Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

maskeler güzel clear kil maskeside var bende salatalık da
kil maskesini ben salatalığı eşim kullanıyorr
bana göre kil maskesi daha etkiliii
salatalık soyulan olduğu için eşimin işine geliyorr :asigim:

nisacım çıkmışsın sanırım yaa bağlantı kopup duruyo kusura bakma anca gördüm yazdıklarını.. bu arada siremims ablacım sağol,sıkmıycam canımı nankörler için..

selammm arkadaşlar nerelerdesnz neler yapıosunz ben yoktum 4 gündür :)

arkadaşlar bugün bende satış temsilcisi oldum ama sipariş nasıl verecem nasıl bankaya yatırıcam bilmiyorum yani hesap açmam gerektigini söyledi ama ne olarak açtırmam gerek onu sormayı unuttum bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim

ilk siparişini takım öncün verio cnm ama sana gelio siparişler senin adına banka işide ilk siparişlerin geldiğinde gelen faturayla birlikte işbankasına git vadesiz hesap açtırıcam avon için kullanıcm dersen açarlar yani avona otomatik ödeme talimatı vericem de o kadr cnm daha sonrada faturalarını hep kontrol edersn ödeme günü geldiğinde bankaya gidip yatırırsın parayı avon çeker ilk siparişten sonrada internetten sipariş verirsin onu da o zaman sorarsn uzun çünkü

canım zaten ilk siparişlerimi ona verdim bugün akşama kadar iletirim cumaya kadarda eline geçer dedi gerçi eşim izin vermiyo bende onun haberi olmadan yürütmeye çalışıcam bakalım inşallah iyi gider

ya cidden bana gözlük geldi neden yalan söliim ki,niye size öle söylemişler anlamadım

kızlaaarrr slmmm :teytey: bnde sonunda 45e tamamladm ecük sewgilim yardım etti kaydirigubbakcemile3 bn bu ay hç bişe almicam kendime hç bişe yok çnkü bide sewgilime gelişinden vericm ondan kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…