- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #13.241
gamze fırsat kösesinde bi losyon var fiyatı baya iimiş ben losyon alıcam da kendime bi kac ane aldım kökosu igrenç iade ettim bunun nasldr sence ? Avon Care Botanik Özler ve E Vitamini İçeren Vücut Losyonu
3,70 canım ben el kremini kullanıym onun yumusacık yapıyooo. ve kokusuda kötü degil...
tamam canım ben bundan 5 tane alcam belki satarım
elif canım izmir den
canım ya bu kadar sansız olur bi insan temsilci girisi eror veiryo :S
canım şanssızlıkla ilgisi yok,hızlı hızlı girmen gerekiyor,4-5 dakikadan fazla beklersen temsilci girişi istiyor,ben bucadayım..sen şimdi bütün siparişlerini topla bi kağıtta sonra alışveriş bölümüne gir çok acele etmden çok da yavaş olmadan ver canım,çok zahmetli sipariş vermek..
gamzem bi temsilci girisi yapsana hata vereck mi ?? sana da cok yük oldum yaa k.bkma
hmm. bilmiyrdm.. peki simdi temsilci girisi yapmak istiyrm erorr 500 cıkıyo kaptp acıyrm yine öle :s:gitme:
Allah Allah yaa neden bilmiyorumki.. sistem hatasından dolayıdır belki,istersen sabah sakin kafayla ver siparişlerini canım,yine de sen bilirsin..
tek birsey isticem bu sayfayagirebiliyrsan kişisel bakım da istedigim vücut losyonun kodunu bakabilir imsin ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?