- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #13.221
Gece mavisi kesinlikle çok güzel siyahta fena değil ama nedense bende çok dağılıyor sürülüşü felan çok güzel ama başka rengini bilmiyorum gri getirttim bi arkadaşıma bakalım beğenicek mi açmadım onu daha
canım nezaman bakar arkadaşın griye? bana haber verir misin arkadaşın baktığında??siyah sürekli kullanıyorum,güzel ve farklı bi renk düşünyorum,senin yorumuna göre karar vericem canımmm...
Ay canım bu arada arkadaşım geldi bugün oturmaya temsilci yapıcaktım vazgeçmişti hani şimdi kabul etti onu üye yapıcam hayırlısınla bakalım inşallah bulurum birilerini daha biraz zor ama bi zararı yok sonuçta olmazsada temsilciliğe devam
Canım gri yi isteyen arkadaşımla pek sık görüşemiyoruz ama ondan müsade alıp ben bakarım sana haber veririm
ayy canım benim, inşallah bulursun birilerini canım çok sevindim yaa.takım öncüsü olursan bize nasıl bişey olduğunu da anlatırsın,ben de isterim olmak ama üye bulmak çok zorr benim için.ama çevrem genişlerse ben de olmaya çalışırım.. inşallah herşey istediğin gibi olur..
ayy ya çok şey istedim senden bugün,hakkını helal et kuzum,çok sağolla.s.
Tatlım ben yatıyom çok yoruldum bugün ii geceler Allaha emanet ol ..Yarın görüşürüz inşallah opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
interneten siparis girmek istiyorum 2,siparislerimi nasıl yapıcam daha önce hep takım öncüm vermisti siparis temsilci sayfama girdikten sonraki asmaları anlatrmısınz ???
interneten siparis girmek istiyorum 2,siparislerimi nasıl yapıcam daha önce hep takım öncüm vermisti siparis temsilci sayfama girdikten sonraki asmaları anlatrmısınz ???
canım alışveriş bölümüne gir.ürünlerin kodunu yaz,karşılarına da adedini yaz..daha sonra sepete at güncelle de.. ondan sonra kontrol et ve doğruysa devam de.. sonra takıldığın yer olursa sor bana yardımcı olurum,katalog ekliycekmisin?eğer ekliyceksen kodunu bul onu da yaz.kolay gelsin.
Gamzecim de yardımcı oluyor hadi kaçtım ben kolay gelsin cnm
tmm cnm yapamadıgım yerede sorarım . bi de anasayfada cıkıyr ya eyeliner güzel midir?
canım hiç sanmıyorum yaaa,ama fırsat köşsindeki ürünlere gözat istersen,orda ayak kremi de var o çok hoş ben getirttim ondan fiyatı da iyi,esmer şekerli ve vanilyalı..
olur canım tabi,ikisinin kodunu da yaz ayrı ayrı..tamam cnm bu 1lt lik banyo köpükleri ib alana bi bedava ya ikisini farklı alsam olurmu mesela çilkli ve lavanta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?