- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #13.481
ben beğenmedim onların kokusunu cnm numunesi de gedi ama çok keskin ağır kokuyo ne zaman koklasam midem bulanıyor.ben tavsiye etmem:umursamaz: ama tabi ki de sana kalmış zevk meselesi
Merhaba kızlar,
3.5 senedir avona deli gibi satış yapıyorum,hemen hemen bütün hediyeleri alıyorum ama para olarak bişey kazanmıyorum,bir senedir takım öncüsüyüm ama ondanda bişey kazanmadım,AMA....
BEN üç günde örüflame den çok güzel paralar kazandım.üye yaparak, avonu karalamıyorum, ürünlerini çok seviyorum ama kazanç sistemi olarak örüflame muhteşem, avonla başladım para kazanmadım şimdiye kadar, sevdiğm için yaptım, para kazanmak istiyorsanız örüflame ama benim gibi avonu sevenlerdenseniz eğer biraz zor olacak karar vermek ben çok düşündüm, çok teklifler geldi ama inanmıyordum. açıkcası örüflame ı da sevmiyordum ama kendi gözlerimle gördümkü çok güzel para var bu işte...
evet avona veda ediyorum üzülüyorum ama hayallerimide gerçekleştirmek istiyorum,:gitme: :gitme: :gitme:
bende orıfllame hiç ısınamadımmm ne zamn görsem katoloğunuu bkmk bile gelmez içimdennn açmıyor nedense benii içi rengi dizaynı
bunları avon temslcisiym dye demyrummm olmadanda açmazdıııı yanii...
dediğin gibi pek kazanç yok kendim için.. ama bnm t. öncüm olan kadınnn
çok iimiş 20 temsilcisi varmışşş
prim fln iimişşş
hatta kadınnn resmen avon manyağı yatıo kalkıo avonnnn kafamçokkarıştı
orıflamde nasılmış ki?
bu arada hayırlısı olsun inş orda hayellerinizi gerçekleştrrrsiniz.. a.s.a.s.
bende oriflame temsilcisiydim hediyeleri parayla alıosn mesela kettle mı verecek 150 puan topla kettle yi 15 tlye al gibi primler kârlar iyi ama ürünler pahalı ve küçük o yüzden avonda ki gibi müşteri pek olmuodu ayda 100 150 en fazla 250 tllik sipariş veriodm sonra birine avon ile ilgili sorular sordm panaromayı gördüm ve avona geçiorum dedm 1000 ile 2000 arası sipariş girmeye başladm daha girdiğim gibi o dakikadan itibarende oriflame sildm onda ancak takım başı olcaksn altta temsilcilern olcak o zaman para kazanırsn
avon.com.tr ye gir cari hesap özetini aç sonra altta gecikmiş borcunu çektrmek içn bir buton çıkacak ona tıkla ama gün içinde yap şimdi olmas
Merhaba kızlar,
3.5 senedir avona deli gibi satış yapıyorum,hemen hemen bütün hediyeleri alıyorum ama para olarak bişey kazanmıyorum,bir senedir takım öncüsüyüm ama ondanda bişey kazanmadım,AMA....
BEN üç günde örüflame den çok güzel paralar kazandım.üye yaparak, avonu karalamıyorum, ürünlerini çok seviyorum ama kazanç sistemi olarak örüflame muhteşem, avonla başladım para kazanmadım şimdiye kadar, sevdiğm için yaptım, para kazanmak istiyorsanız örüflame ama benim gibi avonu sevenlerdenseniz eğer biraz zor olacak karar vermek ben çok düşündüm, çok teklifler geldi ama inanmıyordum. açıkcası örüflame ı da sevmiyordum ama kendi gözlerimle gördümkü çok güzel para var bu işte...
evet avona veda ediyorum üzülüyorum ama hayallerimide gerçekleştirmek istiyorum,:gitme: :gitme: :gitme:
canım baktımda öyle bişey yok benim ziraat bankasında hesabım var orda iş bankasından otomatik hesap açın diyo buton filan da yok yaa ne olacak bankada para da var ama çekmiyo 3 gün oldu bugün
bnde 2 gün önce üye oldm ve ilk siparişimi verdm..oriflame her yerde doal die bilindii için insanlar dha ii diip alıo..parfümlerde alkolde yok ki bu bnm çewrem için ideal bişe..okullar açılınca görcm ama bakalım..
takım liderine vericem hep siparişleri onlar kargo ücreti vermiomuş mesela bn 2 gün önce sadece kendime 20 tllik verdm ve hç kargo parası vermicekmişim..üyelikte 1 liraydı..ii yani bakalım..yüz ürünlerini sewiorm bn..
Arkadaşlar çok acil bişey sormam gerekiyor cevaplarsanız sevinirim.sğl canım inşallah bugün siparişimi girdikten sonraaa alıcammm :))
arkadaşlar burda olanlar acil yazsın lütfen sipariş gircem dee bşy takıldı aklıma bi aydınlatın beniii
şimdii benim 80tl kaldı çay takımı almaya
bugün kolim geldi arkadaşım wındscapeyi iade ediyorr 11.20 düşcek ya şimdiii
bi dahaki faturadan benimm
şimdi kaç küsür grmem gerekiyo sipariş
80 mi?
90 küsür mü??
Arkadaşlar çok acil bişey sormam gerekiyor cevaplarsanız sevinirim.
Arkadaşa bu parfüm iadesini ben yapacaktım . Hediyeyi alması için 80 tl girmesi gerektiği gelen son faturada yazıyordu bu durumda ben bu parfümü iade etseydim senin 91 tl girmen gerekiyordu iade miktarı kadarda ben sipariş verirsem senin iade etmeden önce cebinden cıkacak miktar yine 80 olacak ama eğer ben o 11 tl lik siparişi vereceğim için senin cebinden çıkanda yine 80 olacak eğerki 11 tl lik sipariş vermezsem ancak o zaman cebinden 91 tl çıkar dedim ama arkadaş hayır sen sipariş versende vermesende benim cebimden 91 çıkacak diyor . Ben daha öce 1.5 yıl üyelik yaptım bu konuda yeteri kadar bilgiye sahip olduğuma inanıyorum . Bu konuda bana yorumlarınızı bildirirseniz sevinirim.
Arkadaşa 200 tl lik sipariş verdim varsın bi 15 daha vereyim dedim iadeyide geri çektim.
iade ederse 91 tl sipariş girmesi gerekio hediye içn ama cebinden çıkacak para olayını anlamadm sipariş verirse 91 tllik iade ücreti o faturadan düşer ve 80 tl öder
tamam vermesi gereken sipariş 80 iken iade olayı gerçekleşirse vermesi gereken sipariş 91 e çıkar iade edilecek miktar 11 tl olduğundan dolayı . Ben iade edersem 91 girecek ve cebinden 91 tl lik ödeme yapacak ben iade edeceğim 11 tl lik siparişin yerine 11 tl değerinde bi ürün siparişi arkadaşa veririsen bu durumda cebinden 91 tl yerine 80 çıkmayacakmı benim anlatmaya çalıştığım bu.Ama bu iade edeceğim ürünün miktarı kadar yine iade edeceğim kataloğun ürününden sipariş vereceğim.
ewet cnm iade edersen arkadşının 91 tl sipariş girmesi gerekio hediye içn ama o 91in 11 ini sen eklersen arkadaşın 80 tl ödeyecek senin girdiğin 11 tllik üründe iadeye sayılacak bu yüzdende fatura 80 tl oalcak
ziraatten iptal et bence canm çok uğrşmalı benmde bir temsilcimn vardı bir ara ilk ay daha iptal etti çünkü her hafta çarşamba günü sanırım çekiolar para mesela perşembe yatrdıysan gelecek çarşamba günü çekilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?