kettle gelsin diye uğraşıyorum..

Selam canım biraz beklesen öyle versen olmaz mı cnm belki o zamana kadar sipariş gelir ..Daha var kataloğun süresinin bitmesine

Selam canım biraz beklesen öyle versen olmaz mı cnm belki o zamana kadar sipariş gelir ..Daha var kataloğun süresinin bitmesine

selam canımm aslında beklerim ama sipariş gelmiycek,boşa beklememin anlamı da yokk, iadelerin yerine giricem biraz sipariş 1 de salatlık maskesi var ama o da stokta yok sanırım,acaba napsam diye düşünüyorum,sinir oldum bu ay kettle da gelmiycek galiba..

Canım belli olmuyor ki aniden bi sipariş çıkıveriyor yinede sen bilirsin bende bakim senin için kataloğa bi

Canım belli olmuyor ki aniden bi sipariş çıkıveriyor yinede sen bilirsin bende bakim senin için kataloğa bi

ayy canım benim yaa sağolasın,çok iyisin..bikaç gün daha bekliyim bakalım,olmazsa p.tesi girerim. yarın bilgisayar kursuna başlıyorum,umarım ordan da sipariş veren olur zamanla..yani bu katalogdan olmasa da yeni kataloglardan inşallah alan olur..

Öenmli değil canım ya taş atıcamda kolum mu yorulucak ..Çok iyi bak kursa da başlıcakmışsın yeni arkadaşlıklar edinirsin inşallah bol satışlar yaparsın bence bekle biraz ..Açılıp kapanan göz kalemlerinden bide arka kapaktaki duş jellerinden de stok yapabilirsin color trend rujlarda çok güzel vino disco özellikle bende görüpte almayan yok herkes verdi sipariş plaj terlikleride satılıyor şimdilik aklıma gelen bunlar

sağol canım,inşallah hepimiz bol bol satışlar yaparız..ben de duş jellerini düşünüyodum şimdi..aslında chic vücut spreyleri de çok gider aslındaa ama yine de pazartesiye kadar beklemekte fayda var,çok teşekkür ederim canım benim opuyorumnanaktan

Amin canım inşallah ..Rica ederim tatlım ne demek

canım açılıp kapanan göz kalemlerinden gece mavisini almıştı ablam,denedim biraz önce süper oldu yaa.ben karar verdim ojeyi iade edip o kalemlerden yazıcam,hangi rengi tavsiye edersin..

canım açılıp kapanan göz kalemlerinden gece mavisini almıştı ablam,denedim biraz önce süper oldu yaa.ben karar verdim ojeyi iade edip o kalemlerden yazıcam,hangi rengi tavsiye edersin..

Gece mavisi kesinlikle çok güzel siyahta fena değil ama nedense bende çok dağılıyor sürülüşü felan çok güzel ama başka rengini bilmiyorum gri getirttim bi arkadaşıma bakalım beğenicek mi açmadım onu daha

Ay canım bu arada arkadaşım geldi bugün oturmaya temsilci yapıcaktım vazgeçmişti hani şimdi kabul etti onu üye yapıcam hayırlısınla bakalım inşallah bulurum birilerini daha biraz zor ama bi zararı yok sonuçta olmazsada temsilciliğe devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…