Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

canım nezaman bakar arkadaşın griye? bana haber verir misin arkadaşın baktığında??siyah sürekli kullanıyorum,güzel ve farklı bi renk düşünyorum,senin yorumuna göre karar vericem canımmm...

canım nezaman bakar arkadaşın griye? bana haber verir misin arkadaşın baktığında??siyah sürekli kullanıyorum,güzel ve farklı bi renk düşünyorum,senin yorumuna göre karar vericem canımmm...

Canım gri yi isteyen arkadaşımla pek sık görüşemiyoruz ama ondan müsade alıp ben bakarım sana haber veririm

ayy canım benim, inşallah bulursun birilerini canım çok sevindim yaa.takım öncüsü olursan bize nasıl bişey olduğunu da anlatırsın,ben de isterim olmak ama üye bulmak çok zorr benim için.ama çevrem genişlerse ben de olmaya çalışırım.. inşallah herşey istediğin gibi olur..

canım yaa ojeyi iade edicektim ya ben yanlışlıkla geçenlerde iadeleri hazırlarken ojeyi de işaretleyip üzerini karalamışım,napıcam şimdi,iade edemiycekmiyim? off yaa kapkara hem de ,nasıl olucak yaa..

ilkşahcım görürsen bi yazıverirmisin napmam gerektiğini,sen takım öncüsüsün bilirsin.. ben oje aldım k7 den ama iade edicem,fakat daha önceki iadeleri hazırlarken yanlışlıkla ojenin karşısını doldurup karalamıştım,şimdi napıcam,nasıl iade edicem ojeyi??

Son düzenleme:

İnşallah canım ya ben başarırsam sen niye başaramayasın ben çocuklu olduğum halde bir yerede doğru düzgün çıkamıyorum yapamam deme hiç bi zaman yapıcam de ben birazda hırslıyım galiba takım öncümü çağırıcam ayrıntılı konuşucam bakalım anlatsın herşeyi bana bende sana yazarım kuzum

ayy ya çok şey istedim senden bugün,hakkını helal et kuzum,çok sağolla.s.

Helal olsun canım ya nolcak sende bana çok yardımcı oluyorsun lafı olmaz kaydirigubbakcemile5

interneten siparis girmek istiyorum 2,siparislerimi nasıl yapıcam daha önce hep takım öncüm vermisti siparis temsilci sayfama girdikten sonraki asmaları anlatrmısınz ???

interneten siparis girmek istiyorum 2,siparislerimi nasıl yapıcam daha önce hep takım öncüm vermisti siparis temsilci sayfama girdikten sonraki asmaları anlatrmısınz ???

canım alışveriş bölümüne gir.ürünlerin kodunu yaz,karşılarına da adedini yaz..daha sonra sepete at güncelle de.. ondan sonra kontrol et ve doğruysa devam de.. sonra takıldığın yer olursa sor bana yardımcı olurum,katalog ekliycekmisin?eğer ekliyceksen kodunu bul onu da yaz.kolay gelsin.

Bende tam çıkıyordum yardımcı olmaya çalışıyim
temsilci girişi yaptıktan sonra alışverişe tıkla
ürin kodu kısmına ürünlerini adet kısmına adetlerini alt alta yaz sonra sepete at güncelle de kontrol et siparişerini devam de daha sonra siparişi gönder bu kadar tatlım

tmm cnm yapamadıgım yerede sorarım . bi de anasayfada cıkıyr ya eyeliner güzel midir?

gamze fırsat kösesinde bi losyon var fiyatı baya iimiş ben losyon alıcam da kendime bi kac ane aldım kökosu igrenç iade ettim bunun nasldr sence ? Avon Care Botanik Özler ve E Vitamini ıçeren Vücut Losyonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…