Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ayrıca ytgp hediyesi kazanmak için fırsat köşesi ve indirim broşüründen siparişler sayılıyor mu yoksa onlar hariç mi 180 tl yapmam gerek kremi kazanmam için???

bana cwp verecek yok muu??iadem 3 gün oldu daha faturaya yansımadı üstelik dünde sipariş verdim bugün geliyo o faturada da düşmemiş avona tel.etmem gerekiyomu acaba

iadeleri kendimiz yaptıgımız için gecikmeler yasanabilir diye yazıyodu sanki öle hatırlıyorum ben keske iadelerinin ulasmasını beklyip sipariş verseydin ancak ozaman kesilirdi faturandan

anew gerçekten muhteşem ondan şüphem yok baktım şimdi kataloğa ama hep yaşlılık karşıtı dio dha 17ym bn bilmiyorumkismile

cnm senin için çok çok erken..sakın fazla kozmetiğe yönelme...ciddi problemli bi cildin yoksa temizleyici nemlendirici bide cildine uygun maske yeterli..sivilce varsa maskene dikkat et soyucu olanlar dağıtabilir..katalogda son sayfalara doğru çay ağacı özlü temizleyiciler çok güzzel...ben hatırlıyorum ilk başladığımda o tarz bi ürünü vardı eskiler varsa hatırlar..yeşil çay ağacı özlü temizleyici..yeşil küçük bi ambalajdı..bi süre düzenli kullandım ve herkes farketmişti:)
bu arada bende anew 25+ üstü glikolik içeren mi ne serumu varya ondan aldım..ama korkuyorum.şimdilik kullanıcam ama bu tarz ürünlere bi başladımı devam etmek lazım die duydum..bırakınca kötü oluyomuş..bende daha tam bişey yok koruyucu olsun istedim ama kararsız kaldım...sizce???

yaşın kaç bilmiyorum ama bence o tür ürünler kullanma derim hele bi de cildinle ilgili hiç bir sorunun yoksa hiç önermem bazen hepimizde belli dönemlerde ciltte küçük sorunlar olabiliyo yaşam şartlarından kaynaklı;uykusuzluk,yorgunluk,stres...gibi ama geçici bunlar.ben 25 yaşındayım mesela temizleyici jel,nemlendirici den başka ürün kullanmıyorum cildimde kafama takıcak kadar prob.yok ara sıra sınav zamanlarında sivilce çıkar o da geçici.

cnm 28 yaşındayım

yaşın 28miş ondan abla dicem:)ya bn zaten hç bi şekilde dışarıdan ürün kullanmam hep ewde maskemi fln hazırlarm..bi nemlendiricm var o kdr..ama özel günler için kuaföre para vericeme bi pudra alim dedm ondan..

bana cwp verecek yok muu??iadem 3 gün oldu daha faturaya yansımadı üstelik dünde sipariş verdim bugün geliyo o faturada da düşmemiş avona tel.etmem gerekiyomu acaba

canım benim bildiğim iade miktarı bi dahaki faturanda düşüyo. Yani benim k6dan iadem vardı yolladım 11tllik bi dahaki faturamdan düşmüştü onu. yani ilk ödüyosun parasını sonra düşüyor.

mrb arkadaşlar avonun skin so softun tüy dökücü kremini ve düy azaltıcı kremini alan deneyen varmı ondan sipariş verecemde indirime girince müşterilerimden baya bi istek var tüy dökücü kremde k8 elime geçmedi daha onda indirimegirdimi bilmiyorum

nisacım canım yaa bu açılıp kapanan göz kalemleri var ya onlardan syfa 21de olan gri yi dedin dimi canım güzel diye? 20de smokey diamond var ya o değil yani dimi?

solutions berrak görünüm veren gündüz kremini kullanan oldu mu?bir zararı yoksa almayı düşünüorum

Son düzenleme:
İyİ geceler kzlarrr gÖzlÜkler gelmeye baŞladı mı ???

Bende çok merak ediyorum gözlükleri yaaaa ona göre sipariş vericem biraz gözlükler gelsin artık yaaaa

Dün bana geldi gözlük cnm artık yolluyolar ona göre sipariş verin
ben anneme almıştım gözlüğü büyük geldi yüzüne bende takım öncüme tel.ettim neyse alıcısı varmış gözlüğün ona vercem zemuszemus

solutions berrak görünüm veren gündüz kremini kullanan oldu mu?bir zararı yoksa almayı düşünüorum

o kremi çok öneriyolar eğer bi de suratında cilt tonu bozuklukları varsa kullanmakta yarar var ben de anneme alıcam ondan yalnız onun göz çev. kremi yokmu kızlar bulamadım da??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…