- 26 Nisan 2010
- 795
- 5
- 118
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #13.381
nisacım canım yaa bu açılıp kapanan göz kalemleri var ya onlardan syfa 21de olan gri yi dedin dimi canım güzel diye? 20de smokey diamond var ya o değil yani dimi?
cnm k5 ten hediye kazanmamıştım.inş yollarlar alıcısı var o kremin çünkü.peki iadeler verildikten kaç gün sonra düşüyo acaba ben çarş.günü verdim iadeyi hala faturadan düşülmemiş
bi de beyaz tenli müşterime hediye olarak sequin color trend ruj vericem olur demi sizce fazla abartıyı sevmiyo da.
bu arada k6 da sipariş ettiğim güneş gözlüğünüde yolluyolar.195 oldu sipariş bedelim:)
ayy kızlar avona haksızlık olucak ama bn oriflame üye olucam..avonda dööön dolaş aynı ürünler yaaa..birazda farklılık olsn -tatlicadiarzu-
nisacım canım yaa bu açılıp kapanan göz kalemleri var ya onlardan syfa 21de olan gri yi dedin dimi canım güzel diye? 20de smokey diamond var ya o değil yani dimi?
bnm arkadaşımın annesi aldı çoook memnun..yüzü bembeyaz omuş iice güzelleşmiş tabi açık olduu için beyaz yanlış anlaşılmasn kaydirigubbakcemile3solutions berrak görünüm veren gündüz kremini kullanan oldu mu?bir zararı yoksa almayı düşünüorum
hmm ya bn pudralarını fln sewiorm ondan dedm..ayy bna yakınsan snden alim bn :kedi:ben oriflamede üyeyim edacım..
kendime bişiler alıyordum ama hiç satış yapamıyordum..
avonu gören herkes oriflamenin kataloğunu kenara bırakıyor nedense :)
arkadaşlar açılıp kapanan göz kalemlerinden alıcam sizce hangi renk alıyım,gri nasl? gecemavisi her kıyafete gider mi??
arkadaşlar fırsat köşesinde makyaj bölümünde true colour 4lü gözfarı var texturad teal,rengi hakkında bilginiz var mı??
arkadaşlar açılıp kapanan göz kalemlerinden alıcam sizce hangi renk alıyım,gri nasl? gecemavisi her kıyafete gider mi??
slm kızlar
bişi sorcam deneyimli akideşlerime:
her katalogdan 1 keremi sipariş giriyosunuz 2 kere giriyosanız tek faturamı geliyor?
birde 2 kere sipariş giriyorsanız hediye alabilmek için üstünemi ekliyorlar tutarı :çok üzgünüm:
slm ..Her katalogdan 1 sipariş diye birşey yok cnm ben mesela 3.siparişimi giricem her siparişin ayrı ayrı faturalanıyor hediyeler için kampanya boyunca verilen siparişlere bakılıyor dediğin gibi üstüne ekleniyor yani
çok teşekkür ederim nisacım sağol opuyorumnanaktan
iyi oldu öğrendiğim. tabi 45 in üstünde vermem gerekiyor hizmet bedeli ödememek içün :kedi:
benim otomatik ödeme nisacım her ay 1 kere sipariş veriyorum 1 ay vadesi oluyor aslında çok geç 2 kere verecek olsam 1 hafta arayla sıkışırmıyım bilmiyorum
ama vermezsemde arkadaşlar sıkıştırıyor siparişlerimiz ne zaman geliyor diye :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?