- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #13.501
slm kızlar ya ben simdi siparis vericem cay takımı icin 95 tl daha satıs yapmam gerekiyor 40tllik yaptım bn diyrm ki satabilicegim syler i alayım elimde olsn satarm ama ne alsam bilemedim en cok satılanlar neler bna biraz tavsiede bulunabilir misinz
Arkadaşlar çok acil bişey sormam gerekiyor cevaplarsanız sevinirim.
Arkadaşa bu parfüm iadesini ben yapacaktım . Hediyeyi alması için 80 tl girmesi gerektiği gelen son faturada yazıyordu bu durumda ben bu parfümü iade etseydim senin 91 tl girmen gerekiyordu iade miktarı kadarda ben sipariş verirsem senin iade etmeden önce cebinden cıkacak miktar yine 80 olacak ama eğer ben o 11 tl lik siparişi vereceğim için senin cebinden çıkanda yine 80 olacak eğerki 11 tl lik sipariş vermezsem ancak o zaman cebinden 91 tl çıkar dedim ama arkadaş hayır sen sipariş versende vermesende benim cebimden 91 çıkacak diyor . Ben daha öce 1.5 yıl üyelik yaptım bu konuda yeteri kadar bilgiye sahip olduğuma inanıyorum . Bu konuda bana yorumlarınızı bildirirseniz sevinirim.
Arkadaşa 200 tl lik sipariş verdim varsın bi 15 daha vereyim dedim iadeyide geri çektim.
canım duş jelelrinden sipariş verebilirsin, bunlar temizleyici madde oldukları için de kolay kolay bozulmayıp yıllarca dayanıyorlar, üstelik fiyatları da hiç olmadığı kadar uygun
aynı şekilde erkek perceive nin de fiyatı hiç bukadar inmemişti
ben hediye limitlerimi doldurmama rağmen bu ürünlerden bol bol stokladım
bunların yanında açılıp kapanan göz kalemlerini de düşünebilirsin ama bir sonraki kampanya kajalstick kalemler 3,30 olacağından elindeki kalemlerden pek satamayabilirsin, ayrıca rollon satabiliyorsan onların fiyatları da çok iyi, soft musku seviyorsan onun paketi de güzel, veya ice sheers parfümlerini düşünebilirsin, ucuz olduklarından satman kolay olur. Ama tabiki en iyisi sen kendi çevreni düşünüp satabileceğin ürünleri alman...bol satışlaropuyorumnanaktan
Arkadaşlar bana bu konuda yorum yabilir misiniz?
Arkadaşlar bana bu konuda yorum yabilir misiniz?
kızlar sinir oluyrm bu avona bazen yaa. ben sexy chich siparisi vermistim 2tane kırmızı olan yani turuncu olandan göndermisler. müsterimde istiyo onlar iade ettim simdi tekrar siparis giricem 45 toplamaya calısyrm kimse birsey almıyo stok yapayım bari diyrm cay takımıda gelsin ama ne alsam satarım bilemedim of yaaa
En çok satabileceğin 20 sayfadaki mavi simli (4924-4) açılıp kapanabilen göz kalemi özellikle bu ama griside süper bi renkmiş çok hoşuma gitti (rengi gri mavi karışımı gibi bişey)
37 sayfadaki el kıremi(400 ml lik)39 sayfadaki hydra firming sıkılaştırıcı vücut loyonu hakkatende sıkılaştırma özelliği süper ve tenine dokunduğunda budra sürmüşsün gibi bir his veriyor.Naturals saç kremi ve şampuanları özelliklede badem özlü olanı en çok tutulanı.125 sayfadaki salatalıkmaskesi ve kataloğun en son arka sayfasındaki duş jelleri özelliklede en çok tutulanımystigue olanı ha bide 97 sayfadaki lila ve pembe renkli olan parfümler.
selmacım yanlış anlamazsan bişey söylemek istiyorum.senin bu sorunu ilkşah çok güzel bi şekilde cevaplamış ama sen başkalarından da duymak istiyorsun.ilkşahın yerinde ben olsaydım yanlış anlardım.ki ilkşah burda gayet deneyimli bi takım öncüsüdür...sakın beni yanlış anlama sadece uyarmak istedim..Bol satışlar...
cnm iade ettiginde bu bi sonraki faturya yansıyor ya yani k7 de 91 ödeyecek k8 de 11 tl eksik ödeyecek gibi arkdsın bunu demek istemis olablir
saol cnm percev alacaktım 2tane almayayım mıı bir de rolonlardan alacaktım
bu fırst ürünleri ne zmna kdr gecerli sizce
Fırsat ürünlerini kaldırmaları stoklardaki miktarına göre değişir yani bitmeye yakın . Büyük bi ihtimalle 3 ay kalır bu liste bu ay değiştiğine göre süreç yeni başlamış demektir
teşekkürler canım bende 2tane percev bi de celebre setten almayı düsündüm ama satabilirmiyim bilmiyrm artık gelisinden olsn vercem parfumler uzun süre dayanırmı sence
OkYaNuS_35
canım bana özel mesaj atmışşsın, girmediğim için geç farkettim; ama maalesef henüz 50 msjlık limitim dolmadığından mesajına cevap yazamıyorum; ama buradan biraz yardımcı olmaya çalışayım. Aslında görmeden birşeyler söylemem çok zor; ama anladığım kadarıyla cildinde çok sorun yok. Sivilcelerden bahsetmişsin; ama tek tük çıkan sivilceler genellikle hormonlarımızdan dolayı hiçbirzaman kadınların başından eksik olmuyor. Sivilceler sadece ergenliğin problemi değildir; çoğu insan bilmez mesela;ama 20li yaşlardan sonra özellikle ağız çevresinde kadınlarda sivilce çıkar.Tabi bazı insanlar daha şanslıyken bazıları da bir avuç çekirdek, cips fındık, zeytin vb bişi bile yese sabaha sivilceyle uyanabiliyor. Aslında sende büyük bir şehirde yaşıyorsun ve bazen o şehrin kirliliği bile yetiyor. O yüzden öncelikle öyle tek tük çıkmalarını çok dert etme, insanız ve onlar da doğal hayat sürecimizin birer parçaları.
Yapabileceklerinden de kısaca bahsedeyim, bir antibakteriyel özelliği olan bir kapatıcı edin(clearskin serisindeki kapatıcı öyledir ama cilt rengine uyar mı bilemiyorum, uymazsa genç ciltler için kapatıcı üreten farklı markalara bakabilirsin, ama mutlaka antibakteriyal özelliği taşısın). Zaten çok fazla sivilce sorunun olmadığı için,böyle bir kapatıcı günlük hayatında olanları kapatmana yardımcı olacak ve antibakteriyel olduğu için de o bölgenin gün böyu mikrop üretmesini engellemeye yardımcı olacak. Bunun yanında nekadar makyaj yapıyorsun bilmiyorum; ama fondöten kullanıyorsan, fondötenini sürmeden önce clearsckin serisinde sivilce kurutan jel vardır onu sürebilirsin, böylece fondötenin sivilceyle temasını kesmiş olursun ve sivilce orada kendi kendine havasız kurumaya mahkum kalır. Aslında en iyisi mineral fondöteni dene diğerlerine göre içeriğindeki zararlı maddeler oldukça azaltılmış durumda.
Cilt bakım ürünlerine gelince, cildin dediğin gibiyse nivea young serisi sana pek uymamış olması lazım, hatta bu yüzden sivilce bile yapmış olabilir, aqua kremi sanırım durumu biraz dengelemiş o krem cildine uygun fakat sivilcelere karşı hiçbirşey yapmaz. Cildim karma demişsin, eğer öyleyse Avonun karma ciltler için çıkardığı seriyi deneyebilirsin, tek ürünle başla ve tek tek git, belkide kremi aquadan daha iyi gelebilir veya cildindeki yağı azaltmak istiyorsan çay ağacı ve salatalık serisini de deneyebilirsin , önceden sadece soyulan maskesi vardı ozamanlar onu kullanmıştım, başarılı bir maske ardında pürüssüz bir cilt bırakıyor,veya clearsckein serisinin kil maskesini de bir diğer alternatif,kardeşimin cildi yağlıdır ve o maskeyi oldukça başarılı buluyor. Bunların yanında, avonun yağlı ciltler için olan pure pore fection serisinin köpük temizleyicisi de cildindeki yağı dengelemen için bir diğer seçenek. Benim de tekrar tekrar aldığım bir üründür. Bugüne kadar o köpük temizleyiciyi bol bol sattım ve alan herkes memnun kaldı, tek bir arkadaşım hariç onda cildi fazla kurudu; ama tabi bunun sebebi kendisinin nemlendirici kullanmaması da olabilir. Yine de sonuçta her cilt aynı değil, ben burda seçeneklerinden bahsettim ama senin için doğru ürünü sana ancak cildin kesin olarak söyleyebilecek.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?