Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Alici dün bi arkadaşımız burda yazmıştı kullanmış ve beğenmiş güzelmiş yani bende mavisini alıcam güzel duruyor denemelisin yerimseniben

ümraniye abla sn ??

biz snn kadar çalışkan olamadık bu ay kaydirigubbakcemile3
valla bu ay ii geçti benim için
ilk defa panoramadaki iki hediyeyi de alcam galiba

cnm 80 tlye değmez ama satılabilecek ürünlerden gir 80 tllik satarsn onları sonra
hmmm rare pears siparişi aldım bile 30 lra çıktı kaldı 50 lira :))
hangi ürünleri önerirsin canımmm
paso kalem mi alsam acaba ?

canım ben aldım çok hoşuma gitti benim kaliteli güral porselen ama sen beğenir misin bilmem
evet güral olduğu için kat.da beğendim zaten cnm
sen beğendysen bende beğenirim

ben perceive erkek siparişi verdm 10 tane ama benm çewremde çok alan var senin bilemem cnm

Kızlar bende bu ay 3. ve son siparişimi verdim.kettle geliyo inşallah...aslında çay takımınıda çok beğenmiştim ama 200 lira eksiğim var.gelmesi imkansız yani...bi daha sipariş girmem bu ay...

arkadaşlar siparişlerim yarın gelicek ve kargocuya iadelerimi vericem.iade bilgilerimi girdim,faturamı imzaladım,peki adres falan yazıcakmıyım avonun adresini yani,evetse nereye yazmam gerek,ve faturanın aslını doldurdum,sadece aslını göndericem faturadan çıkarıp dimii??

evet sadece aslını canım..
adresi de kargonun poşetinin adres yazan yerine
kendi adres bölümünüde yazz
ben öyle yaptım canımmm yanlışlık olmadıı

bende gönderdikleri broşürdeki yazan adresii yazmıştımm bunu yazın diodu avon..

ewet öyle tabiki ama kargocular biz avon iadelerini ayırıorz zaten o yüzden avon ikitelli istanbul yazman yeterli detaya girme sokak cadde numara vs. gibi demişti ve hep öyle yapıorum bir problem olmuo

çok teşekkür ederim siremims ablacım ve ilkşahcım(yaşını bilmiyorum oyüzden ilkşah dedim canım) peki benim 1 oje ,1 küpe, 1 yüzük iadem var,a4 kağıdına sardım sorun olur mu?hiç özenmedim,çünkü bant yokmuş evde??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…