Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

oooooooo süperrr gözlükler geliorr demek bgn de sipariş grcektm tam

ayy kızlar avona haksızlık olucak ama bn oriflame üye olucam..avonda dööön dolaş aynı ürünler yaaa..birazda farklılık olsn -tatlicadiarzu-

ben oriflamede üyeyim edacım..
kendime bişiler alıyordum ama hiç satış yapamıyordum..
avonu gören herkes oriflamenin kataloğunu kenara bırakıyor nedense :)

solutions berrak görünüm veren gündüz kremini kullanan oldu mu?bir zararı yoksa almayı düşünüorum
bnm arkadaşımın annesi aldı çoook memnun..yüzü bembeyaz omuş iice güzelleşmiş tabi açık olduu için beyaz yanlış anlaşılmasn kaydirigubbakcemile3
ben oriflamede üyeyim edacım..
kendime bişiler alıyordum ama hiç satış yapamıyordum..
avonu gören herkes oriflamenin kataloğunu kenara bırakıyor nedense :)
hmm ya bn pudralarını fln sewiorm ondan dedm..ayy bna yakınsan snden alim bn :kedi:

arkadaşlar açılıp kapanan göz kalemlerinden alıcam sizce hangi renk alıyım,gri nasl? gecemavisi her kıyafete gider mi??

arkadaşlar fırsat köşesinde makyaj bölümünde true colour 4lü gözfarı var texturad teal,rengi hakkında bilginiz var mı??

canım ben siyahdan 1 tane,morumsu renginden 1 tane ,simsiz mavisinden 1,simli maviden 3 tane indirim broşüründende textured tea 1 tanel rengini almıştım koyu yeşil rengi..
hepsindende memnunummm
dün sipariş grdimmm dünde simli grisini istedim bakalımm o nasıl?
simli mavi yi en çok kullnacağım için ondan fazla aldımm çünküü zaten hemen bir sürüşte azalıyorr..bu kadarda düşmüşken fiyatıı stokladım eccük kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar açılıp kapanan göz kalemlerinden alıcam sizce hangi renk alıyım,gri nasl? gecemavisi her kıyafete gider mi??

canm simli olarak düşünysan almanı tavsiye ederim.ben mavisini ve grisini kullanıyorum.renkleri çok gzel ve akmada yapmıyorlar diğer kalemler gibi.simleride öle abartılı değil çok hoş..

slm kızlar
bişi sorcam deneyimli akideşlerime:
her katalogdan 1 keremi sipariş giriyosunuz 2 kere giriyosanız tek faturamı geliyor?
birde 2 kere sipariş giriyorsanız hediye alabilmek için üstünemi ekliyorlar tutarı :çok üzgünüm:

slm ..Her katalogdan 1 sipariş diye birşey yok cnm ben mesela 3.siparişimi giricem her siparişin ayrı ayrı faturalanıyor hediyeler için kampanya boyunca verilen siparişlere bakılıyor dediğin gibi üstüne ekleniyor yani

çok teşekkür ederim nisacım sağol opuyorumnanaktan
iyi oldu öğrendiğim. tabi 45 in üstünde vermem gerekiyor hizmet bedeli ödememek içün :kedi:

benim otomatik ödeme nisacım her ay 1 kere sipariş veriyorum 1 ay vadesi oluyor aslında çok geç 2 kere verecek olsam 1 hafta arayla sıkışırmıyım bilmiyorum
ama vermezsemde arkadaşlar sıkıştırıyor siparişlerimiz ne zaman geliyor diye :mymeka:

Ben kredi kartı ile ödeme yapıyorum aynen 1 kere sipariş giriyordum bende ama dengeyi kuramıyordum herkes nezaman gelicek siparişler diye soruyordu birde yeni kampanyaya geç kalıyordum arkadaşlar soruyordu yeni kataloğu gördük sende yok mu felan diyorlardı şimdi ilk gün sipariş giriyorum sonra 1 hafta sonra felan birdaha sipariş giriyorum kredi kartı ile ödeyince vadeler uzadığı için sıkıntı olmuyor hemde yeni kataloğu ilk bende görüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…