Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Hoşbuldum canım iyiyim çok şükür sen nasılsın ?

sağol canım iyiyim şükür.. ne mutlu sana iade olayını halletmişsin,darısı başıma.ama faturanın aslında karalama yaptım,takım öncüm dedi daksille sil tekrar doldur yada suretini doldur dedi..pazartesi sipariş verirsem çarşambaya iadeleri gönderirim siparişler geldiğinde..gri kaleme baktın mı bitanem?

İnşallah sende halledersin canım tabi bunların parasını biz mecbur ödicez yeni faturadan düşücek değil mi ??Ayy bebeğim unuttum ya kalemi hemen bakıyorum

Ayyy çok hoşuma gitti tatlım ya biz çok açıktır rengi diye tahmin etmiştik arkadaşımla beğenmez diye siyahta getirtmiştim ama bence o da beğenicek böle soft bi rengi var ben çok beğendim gri çok severim zaten siyah kalemide severim ama öcü gibi gelio bana

ayy ayy ayy çok sevindim ,sağol canım yaa ojeyle kalemin fiyatı aynı nasılsa,hem oje katalogdaki gibi acı yeşil de değil,beğenmedim fazla,gri kalem daha çok işime yarar,iyi ki hatırlattın stok olarak getirt diye,kendime getirticemmmm.. :dance:

Bencede öyle yap cnm ya bende siyahı nasıl değiştirebilirim acaba değişim oluyor galiba

Bencede öyle yap cnm ya bende siyahı nasıl değiştirebilirim acaba değişim oluyor galiba

canım aynı kategorideki ürünlerde renk değişimi falan olmuyor,internetten de bak istersen,hatta siparişlerle de göndriyolar yaa ürün iade bilgisi hakkında broşür,orda da yazıyo.iade et istersen,daha sonra yenisini getirt.değişim sadece hasarlı ve akmış ürünlerde oluyo..

nasılsınz arkadaşlar ayy biraz sonra yolculuğa çıkıcaz uyumamak içn forumda takılaym dedm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…