- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #13.321
benim sipariş k7 toplam 183 tl ama iade düşerse bu sefer ben hediyeyi(180 limitli kremi) alamıyomuyum.12 tl düşçekler iadeden sonra
Kızlar slm,mor çanta ve kettle geldi,,,
siremim mavi kızlar sağolun ama benim suçum değilnapim stok yapsalardı bana mı sordular..
6 adet bedelli Outspoken by Fergie EDP sipariş eden, ve bu siparişlerine 10 adet katalog ekleyen Temsilcilerimiz, Kol Çantası kazanıyor!
Yükseklik: 31cm, Genişlik: 48cm,
Ağız genişliği: 40cm
Kampanya 7 Kataloğu'ndan Temsilci Fiyatı ile toplam 300,00TL ve üzeri sipariş veren, ve bu siparişlerine toplam 10 adet katalog ekleyen Temsilcilerimiz Arzum Kettle kazanıyor!
Arzum Kettle Temsilcilerimize özel olarak lila rengi üretildi!
Tebrik ederimmm
canım öyledee onu düşümüyo ama avon ne ypcaksın peki şimdi ketttle için
nie içiyoz kız kaydirigubbakcemile3
ya essence mi ne var ya o gelmiyoherkes soruyo ne zaman gelir gelen var mı?:çok üzgünüm:
slm kızlar bisey soracagım internetten siparis vermistim ilk defa kendim.. dün işlendi yazıyodu. şimdi faturanmıs sanırım buna nasıl bakabilirim ? birde ne zmn kargoya cıkar ve ne zmn elimde olur ?
nie içiyoz kız kaydirigubbakcemile3
ya essence mi ne var ya o gelmiyoherkes soruyo ne zaman gelir gelen var mı?:çok üzgünüm:
canım bana essence yerine signatüre geldi satte değişik geldi ve bence signature daha güzel essenceden..
benim sipariş k7 toplam 183 tl ama iade düşerse bu sefer ben hediyeyi(180 limitli kremi) alamıyomuyum.12 tl düşçekler iadeden sonra
alırısn canım bişeycik olmaz ama o iade etcen k5deki siparişine hediye kazndınmı? o hediyeyide yollaman gerekir limitin altına düşüosa k5deki tutarın
cnm k5 ten hediye kazanmamıştım.inş yollarlar alıcısı var o kremin çünkü.peki iadeler verildikten kaç gün sonra düşüyo acaba ben çarş.günü verdim iadeyi hala faturadan düşülmemiş
bi de beyaz tenli müşterime hediye olarak sequin color trend ruj vericem olur demi sizce fazla abartıyı sevmiyo da.
bu arada k6 da sipariş ettiğim güneş gözlüğünüde yolluyolar.195 oldu sipariş bedelim:)
arkadaşlar bişey soracam dün bazı siparişler verdim verdigim kişi gel senide satış temsilcisi yapalım diyo bense emin degilim eşimse hayır diyo sizce ben ne yapmalıyım bayanın dedigine göre 3kere sipariş vermezsem zaten üyeligim düşüyomuş dogrumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?