- 11 Şubat 2008
- 11.270
- 1.279
- 223
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #13.421
arkadaşlar bugün bende satış temsilcisi oldum ama sipariş nasıl verecem nasıl bankaya yatırıcam bilmiyorum yani hesap açmam gerektigini söyledi ama ne olarak açtırmam gerek onu sormayı unuttum bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim
3.siparişimin faturası kesilmiş
geçen stokta olmayon salatalık maskeleri geliyorr
terlik istedmmm o yokmuş stokta
gözlükk hanii vardııııı
yokk gelmiyorrrrr gözlük için sipariş grmek isteyenlere duyrulurr
bu arada çay takımına 80 tl kaldı ulaşmak içinn ama daha yok siparişim kendim grsem değer mi ki acaba??
ya cidden bana gözlük geldi neden yalan söliim ki,niye size öle söylemişler anlamadım
bnm arkadaşımın annesi aldı çoook memnun..yüzü bembeyaz omuş iice güzelleşmiş tabi açık olduu için beyaz yanlış anlaşılmasn kaydirigubbakcemile3
hmm ya bn pudralarını fln sewiorm ondan dedm..ayy bna yakınsan snden alim bn :kedi:
hmmm o zmn az vardııı o da bttti boshayallersmile
ya inanamıyorum jet femme yi neden kaldırırlar kii :/:/:/[/QUOgüzel ne varsa kaldırıyor bu avon ya.bi anlam vermek imkansız.belki kışın tekrar kataloga gelir insallahhh:sm_confused:
ümraniye abla sn ??nerdesin sen canım
biz snn kadar çalışkan olamadık bu ay kaydirigubbakcemile3yok mu çay takımını alan görennnn kızlar?
çay takımını alan var mı 80 tl lmit kaldııı
alsam mı?
yok mu çay takımını alan görennnn kızlar?
nisacım çıkmışsın sanırım yaa bağlantı kopup duruyo kusura bakma anca gördüm yazdıklarını.. bu arada siremims ablacım sağol,sıkmıycam canımı nankörler için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?