- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #13.341
arkadaşlar bişey soracam dün bazı siparişler verdim verdigim kişi gel senide satış temsilcisi yapalım diyo bense emin degilim eşimse hayır diyo sizce ben ne yapmalıyım bayanın dedigine göre 3kere sipariş vermezsem zaten üyeligim düşüyomuş dogrumu
nisacım benim ürünlerim bugün kargoya cıktı ne zmn gelir ??????
Bu arada benim eşimde hiç istememişti ama şimdi alıştı o da iyiki üye olmuşum diyorum şuanda satış limitide kısa süreliğine düştü ..temsilci fiyatı ile 45tl ve üzeri siparişlerine kargo ücreti ödemiyorsun
ona göre yarın bi haber verecem bi akıl verin bana egr sen temsilci olursan sen sipariş edersin daha uyguna alırsın dedi
ayy kızlar avona haksızlık olucak ama bn oriflame üye olucam..avonda dööön dolaş aynı ürünler yaaa..birazda farklılık olsn -tatlicadiarzu-
Kızlaar, avonun numune ruj ve parfümlerini nasıl sipariş edebilirim.. bir de fiyatlar hakkında bilgi verebilirmisiniz :hulya:
canım zaten benim verdigim sipariş tutarı 100lirayı buluyo oda oyüzden dedi zaten seni temsilci yapalım diye ama ben karasız kaldım işte bide arkadaşımın annesi herbalife teydı bi dünya borç çıkardılar valla kadın evini satmak zorunda kaldı buda gözümü korkuttu açıkçası
tatlışım bn avondan memnumunda herşeyi var sorf kendim için üye olucam bide çook yakın çevreme..sen bilirsin tatlım ama oriflame isteklerini karşılamaz pek satamazsın çünkü herkes avon kullanıo oriflame kataloğunu göster avon kataloğunu göster aynı özellikte rengi falan aynı bi ruju avonda fiyatın diğerine göre pahalı olan avon ürününü alır müşteri bnm başıma geldi okuldayken bi arkadaş oriflame kataloğu getirmişti bizimkilerde avon kataloğuna bakıolardı aynı dudak parlatıcısıını fiyatı pahalı olmasına rağmen kızlar avonu tercih ettiler kaydirigubbakcemile2
canım zaten benim verdigim sipariş tutarı 100lirayı buluyo oda oyüzden dedi zaten seni temsilci yapalım diye ama ben karasız kaldım işte bide arkadaşımın annesi herbalife teydı bi dünya borç çıkardılar valla kadın evini satmak zorunda kaldı buda gözümü korkuttu açıkçası
cnm k5 ten hediye kazanmamıştım.inş yollarlar alıcısı var o kremin çünkü.peki iadeler verildikten kaç gün sonra düşüyo acaba ben çarş.günü verdim iadeyi hala faturadan düşülmemiş
bi de beyaz tenli müşterime hediye olarak sequin color trend ruj vericem olur demi sizce fazla abartıyı sevmiyo da.
bu arada k6 da sipariş ettiğim güneş gözlüğünüde yolluyolar.195 oldu sipariş bedelim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?