Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Bu arada benim eşimde hiç istememişti ama şimdi alıştı o da iyiki üye olmuşum diyorum şuanda satış limitide kısa süreliğine düştü ..temsilci fiyatı ile 45tl ve üzeri siparişlerine kargo ücreti ödemiyorsun

ayy kızlar avona haksızlık olucak ama bn oriflame üye olucam..avonda dööön dolaş aynı ürünler yaaa..birazda farklılık olsn -tatlicadiarzu-

canım zaten benim verdigim sipariş tutarı 100lirayı buluyo oda oyüzden dedi zaten seni temsilci yapalım diye ama ben karasız kaldım işte bide arkadaşımın annesi herbalife teydı bi dünya borç çıkardılar valla kadın evini satmak zorunda kaldı buda gözümü korkuttu açıkçası

ona göre yarın bi haber verecem bi akıl verin bana egr sen temsilci olursan sen sipariş edersin daha uyguna alırsın dedi

ona göre yarın bi haber verecem bi akıl verin bana egr sen temsilci olursan sen sipariş edersin daha uyguna alırsın dedi

bence üye ol canım eşinde alışır 100tllik sipariş verdiysen temsilci olsaydın 75tl ödücektin o siparişine 25tl karda olursun istemessende 3 ay sona iptal olur zaten olumunekankayizsmile

ayy kızlar avona haksızlık olucak ama bn oriflame üye olucam..avonda dööön dolaş aynı ürünler yaaa..birazda farklılık olsn -tatlicadiarzu-

sen bilirsin tatlım ama oriflame isteklerini karşılamaz pek satamazsın çünkü herkes avon kullanıo oriflame kataloğunu göster avon kataloğunu göster aynı özellikte rengi falan aynı bi ruju avonda fiyatın diğerine göre pahalı olan avon ürününü alır müşteri bnm başıma geldi okuldayken bi arkadaş oriflame kataloğu getirmişti bizimkilerde avon kataloğuna bakıolardı aynı dudak parlatıcısıını fiyatı pahalı olmasına rağmen kızlar avonu tercih ettiler kaydirigubbakcemile2

Kızlaar, avonun numune ruj ve parfümlerini nasıl sipariş edebilirim.. bir de fiyatlar hakkında bilgi verebilirmisiniz :hulya:

Canım bak ne güzel 100tl yi buluyorsa siparişlerin daha neyi düşünüyorsun ki 100tl de 25tl karın olacak zamanla birilerinede satmaya başlarsın ..Durduk yere öle borç felan çıkmaz korkma tatlım nerede yaşıyoruz allah aşkına sen düzenli ödemelerini yaparsan hiç bişeycik olmaz

tatlışım bn avondan memnumunda herşeyi var sorf kendim için üye olucam bide çook yakın çevreme..

cnm bnce üye ol..bnde böle başladm..baktım çook param gidio avona..hemen üye oldm..yaptığım satışların bna kalan kısmıyla alıorm herşeyimi ki alıcak şey sınırlı bnm için bitio sonra parada bna kalıo..100 tl az paramı??? sna gelişiyle 75 tl olucak 25 tl kalıcak..bnce ii düşün yani 25 tl 25 tldir..

kızlaaaarr gelnce acill cvp yazın..
1.mineral serisindeki toz kapatıcı nasıl??
2.likit eyeliner nasıl??
3.color trenddeki pudralar nasıl yada hangi pudra dha ii??
4.hangi fondöten ii?
hmn cvp kızlar nolur acilll...

dikkate alırsan yazmak istiyorum colortrendin ürünlerini kime sattıysam beğeni almadım anew anew anew başkada bşi demiyorum daha bugn anewin skştrılmış pudrasını sattım alan kişi çoooook beğendi yani anewi gözüm kapalı alırdım kendime

anew gerçekten muhteşem ondan şüphem yok baktım şimdi kataloğa ama hep yaşlılık karşıtı dio dha 17ym bn bilmiyorumkismile

bana cwp verecek yok muu??iadem 3 gün oldu daha faturaya yansımadı üstelik dünde sipariş verdim bugün geliyo o faturada da düşmemiş avona tel.etmem gerekiyomu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…