Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Canım sağolasın cevap için..e o zaman ne olacak?müşterim kabul etmezse ??iade yapmam gerekir..ketttle faturalandırılacak mı o zaman?benim suçum değil neticede..

canım eğer kettle geldikten sonra ürün iadesi yaparsan ve o zaman satışın 300 ün altına düşerse kettle ıda iade etmek zorundasın.eğer iade etmezsen o zaman faturalandırılır

arkadaşlar selam,nasılsınız?bişi sorcam da,fırsat köşesindeki erkek deosunun kokusu nasıl acaba fresh mi neye benziyo güzel mi??

bir de ben 18 haziranda sipariş verdim,siparişimin gelişinde de kargoya iade verdim bu iadem 18 haz. faturasından mı düşçek acaba yoksa bi daha ki siparişimdemi düşçek.(iadem k5 e ait)
bu ay ki limitimi etkiler mi????

Son düzenleme:
benim sipariş k7 toplam 183 tl ama iade düşerse bu sefer ben hediyeyi(180 limitli kremi) alamıyomuyum.12 tl düşçekler iadeden sonra

18 hyazirandan sonraki verdiğin ilk siparişinde düşer..

anaaam kızlaar aşkı memnu mahvetti bni ağlaa ağla gözler şiştiii

ayy ben pek izlemezdim ama bugün güzeldi bayaa,bihter bugün çok güzel oynadı,behlül bihtere mezarlıkta son söz olarak 'behlül kaçar' dedi ya çok duygulandım yaa çok kötü bişey..ama ağlamadım,haketti bihterkaydirigubbakcemile3

kızlar iade yapıcağımız zaman aslını mı dolduruyoruz faturanın?takım öncümü aradım 2 saat önce ,dedi aslı sende kalsın suretini gönder,ama internette aslı gönderilcek yazıyodu,kafam karıştı.. p.tesi sipariş versem çarşamba gelir,iadeleri de o gün yapıcam..yardımcı olursanız sevinirim,kusura bakmayın yaa sizi de aşkı memnudan dolayı acınız daha tazeyken :gitme: mafoldumben sorularımla sıkıyorum ama ...

gamze abla ha aslıı ha sureti ne farkeder yaz yolla gitsn bn suretle yolladm aynıı aslıylada yolladm aynıı...hçç sorma dha 1 hfta bn bu etkiden çıkamam ağlla ağlaaa öldmmm:gitme:

Gamzecim ben iadelerimi göndermiştim aslı ile gönderdim şimdi baktım iademi düşmüşler hesaptan :dance::dance: benimde ilk iademdi oh be içim rahatladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…