Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

benim sipariş k7 toplam 183 tl ama iade düşerse bu sefer ben hediyeyi(180 limitli kremi) alamıyomuyum.12 tl düşçekler iadeden sonra

düşerlerse k7 den alamazsın kremi canım
banada k6 da yolladılar kremi ama gündüz kremi değil 35 yaş + gece gündüz kremi yollamışlar kullanamıyorum bile :gitme:

6 adet bedelli Outspoken by Fergie EDP sipariş eden, ve bu siparişlerine 10 adet katalog ekleyen Temsilcilerimiz, Kol Çantası kazanıyor!

Yükseklik: 31cm, Genişlik: 48cm,
Ağız genişliği: 40cm

Kampanya 7 Kataloğu'ndan Temsilci Fiyatı ile toplam 300,00TL ve üzeri sipariş veren, ve bu siparişlerine toplam 10 adet katalog ekleyen Temsilcilerimiz Arzum Kettle kazanıyor!

Arzum Kettle Temsilcilerimize özel olarak lila rengi üretildi!

Tebrik ederimmm

mrn herkeseee
bn k7 den 3. siparişimi grcemmm ne çok tuttu bu katolok
ama k8i hiç mi hiç beğenmedim

unutmuşum :kedi: teşekkürler

slm kızlar bisey soracagım internetten siparis vermistim ilk defa kendim.. dün işlendi yazıyodu. şimdi faturanmıs sanırım buna nasıl bakabilirim ? birde ne zmn kargoya cıkar ve ne zmn elimde olur ?

slm kızlar bisey soracagım internetten siparis vermistim ilk defa kendim.. dün işlendi yazıyodu. şimdi faturanmıs sanırım buna nasıl bakabilirim ? birde ne zmn kargoya cıkar ve ne zmn elimde olur ?

canım temsilciye özel bölümüden cari hesap özetine gir.orda görürsün.teslimat bilgisindende ne zaman eline ulaşıcağını görürsün

kızlar benim kettle ım geldi... güzel bişey ama 8 de doğru düzgün hediye yok halbuki ondan daha çok satış yapılır gibi duruyo

alırısn canım bişeycik olmaz ama o iade etcen k5deki siparişine hediye kazndınmı? o hediyeyide yollaman gerekir limitin altına düşüosa k5deki tutarın

cnm k5 ten hediye kazanmamıştım.inş yollarlar alıcısı var o kremin çünkü.peki iadeler verildikten kaç gün sonra düşüyo acaba ben çarş.günü verdim iadeyi hala faturadan düşülmemiş
bi de beyaz tenli müşterime hediye olarak sequin color trend ruj vericem olur demi sizce fazla abartıyı sevmiyo da.
bu arada k6 da sipariş ettiğim güneş gözlüğünüde yolluyolar.195 oldu sipariş bedelim:)

Son düzenleme:

Aaaaa gözlük geliyor demek

arkadaşlar bişey soracam dün bazı siparişler verdim verdigim kişi gel senide satış temsilcisi yapalım diyo bense emin degilim eşimse hayır diyo sizce ben ne yapmalıyım bayanın dedigine göre 3kere sipariş vermezsem zaten üyeligim düşüyomuş dogrumu

Evet 3 kampanya sipariş vermeyince üyeliğin düşüyor .1 kereye mahsus üyelik ücreti olan 7,5 tl ilk siparişin ile faturana yansıyor sormak istediğin birşeyler varsa yardımcı olabilirim bende takım öncüsü adayıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…