- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #13.401
canım ben siyahdan 1 tane,morumsu renginden 1 tane ,simsiz mavisinden 1,simli maviden 3 tane indirim broşüründende textured tea 1 tanel rengini almıştım koyu yeşil rengi..
hepsindende memnunummm
dün sipariş grdimmm dünde simli grisini istedim bakalımm o nasıl?
simli mavi yi en çok kullnacağım için ondan fazla aldımm çünküü zaten hemen bir sürüşte azalıyorr..bu kadarda düşmüşken fiyatıı stokladım eccük kaydirigubbakcemile3
Gamzecim hoşgeldin kuzum a.s. nasılsın
sağol canımm hoşbuldum iyiyim,sen nasılsın??
İyiyim cnm bende off az önce yazdım yazdım net gitti sinir oldum ..Gözlükler gelmeye başlamışya bende sipariş girmek istiyorum elimde panaromadan siparişler var onları girsem acaba k8 den satış yapabilir miyim diye düşünüyorum k8 e mi saklasam siparişleri off çok kafam karışık siparişleri denkleyemedim bi türlü 45 tl ya sınır gözlükler 22 tutuyo 23tl lik sipariş girim diyorum ama bide gelmezse gözlük vay halimeeee riske atmasam mı sence
sağol canımm hoşbuldum iyiyim,sen nasılsın??
canım yaa sen 23 tl sipariş verirsen kargo parası isterler yine sanırım,avonun sağı solu belli olmuyo.bence stok sorunu kalkmıştır artık gözlüklerin ama avon bu emin olamıyo insan..canım ben iadeleri yanlış yazdım ya faturaya karaladım demiştim hani,ama o karaladıklarımdan biri ojeydi,onu daksille silsem oluyomuş ama ben tam olarak öğrenmek için avona email tmıştım aradılar bugün,iade ederken faturanın tamamını gönderiyomuşuz öyle dedi,kafam iyice karıştı..panoramadakileri sakla yeni kataloğa istersen ama sen bilirsin canımm..
Evet haklısın bende fondeten felan yazıyim çok istiyorum ya magix yazıcam ya şu renksiz olanı kullanan yok mu hiç bize bilgi verseler ne güzel olucak ikisi arasında kaldım renksiz olan daha mı iyi kapatır acaba ...Canım sen aslını mı doldurmuştun suretini de gönderebilirsin sanırım yada kadının dediği gibi sil gönder gitsin kabul ederler ama imzalamayı unutma o kadar streste olma bitanem ya sen dediğim gibi sil gitsin bişey olmaz
canım ben hiç fondoten kullanmıyorum,bilgim yok ikisi hakkında da.. tamam daksille silerim de faturayı tamamen göndermiyoruz dimi?yani doldurduğum sayfayı imzalayıp göndericem yani..
ayyy nisacım canımsın yaa,çok teşekkür ederim bitanemm..
gözlükler nasıl bazı kişilere geliyo da şimdi yok diyolar anlamıyorum yaa..
ablacım çok sağol.. ben kendime getirtmek istiyodum,zaten bu ay 302 tl sipariş verdim ama şirket ısrarla hala 294 lira girdin diyo,o yüzden kettle gelmiyo.3 tane falan iadem var ve 45 liralık sipariş vermek zorundayım,okadar uğraştım kettle için almam gerek.aslında şuanda sadece 20 tl sipariş var ama stok yapmayı düşünüyorum.. benim çok sevdiğim bi arkadaşım vardı ve benle birlikte avon yapmayı istedi kabul ettim,sağolsun bigün ortalığı karıştırdı ve onun etrafındaki bütün müşterilere farklı bişey söylemiş yalan yanlış onlarla aram açıldı,artık fazla satış yapmam oyüzden de kasmıyorum artık kendimi.. o günden sonra müşteriler aradı,hepsine doğruları anlattım ama bundan sonra ne selam ne de sipariş almıycam sizden dedim.çok nankörmüş ya bi de samimi arkadaşımdı.sırf ben bırakayım da kendi satsın sadece diye böyle yaptı,ama emeline de ulaşamıycak,sipariş giremez,çünkü kodları bile bana soruyodu ve bankaya gidip para yatıramaz,çünkü o zora gelemez,bi bankaya gidip para yatırmak bile onu zorlar.. iyi kızdı ama nankörmüş,bi de siparişleri almaya geldiğinde yüzsüz yüzsüz kız kalk kahve yapta içek demez mi,sanki ben yapmıycakmışım gibi,aslında benim yerimde başkası olsa duyduğu laflardan sonra evine bile almazdı da insanlık bizde kalsın dedim.. ondan bi gün önce de telefonda ağlıyo,hem etrafımdaki insanları benden uzaklaştırdı,hem de beni yanlış anladın diyo,sakın fesat insanlarla işbirliği yapmayın arkadaşlar.soğuttu bu kız beni yaa.
canım ya boşver sıkma canını..benim 25 tl kaldı ya 45e ulaşmam için,sence ne getireyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?