Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Merhaba kızlar,
3.5 senedir avona deli gibi satış yapıyorum,hemen hemen bütün hediyeleri alıyorum ama para olarak bişey kazanmıyorum,bir senedir takım öncüsüyüm ama ondanda bişey kazanmadım,AMA....
BEN üç günde örüflame den çok güzel paralar kazandım.üye yaparak, avonu karalamıyorum, ürünlerini çok seviyorum ama kazanç sistemi olarak örüflame muhteşem, avonla başladım para kazanmadım şimdiye kadar, sevdiğm için yaptım, para kazanmak istiyorsanız örüflame ama benim gibi avonu sevenlerdenseniz eğer biraz zor olacak karar vermek ben çok düşündüm, çok teklifler geldi ama inanmıyordum. açıkcası örüflame ı da sevmiyordum ama kendi gözlerimle gördümkü çok güzel para var bu işte...
evet avona veda ediyorum üzülüyorum ama hayallerimide gerçekleştirmek istiyorum,:gitme: :gitme: :gitme:

Son düzenleme:
yine kimsecikler yoookk.. arkadaşlar yeni katalogdan hiç sipariş alamam diyodum,hatta yanımda normalde katalog bulundururdum hep,bugün almıyım dedim,arkadaşa gitmiştim annesi kataloğun yok mu dedi,dedim artık sipariş veren olmaz diye getirmedim,yan sokakta oturuyolar zaten,geldim aldım evden kataloğu, 1 tane ful speed seti istedi oğluna,kızı 5 liralık rimel istedi bi de 2si 1 arada saç kremi ve şampuan istedi sağolsun,inşallah o güne kadar karar değiştirmezler.. ablamın eltisigil burdaydı akşam onlar da katalog aldılar yanlarına siparişleri olucakmış, ay hayret istesem bukadar sipariş veren olmazdı...

ben beğenmedim onların kokusunu cnm numunesi de gedi ama çok keskin ağır kokuyo ne zaman koklasam midem bulanıyor.ben tavsiye etmem:umursamaz: ama tabi ki de sana kalmış zevk meselesi

teşekkür ederim cnm cvp için vereliniortak
o zaman almam bende hiç sevmiyorum ağır kokuları
varmış o kadar düşmesinde bişey

bende orıfllame hiç ısınamadımmm ne zamn görsem katoloğunuu bkmk bile gelmez içimdennn açmıyor nedense benii içi rengi dizaynı
bunları avon temslcisiym dye demyrummm olmadanda açmazdıııı yanii...
dediğin gibi pek kazanç yok kendim için.. ama bnm t. öncüm olan kadınnn
çok iimiş 20 temsilcisi varmışşş
prim fln iimişşş
hatta kadınnn resmen avon manyağı yatıo kalkıo avonnnn kafamçokkarıştı
orıflamde nasılmış ki?
bu arada hayırlısı olsun inş orda hayellerinizi gerçekleştrrrsiniz.. a.s.a.s.

bende oriflame temsilcisiydim hediyeleri parayla alıosn mesela kettle mı verecek 150 puan topla kettle yi 15 tlye al gibi primler kârlar iyi ama ürünler pahalı ve küçük o yüzden avonda ki gibi müşteri pek olmuodu ayda 100 150 en fazla 250 tllik sipariş veriodm sonra birine avon ile ilgili sorular sordm panaromayı gördüm ve avona geçiorum dedm 1000 ile 2000 arası sipariş girmeye başladm daha girdiğim gibi o dakikadan itibarende oriflame sildm onda ancak takım başı olcaksn altta temsilcilern olcak o zaman para kazanırsn

hmmm sağol cnmmm
yanlız hem toplaaa puan bide parayla all o kötüymüşşşş
mesala avonda braz lmt açık kaldımı kendmz tmmlayıp alıyoruzz hedyeleri allahtan ekstra para vermiyoruzz
takım başı olmk da uğraş isterrr onu da ben yapamammm kızım var bnden ilgi isteyenn :ecrin_bebek:
zatn avona üye olmkda amacım kndm için gelşee almkkk ulaşablrsek bide hediyeleriydii..
dedğin gbii kar olmuo pekkk :lepi:

avon.com.tr ye gir cari hesap özetini aç sonra altta gecikmiş borcunu çektrmek içn bir buton çıkacak ona tıkla ama gün içinde yap şimdi olmas

canım baktımda öyle bişey yok benim ziraat bankasında hesabım var orda iş bankasından otomatik hesap açın diyo buton filan da yok yaa ne olacak bankada para da var ama çekmiyo 3 gün oldu bugün

kızlar k7 nin panaromasındaki k8 de çıkan yeni rimeli, alan deneyen varmı Jillian Dempsey Dolgun görünüm veren takma kiprik etkisi yaratan maskarayı??????

bnde 2 gün önce üye oldm ve ilk siparişimi verdm..oriflame her yerde doal die bilindii için insanlar dha ii diip alıo..parfümlerde alkolde yok ki bu bnm çewrem için ideal bişe..okullar açılınca görcm ama bakalım..
takım liderine vericem hep siparişleri onlar kargo ücreti vermiomuş mesela bn 2 gün önce sadece kendime 20 tllik verdm ve hç kargo parası vermicekmişim..üyelikte 1 liraydı..ii yani bakalım..yüz ürünlerini sewiorm bn..

canım baktımda öyle bişey yok benim ziraat bankasında hesabım var orda iş bankasından otomatik hesap açın diyo buton filan da yok yaa ne olacak bankada para da var ama çekmiyo 3 gün oldu bugün

ziraatten iptal et bence canm çok uğrşmalı benmde bir temsilcimn vardı bir ara ilk ay daha iptal etti çünkü her hafta çarşamba günü sanırım çekiolar para mesela perşembe yatrdıysan gelecek çarşamba günü çekilir

ewt cnm o yönü güzel bende oriflame den sipariş veriorum bazen ürünlerini beğeniorumda satış yapamıordm herkes almıo alınca çok küçük bu ama çok pahalı ben bunu geri göndericm falan diorlardı sonra bende artık boyutunu örnek olarak göstermye başlamştm almıolardı birde eğer takım liderine vermezsen hala öylemi bilmiorum ama 100 puanın altında ya 9 tl hizmet ücreti ödüorsn ya da bir ürün koyuo 9 tllik onu alıosn ben temsilciyken böylydi memnun değildm takım liderimde siparişlere kafasına göre ürün katalog ekliodu çünkü onlar kataloglardan prim alıomşlar sonra öğrenmiştm kadın her ay 10 15 tane katalog giriodu deli oluodm

Arkadaşlar çok acil bişey sormam gerekiyor cevaplarsanız sevinirim.
Arkadaşa bu parfüm iadesini ben yapacaktım . Hediyeyi alması için 80 tl girmesi gerektiği gelen son faturada yazıyordu bu durumda ben bu parfümü iade etseydim senin 91 tl girmen gerekiyordu iade miktarı kadarda ben sipariş verirsem senin iade etmeden önce cebinden cıkacak miktar yine 80 olacak ama eğer ben o 11 tl lik siparişi vereceğim için senin cebinden çıkanda yine 80 olacak eğerki 11 tl lik sipariş vermezsem ancak o zaman cebinden 91 tl çıkar dedim ama arkadaş hayır sen sipariş versende vermesende benim cebimden 91 çıkacak diyor . Ben daha öce 1.5 yıl üyelik yaptım bu konuda yeteri kadar bilgiye sahip olduğuma inanıyorum . Bu konuda bana yorumlarınızı bildirirseniz sevinirim.
Arkadaşa 200 tl lik sipariş verdim varsın bi 15 daha vereyim dedim iadeyide geri çektim.

Son düzenleme:

iade ederse 91 tl sipariş girmesi gerekio hediye içn ama cebinden çıkacak para olayını anlamadm sipariş verirse 91 tllik iade ücreti o faturadan düşer ve 80 tl öder

iade ederse 91 tl sipariş girmesi gerekio hediye içn ama cebinden çıkacak para olayını anlamadm sipariş verirse 91 tllik iade ücreti o faturadan düşer ve 80 tl öder

tamam vermesi gereken sipariş 80 iken iade olayı gerçekleşirse vermesi gereken sipariş 91 e çıkar iade edilecek miktar 11 tl olduğundan dolayı . Ben iade edersem 91 girecek ve cebinden 91 tl lik ödeme yapacak ben iade edeceğim 11 tl lik siparişin yerine 11 tl değerinde bi ürün siparişi arkadaşa veririsen bu durumda cebinden 91 tl yerine 80 çıkmayacakmı benim anlatmaya çalıştığım bu.Ama bu iade edeceğim ürünün miktarı kadar yine iade edeceğim kataloğun ürününden sipariş vereceğim.

ewet cnm iade edersen arkadşının 91 tl sipariş girmesi gerekio hediye içn ama o 91in 11 ini sen eklersen arkadaşın 80 tl ödeyecek senin girdiğin 11 tllik üründe iadeye sayılacak bu yüzdende fatura 80 tl oalcak

ewet cnm iade edersen arkadşının 91 tl sipariş girmesi gerekio hediye içn ama o 91in 11 ini sen eklersen arkadaşın 80 tl ödeyecek senin girdiğin 11 tllik üründe iadeye sayılacak bu yüzdende fatura 80 tl oalcak

Hay diline sağlık arkadaşım çok çok teşekkür ediyorum yorumuna .vereliniortak
Bu konuda başka arkadaşlarda yorum yaparsa sevinirim.:çok üzgünüm:CADIARZU

bende ziraaten ödüyorum.vadesinden sonra yatırırsam "avon"u arayıp bildiriyorum.

hemen çekiliyor.daha önce bilmiyordum öyle olduğunu faruramı yatırdım,baktım çekilmiyor

aradığımda bildirmem gerektiğini söylemişlerdi...

slm kızlar ya ben simdi siparis vericem cay takımı icin 95 tl daha satıs yapmam gerekiyor 40tllik yaptım bn diyrm ki satabilicegim syler i alayım elimde olsn satarm ama ne alsam bilemedim en cok satılanlar neler bna biraz tavsiede bulunabilir misinz

Herkese selamlar a.s.
uzun bir süredir aranızda bulunamadım, önümüzdeki ay da böyle olacak sanırım, ondan sonra inşallah biraz rahatlarım :Saruboceq:
Sondan başlayıp tek tek yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum; ama henuz 100 sayfa geriye kadar bakabildim, maşallah hem muhabbetiniz hem satışlarınız böyle bol olsun daima alkisalkisalkis hediyeleriniziz de aldıklarınızı da güle güle kullanın

aklımda kalanları yazmaya çalışayım,

herkes zaten söylemiş ama bende ekleyeyim açılıp kapanan kalemler harika

mineral fondöten sorulmuştu...ben ilk çıktığından beri kullanıyorum çok memnunun hem çok doğal duruyor, hem cilde canlı bir ışıltı veriyor, hemde yüzümde kaç saat kalırsa kalsın nekadar koşturmacalı ve uzun bir gün olursa olsun birkere bile cildimin rahatsız olduğunu, onun yüzünden bir sivilcemin çıktığına şahit olmadım. Zaten onu kullanmaya başladığımdan beri diğer tüm fondötenlerim oyle bir köşede dokunulmamak üzere kaldılar. O ürünü alan kişi tek sorunu uygulamada yaşayabilir; çünkü alışık olduğumuz fondötenlerden farklı, mutlaka kabuki fırçayla ve de çok çok aşırı uygulamasın, onun yerine cildinde çok kusurlar varsa önce alta kapatacı kullansın.Bu ürünü anlatsam anlatsam bitiremem çünkü çok sevdimopuyorumnanaktan ama yine de belirteyim bu ürün sanki bana özel üretilmiş gibi herşeyiyle cildime tam oturdu; ama bir başkası belkide bukadarda memnun kalmayabilir sonuçta herkesin cilt yapısı farklı.

fırsat köşesindeki 4lü göz fardan bende sipariş etmiştim, gerçekten çok güzel, özellikle buğlu göz makyajı sevenler kaçırmasınlar, renkleri açık mavi, koyu ışıltılı turkuaz, yine ışıltılı koyu gri (siyah gri gibi bir renk), ışıltılı krem rengi (internette bulunan çoğu resimlerde kahve gibi görünür kesinlikle kahve değil)

yeni çıkacak kolonyalardan da sipariş ettim, normalde kolonya pek kullanmam kokuları ağır gelir ve yüzümü kaşındırırlar; ama bunların kokusu çok hafif geldi turunçgil olan bana limon yaprağının kokusu gibi koktu ki limon yaprağının o limon-yeşillik karışımı kokusuna bayılırım

daha da aklıma geldikçe ve fırsat buldukça yazmaya çalışacam...heppinize bol satışlarhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…