- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #13.261
hmm saol zemuszemus
içelim güzelleşelmm kaydirigubbakcemile3
ayy ewt vino disco süper ya bnde kullaıorm
ii günlerde kullan ablam opuyorumnanaktan
Bende de çok siyah nokta var ya gözeneklerde geniş sinir oluyorum bide hamileyken leke oldu yüzümde geçmedide bende onu takıyorum kafama
avonun anew clinical ın 4 aşamalı peeling ürününü kullanırsan %100 sonuç alırsın senin bütün çözümlerini 2 ada tamamen kapatıcak k8de müştesi fiyatı 31,8 bizim fiyatla 24-25 falan olur mutlaka kaçırma
ayrıca siz hiç ürü eğitilerine katılmyormusunuz ben hiç birini kaçırmadım ve kendim ,temsilcilerim ve müşterilerim tek bir sıkıntı ile karşılaşmadı avonun doğru ürününü kullanırsan hiç bir sorun olmaz
lütfen ürün eğitimlerine katılın ayrıca yüzünüze sürülen krmleri ne ye dayanarak alıosunuz bir cilt tipi testi analizi yaptırdınızmı
onun yerine sıgnature yolluyorlarmış canımm
ben ilk günden verdiim için geldiii
ama eşim beğenmedi kalıcı değilmişşş
sevgiseli hoşgeldin...
saati bende eşimde beğendik ne küçük ne büyük ortaaa boyutu
Canımmm içim rahatladı valla çok saol stres olmuştum 3 tane saatım kaldı 3 tane
Öncelikle hoşgeldin ..Eşim o saati beğenmedi büyük saat sevdiği için parfümü de beğenmedi ama başka bi müşterim çok beğendi her ikisinide katalogdakinden biraz daha küçük fena değil aslında ..ne bilim cnm zevk meselesi yanlış yönlendirmek istemem kesinlikle zaten stoklarda yok şuan sanırım
teşekkür ederim cevap için
stoklarda yoksa kimbilir ne zaman gönderirler ya :gitme:
onun yerine sıgnature yolluyorlarmış canımm
ben ilk günden verdiim için geldiii
ama eşim beğenmedi kalıcı değilmişşş
sevgiseli hoşgeldin...
saati bende eşimde beğendik ne küçük ne büyük ortaaa boyutu
hmm bnde rich berry çok sattım ama hafif esmerlere gidick bi rujevettt edacımmmm zaten burda szn yazdıklarınızı okumuştum öyle aldım vino discoyuuu gerçekten harikaa 3 lrayada iii yanii...
ama rıch berry iğrenççççç -tatlicadiarzu-
faizdir o melek ablakızlar benim 150 tl borcum vardı ödedim netten baktım 0-52 tl yazıyor o ne demek
alla alla avonun öle bi parfümümü varmış:a015:kızlar müşterimin birisi Tahitian Holiday bu parfümü sordu
k8 de yok sanırım o prfüm kaldırıldımı
signature yollandığını söledi arkadaşlar cnmh.buldum tşk
yerine başka bi parfüm yollamıyorlar değilmi?
senn suçun değil ama canım kettle gelmez bence 300 ün altına düştüğü için limittCanım sağolasın cevap için..e o zaman ne olacak?müşterim kabul etmezse ??iade yapmam gerekir..ketttle faturalandırılacak mı o zaman?benim suçum değil neticede..
alla alla avonun öle bi parfümümü varmış:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?