- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #13.521
ümraniye abla sn ??
SiremimS, alici_bjk hoşgeldiniz
sen k5 ile k7 arasında temsilci oldun sanırım o yüzden 9. kampanya olsa dahi sen alırsn k5 ile k7 derken k5 ile k7 arasında temsilci olanlar bu hediyeleri kazanacak anlamındaşu ytgp k5-7 arası diyo ama benim k8 4. siparişim olcak o zaman soft musk ı nasıl alcam
:/
evet aynen 91 dedim ama 80 diye iddaa ediyorduuuiade ederse 91 tl sipariş girmesi gerekio hediye içn ama cebinden çıkacak para olayını anlamadm sipariş verirse 91 tllik iade ücreti o faturadan düşer ve 80 tl öder
:lepi:ewet cnm iade edersen arkadşının 91 tl sipariş girmesi gerekio hediye içn ama o 91in 11 ini sen eklersen arkadaşın 80 tl ödeyecek senin girdiğin 11 tllik üründe iadeye sayılacak bu yüzdende fatura 80 tl oalcak
yok canım ne ısrarı toplam 91 diye savunuyorum zatennyani öle olur cnm arkdsn neden ısrar ediyor ki
evet aynen 91 dedim ama 80 diye iddaa ediyorduuu
cebden çıkcak para şu
açıklayım:
cebimden çıkıyor gibi oluyor ama bidahaki faturada eksik ödüyorum demek istedim canım..
:lepi:
yok canım ne ısrarı toplam 91 diye savunuyorum zatenn
sırf bu konu yüzünden günlerdir başım ağrıdıılmaz:
Arkadaşlar çok acil bişey sormam gerekiyor cevaplarsanız sevinirim.
Arkadaşa bu parfüm iadesini ben yapacaktım . Hediyeyi alması için 80 tl girmesi gerektiği gelen son faturada yazıyordu bu durumda ben bu parfümü iade etseydim senin 91 tl girmen gerekiyordu iade miktarı kadarda ben sipariş verirsem senin iade etmeden önce cebinden cıkacak miktar yine 80 olacak ama eğer ben o 11 tl lik siparişi vereceğim için senin cebinden çıkanda yine 80 olacak eğerki 11 tl lik sipariş vermezsem ancak o zaman cebinden 91 tl çıkar dedim ama arkadaş hayır sen sipariş versende vermesende benim cebimden 91 çıkacak diyor . Ben daha öce 1.5 yıl üyelik yaptım bu konuda yeteri kadar bilgiye sahip olduğuma inanıyorum . Bu konuda bana yorumlarınızı bildirirseniz sevinirim.
Arkadaşa 200 tl lik sipariş verdim varsın bi 15 daha vereyim dedim iadeyide geri çektim.
hayır cnm iade edilirse we iadeyi karşılayacak miktarda ürün girilsede girilmesede 80 tl olacak fatıra senin cebinden çıkacak para 80 tl 91 tl falan yok ortada ama tabiki o 11 tllik ürün iade edildikten sonra 91 tllik sipariş verirsenz 80 tl ödeyeceksnz
tmm cnm bnde böle dyrm zatennn yani iade olduğunda 91 fazla verilcek sonra 80 ödencek..
hayır cnm iade edilirse we iadeyi karşılayacak miktarda ürün girilsede girilmesede 80 tl olacak fatıra senin cebinden çıkacak para 80 tl 91 tl falan yok ortada ama tabiki o 11 tllik ürün iade edildikten sonra 91 tllik sipariş verirsenz 80 tl ödeyeceksnz
tmm cnm bnde böle dyrm zatennn yani iade olduğunda 91 fazla verilcek sonra 80 ödencek..
hahaha sen olmasan üye olmuycaktım dimiii bennn
arkadaşı t.öncüm olurrr
kç kere aradığını sölediğini unuttun galiba bana sırf onu üye yap ta sana hediye verim dediğini...
ben sevmem bazı şeyleri yüze vurmayı ama arkadaşa 200tllik sipariş verdim 15 daha verdim ne olcak derkenn başka anlama çıkıyorduuu ondan yazdımm..
sigara 3 tl mişde 2.50 veriomuşunn
arkadaşlar burda kaçak satılıyorrr
ve eşim 2.300 den kartonla 23.000tl ye alıyorr
sen de 2.50 veriodun söle kim zararda kim karda
valla market bakkal çok sigara satılıyooo
sen dedin diye alıyordummm sigara sendennn kim zeki ortada!!!yok sa eşim kartonu 23 e alıyorduuu :))
valla kimin hakkkı geçti kimin hakkı varr onu allah bilirrr komşuluktaa
hem gelişden verim hem de cebimden çıksın kusura bakma!!(ki zaten çıkımıyorduu ama sana anlatamadım olayı)
kim hakaret etti acaba ilkkkk :))
evett çoğu slmlar çıkarlar doğrutulsundaymışş anladım bunuda bugünnn sayende
valla benim bir sürü çevrem var ama senin gibi biriyle karşılaşmadımmm sen rahat olll ben sayende daha temkinli olcam artıkk..
son olarak da hakkını mı yedimmm de vcdanımla başbaşa kalıyormuşummm ben rahatımm sen de rahat mısın????
son olarak daaa daha bşy yazmıycam sana bura avon topiğiii kişisel proplemin varsa başka yerlerden ulaşşş..
arkadaşlar kendi adıma kusura bakmayınn...
sen k5 ile k7 arasında temsilci oldun sanırım o yüzden 9. kampanya olsa dahi sen alırsn k5 ile k7 derken k5 ile k7 arasında temsilci olanlar bu hediyeleri kazanacak anlamında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?