- 26 Nisan 2010
- 795
- 5
- 118
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #13.361
bana cwp verecek yok muu??iadem 3 gün oldu daha faturaya yansımadı üstelik dünde sipariş verdim bugün geliyo o faturada da düşmemiş avona tel.etmem gerekiyomu acaba
iadeleri kendimiz yaptıgımız için gecikmeler yasanabilir diye yazıyodu sanki öle hatırlıyorum ben keske iadelerinin ulasmasını beklyip sipariş verseydin ancak ozaman kesilirdi faturandan
anew gerçekten muhteşem ondan şüphem yok baktım şimdi kataloğa ama hep yaşlılık karşıtı dio dha 17ym bn bilmiyorumkismile
cnm senin için çok çok erken..sakın fazla kozmetiğe yönelme...ciddi problemli bi cildin yoksa temizleyici nemlendirici bide cildine uygun maske yeterli..sivilce varsa maskene dikkat et soyucu olanlar dağıtabilir..katalogda son sayfalara doğru çay ağacı özlü temizleyiciler çok güzzel...ben hatırlıyorum ilk başladığımda o tarz bi ürünü vardı eskiler varsa hatırlar..yeşil çay ağacı özlü temizleyici..yeşil küçük bi ambalajdı..bi süre düzenli kullandım ve herkes farketmişti:)
bu arada bende anew 25+ üstü glikolik içeren mi ne serumu varya ondan aldım..ama korkuyorum.şimdilik kullanıcam ama bu tarz ürünlere bi başladımı devam etmek lazım die duydum..bırakınca kötü oluyomuş..bende daha tam bişey yok koruyucu olsun istedim ama kararsız kaldım...sizce???
yaşın kaç bilmiyorum ama bence o tür ürünler kullanma derim hele bi de cildinle ilgili hiç bir sorunun yoksa hiç önermem bazen hepimizde belli dönemlerde ciltte küçük sorunlar olabiliyo yaşam şartlarından kaynaklı;uykusuzluk,yorgunluk,stres...gibi ama geçici bunlar.ben 25 yaşındayım mesela temizleyici jel,nemlendirici den başka ürün kullanmıyorum cildimde kafama takıcak kadar prob.yok ara sıra sınav zamanlarında sivilce çıkar o da geçici.
Meraba arkadaşlar pur blancada indirim olursa beni haberdar ederseniz sevinirim ....
cnm senin için çok çok erken..sakın fazla kozmetiğe yönelme...ciddi problemli bi cildin yoksa temizleyici nemlendirici bide cildine uygun maske yeterli..sivilce varsa maskene dikkat et soyucu olanlar dağıtabilir..katalogda son sayfalara doğru çay ağacı özlü temizleyiciler çok güzzel...ben hatırlıyorum ilk başladığımda o tarz bi ürünü vardı eskiler varsa hatırlar..yeşil çay ağacı özlü temizleyici..yeşil küçük bi ambalajdı..bi süre düzenli kullandım ve herkes farketmişti:)
bu arada bende anew 25+ üstü glikolik içeren mi ne serumu varya ondan aldım..ama korkuyorum.şimdilik kullanıcam ama bu tarz ürünlere bi başladımı devam etmek lazım die duydum..bırakınca kötü oluyomuş..bende daha tam bişey yok koruyucu olsun istedim ama kararsız kaldım...sizce???
bana cwp verecek yok muu??iadem 3 gün oldu daha faturaya yansımadı üstelik dünde sipariş verdim bugün geliyo o faturada da düşmemiş avona tel.etmem gerekiyomu acaba
İyİ geceler kzlarrr gÖzlÜkler gelmeye baŞladı mı ???
İyİ geceler kzlarrr gÖzlÜkler gelmeye baŞladı mı ???
Bende çok merak ediyorum gözlükleri yaaaa ona göre sipariş vericem biraz gözlükler gelsin artık yaaaa
solutions berrak görünüm veren gündüz kremini kullanan oldu mu?bir zararı yoksa almayı düşünüorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?