Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

hmm saol zemuszemus

içelim güzelleşelmm kaydirigubbakcemile3

ayy ewt vino disco süper ya bnde kullaıorm
ii günlerde kullan ablam opuyorumnanaktan

evettt edacımmmm zaten burda szn yazdıklarınızı okumuştum öyle aldım vino discoyuuu gerçekten harikaa 3 lrayada iii yanii...
ama rıch berry iğrenççççç -tatlicadiarzu-

Bende de çok siyah nokta var ya gözeneklerde geniş sinir oluyorum bide hamileyken leke oldu yüzümde geçmedide bende onu takıyorum kafama

avonun anew clinical ın 4 aşamalı peeling ürününü kullanırsan %100 sonuç alırsın senin bütün çözümlerini 2 ada tamamen kapatıcak k8de müştesi fiyatı 31,8 bizim fiyatla 24-25 falan olur mutlaka kaçırma
ayrıca siz hiç ürü eğitilerine katılmyormusunuz ben hiç birini kaçırmadım ve kendim ,temsilcilerim ve müşterilerim tek bir sıkıntı ile karşılaşmadı avonun doğru ürününü kullanırsan hiç bir sorun olmaz
lütfen ürün eğitimlerine katılın ayrıca yüzünüze sürülen krmleri ne ye dayanarak alıosunuz bir cilt tipi testi analizi yaptırdınızmı

Slm herkese. Kızlar sipariş girişi nasıl oluyo bana anlatabilirmisiniz? Takım öncüme söyledim ama oyalıyo sanırsam beni o giriyo siparişleri her defasında yanlış giriyo sparişlerimilmaz:

Öncelikle merhaba ..Teşekkür ederim ürün tavsiyen için .Ürün eğitimlerine katılmıyor musunuz diye sormuşsun benim 9 aylık bir bebeğim var eğitimlere katılmam imkansız .Cilt tipi testindende haberim var krem de hiç almadım .

teşekkür ederim cevap için
stoklarda yoksa kimbilir ne zaman gönderirler ya :gitme:

Canım sağolasın cevap için..e o zaman ne olacak?müşterim kabul etmezse ??iade yapmam gerekir..ketttle faturalandırılacak mı o zaman?benim suçum değil neticede..

evettt edacımmmm zaten burda szn yazdıklarınızı okumuştum öyle aldım vino discoyuuu gerçekten harikaa 3 lrayada iii yanii...
ama rıch berry iğrenççççç -tatlicadiarzu-
hmm bnde rich berry çok sattım ama hafif esmerlere gidick bi ruj
kızlar benim 150 tl borcum vardı ödedim netten baktım 0-52 tl yazıyor o ne demek
faizdir o melek abla
kızlar müşterimin birisi Tahitian Holiday bu parfümü sordu
k8 de yok sanırım o prfüm kaldırıldımı
alla alla avonun öle bi parfümümü varmış:a015:

ay kızlar dün yeni kemanımı aldım anam bugn onunla uğraş uğraş bıkmadm kaydirigubbakcemile3 anca gelebildim aşkı memnuda var o yüzden kaçıcam sempatiksalakcinni

h.buldum tşk
yerine başka bi parfüm yollamıyorlar değilmi?
signature yollandığını söledi arkadaşlar cnm
Canım sağolasın cevap için..e o zaman ne olacak?müşterim kabul etmezse ??iade yapmam gerekir..ketttle faturalandırılacak mı o zaman?benim suçum değil neticede..
senn suçun değil ama canım kettle gelmez bence 300 ün altına düştüğü için limitt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…