Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

selam arkadaşlar siparişlerim geldi,iadelerimi de yolladım,stres yapmama gerek yokmuş.. kettle geldi. fırsat köşesinden true colourun 4lü farından istemiştim,süpermiş , simli gri açılıp kapanan göz kalemi de çok güzell...

hadi gözünaydın gamzecim bende kargomo bekliyorum gelsinde 4.siparişimi grcemm topladımda siparişşş 80tl kalmıştı çay takımını almaya çok şükürr ulaştımm :dance:

Bende aldım canım hediyeyi ama müşterilere cevap veremiyorum 2 şer 2 şer aldı insanlar ama mahçup oldum şimdi onlara karşı

ayyy perceve ler yokmu stokta inanmıyorum yaaa..antalyaya giderken kayınpederimle enişteme almıştım hediye onları götürcektim.ayy sinir oldum

Kızlar baktım şimdi faturam kesilmiş.perceve lerde sanırım gönderiliyo çünkü sonra gönderilcek stokta yok falan yazmıyo...ayrıca kettle da geliyoo zemuszemus

slm bayanlar
panorama mızdaki wındscape edt nin kokusu nasıl güzel bir parfüm mü acep fisfisfis

ben beğenmedim onların kokusunu cnm numunesi de gedi ama çok keskin ağır kokuyo ne zaman koklasam midem bulanıyor.ben tavsiye etmem:umursamaz: ama tabi ki de sana kalmış zevk meselesi

merhaba kızlaaar ne zamandır uğrayamıyordum buralara kızım kreşte yıl sonu gösterisi oldu onun için bayağı koşturmaca oldu atlattık nihayet çok şekerdi yaaa tabi bu arada avon satışını durdurdum ne zamandır uğraşamıyorum geçen aydan borcumda var günü gecikti inşallah çok faize girmezzz :sinifsinif:

Her geciktiği gün borcun %0.15 i kadar faiz koyuyor benm her ay gecikio :) 1 - 2 tl falan ödüorum

aynen canım gecen aydan benim de vardı,bugün yatırdım bilmiyorum tatil oldu okullar bu ay satış olurmu şu ana kadar tık yok bendede..:gitmehaoldumsmile

sağol ablacım. helaaaall olsun,aldın güralı sonunda..güle güle kullann..
sğl canım inşallah bugün siparişimi girdikten sonraaa alıcammm :))

arkadaşlar burda olanlar acil yazsın lütfen sipariş gircem dee bşy takıldı aklıma bi aydınlatın beniii
şimdii benim 80tl kaldı çay takımı almaya
bugün kolim geldi arkadaşım wındscapeyi iade ediyorr 11.20 düşcek ya şimdiii
bi dahaki faturadan benimm
şimdi kaç küsür grmem gerekiyo sipariş
80 mi?
90 küsür mü??

arkadaşlar ben otomatik ödemeyle faturalarımı ödüyorum son faturam bankada para yoktu yeterli son günü geçti ertesi gün bankaya para yatırdım iki gün oldu ama avon hala parayı çekmedi nasıl ödeyecem ben bu prayı otomatik olarak kesmesi gerekmez mi yardım lütfen

kızlaaar avonda selülit ve sıkılaştırıcı olarak ne önerirsnz??
kızlaar soruma cvp acildii
slm bayanlar
panorama mızdaki wındscape edt nin kokusu nasıl güzel bir parfüm mü acep fisfisfis
bn acaip beğendm pek kalıcı diemem ama koku muhteşem böle tam yazlık hafif
hadi gözünaydın gamzecim bende kargomo bekliyorum gelsinde 4.siparişimi grcemm topladımda siparişşş 80tl kalmıştı çay takımını almaya çok şükürr ulaştımm :dance:
anaam zengn ettn kız bu ay avonuukaydirigubbakcemile3
aynen canım gecen aydan benim de vardı,bugün yatırdım bilmiyorum tatil oldu okullar bu ay satış olurmu şu ana kadar tık yok bendede..:gitmehaoldumsmile
bnmde okul kapandı gitti bnm iş 60 tllik sip.grcem bunuda şükür zaten hedielerde iğrençtii:dilcikar:
90 gir abla olmadı sonra yne iade edersn ya gelmezse 10 tl için..aman aman sn gir abla fazladan..
avonu ara söle cnm..

ayy edam sağol yaaaa
nesekii arkadaş vazgeçti iadeden gerek kalmadııı şişesi basit gelmştide hediye almıştı..
80.78 di limit 82.30 luk grdim az öncee
35 lik açık kalmştı onuda kalemlerle tmmladım :))
bide arkadaş sadece rare pears istemişti bende yüzükli kodu grdimm yüzüğü kendime alıomm bakalım nasıll??
sen görmüş müydün?

bu arada canım ben avon carein sıkılaştırıcı losyonnu aldım çok etkileyici memnunum

görmedm abla ama katlogta da beğenmedm zaten..ya ablam için bakıoruz şöle çok etkili bi sıkılaştırıcı istio aslında..

avon.com.tr ye gir cari hesap özetini aç sonra altta gecikmiş borcunu çektrmek içn bir buton çıkacak ona tıkla ama gün içinde yap şimdi olmas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…