- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #13.461
hadi gözünaydın gamzecim bende kargomo bekliyorum gelsinde 4.siparişimi grcemm topladımda siparişşş 80tl kalmıştı çay takımını almaya çok şükürr ulaştımm :dance:
Bende aldım canım hediyeyi ama müşterilere cevap veremiyorum 2 şer 2 şer aldı insanlar ama mahçup oldum şimdi onlara karşı
slm bayanlar
panorama mızdaki wındscape edt nin kokusu nasıl güzel bir parfüm mü acep fisfisfis
merhaba kızlaaar ne zamandır uğrayamıyordum buralara kızım kreşte yıl sonu gösterisi oldu onun için bayağı koşturmaca oldu atlattık nihayet çok şekerdi yaaa tabi bu arada avon satışını durdurdum ne zamandır uğraşamıyorum geçen aydan borcumda var günü gecikti inşallah çok faize girmezzz :sinifsinif:
aynen canım gecen aydan benim de vardı,bugün yatırdım bilmiyorum tatil oldu okullar bu ay satış olurmu şu ana kadar tık yok bendede..:gitmemerhaba kızlaaar ne zamandır uğrayamıyordum buralara kızım kreşte yıl sonu gösterisi oldu onun için bayağı koşturmaca oldu atlattık nihayet çok şekerdi yaaa tabi bu arada avon satışını durdurdum ne zamandır uğraşamıyorum geçen aydan borcumda var günü gecikti inşallah çok faize girmezzz :sinifsinif:
sğl canım inşallah bugün siparişimi girdikten sonraaa alıcammm :))sağol ablacım. helaaaall olsun,aldın güralı sonunda..güle güle kullann..
kızlaar soruma cvp acildiikızlaaar avonda selülit ve sıkılaştırıcı olarak ne önerirsnz??
bn acaip beğendm pek kalıcı diemem ama koku muhteşem böle tam yazlık hafifslm bayanlar
panorama mızdaki wındscape edt nin kokusu nasıl güzel bir parfüm mü acep fisfisfis
anaam zengn ettn kız bu ay avonuukaydirigubbakcemile3hadi gözünaydın gamzecim bende kargomo bekliyorum gelsinde 4.siparişimi grcemm topladımda siparişşş 80tl kalmıştı çay takımını almaya çok şükürr ulaştımm :dance:
bnmde okul kapandı gitti bnm iş 60 tllik sip.grcem bunuda şükür zaten hedielerde iğrençtii:dilcikar:aynen canım gecen aydan benim de vardı,bugün yatırdım bilmiyorum tatil oldu okullar bu ay satış olurmu şu ana kadar tık yok bendede..:gitmehaoldumsmile
90 gir abla olmadı sonra yne iade edersn ya gelmezse 10 tl için..aman aman sn gir abla fazladan..sğl canım inşallah bugün siparişimi girdikten sonraaa alıcammm :))
arkadaşlar burda olanlar acil yazsın lütfen sipariş gircem dee bşy takıldı aklıma bi aydınlatın beniii
şimdii benim 80tl kaldı çay takımı almaya
bugün kolim geldi arkadaşım wındscapeyi iade ediyorr 11.20 düşcek ya şimdiii
bi dahaki faturadan benimm
şimdi kaç küsür grmem gerekiyo sipariş
80 mi?
90 küsür mü??
avonu ara söle cnm..arkadaşlar ben otomatik ödemeyle faturalarımı ödüyorum son faturam bankada para yoktu yeterli son günü geçti ertesi gün bankaya para yatırdım iki gün oldu ama avon hala parayı çekmedi nasıl ödeyecem ben bu prayı otomatik olarak kesmesi gerekmez mi yardım lütfen
arkadaşlar ben otomatik ödemeyle faturalarımı ödüyorum son faturam bankada para yoktu yeterli son günü geçti ertesi gün bankaya para yatırdım iki gün oldu ama avon hala parayı çekmedi nasıl ödeyecem ben bu prayı otomatik olarak kesmesi gerekmez mi yardım lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?