Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

şu ytgp k5-7 arası diyo ama benim k8 4. siparişim olcak o zaman soft musk ı nasıl alcam
:/
sen k5 ile k7 arasında temsilci oldun sanırım o yüzden 9. kampanya olsa dahi sen alırsn k5 ile k7 derken k5 ile k7 arasında temsilci olanlar bu hediyeleri kazanacak anlamında

iade ederse 91 tl sipariş girmesi gerekio hediye içn ama cebinden çıkacak para olayını anlamadm sipariş verirse 91 tllik iade ücreti o faturadan düşer ve 80 tl öder
evet aynen 91 dedim ama 80 diye iddaa ediyorduuu
cebden çıkcak para şu
açıklayım:
cebimden çıkıyor gibi oluyor ama bidahaki faturada eksik ödüyorum demek istedim canım..

ewet cnm iade edersen arkadşının 91 tl sipariş girmesi gerekio hediye içn ama o 91in 11 ini sen eklersen arkadaşın 80 tl ödeyecek senin girdiğin 11 tllik üründe iadeye sayılacak bu yüzdende fatura 80 tl oalcak
:lepi:

yani öle olur cnm arkdsn neden ısrar ediyor ki
yok canım ne ısrarı toplam 91 diye savunuyorum zatenn
sırf bu konu yüzünden günlerdir başım ağrıdıı lmaz:

hayır cnm iade edilirse we iadeyi karşılayacak miktarda ürün girilsede girilmesede 80 tl olacak fatıra senin cebinden çıkacak para 80 tl 91 tl falan yok ortada ama tabiki o 11 tllik ürün iade edildikten sonra 91 tllik sipariş verirsenz 80 tl ödeyeceksnz

evet verdinnn sen de biliyorsun nasıl verdiğini...
benim parada gözüm olsa zaten sıfır karsız geliş fiyatına ve senden sigara satın alarak vermezdmm istediklerini
kii 11 fazla grmek bni etkilemezdiii yapsaydın iadenii

arkadaşlar ben çok üzüldm bu anlaşmazlığa yaa siremim sen siparişine girdiğin ürünleri tek tek topla toplam nekadr tutuosa onu öde geri kalan borçta diğer arkadşındr bu kadr basit aslında

tmm cnm bnde böle dyrm zatennn yani iade olduğunda 91 fazla verilcek sonra 80 ödencek..

tmm cnm bnde böle dyrm zatennn yani iade olduğunda 91 fazla verilcek sonra 80 ödencek..

ewet cnm iade edildkten sonra 91 tl sipariş verielcek ama 80 tl ödenecek cebinzden fazla para çıkmayacak toplam 300 ise siparişlernz 220 sini arkadşn vermişse 80ini sen vermişsndr senin ödeyeceğin kısımda sadece 80 dr ozaman arkadşnda 220 öder

Benim dilimden ona sarf ettiğim kelimeleri harfiyen yazmışsın sağol canım. Bu bilgilerin aynısını hem kendi temsilcisi yorumladı hemde ben Ankara'dan gelmeden önceki takım öncüm yaptı bu yorumu ama sağ olsun kendisi ....

Yazıklar olsun sana gelişine verdin hah hay zeki üye olman için seni teşfik eden bendim zaten . Taaa sen üye olmadan birlikte gelişine alırız demedik mi+ sigara verdiğim zaman senden ürünleri bedava mı almış oluyordum.Yazıklar olsun sana korktuğum başıma geldi ben o sigarayı arkadaşlar 3000 tl ye alırken kendisine 2500'e verdim her sigara başına zaten kendisi fazlasıyla kar ediyordu. ıyilikten maraz doğar diye boşuna dememişler. Arkadaşada herzaman sigara yerine ben para vermek istiyorum aslına bakarsan dediğimde aynen şu kelimeleri sarf ediyordu niye abla sen bedava mı alıyorsunki zaten diyordu+ zaten ben ona siparişimi daha vermeden bu konuyla ilgili acık acık konuşuyordum peki o zaman neden kabul ettin.Benden önce zaten bana bunu sen teklif ediyordun. Ömrümde senin kadar nankör biriyle karşılaşmadım.Bu verdiğim 200 tl lik siparişin toplasan 50 tl si sigara buda 20 tane sigara demek hay akıllım ben o sigarayı dışarıdan 60 tl ye alıyorum sanada 10 tl zararla veriyorum.Seni Alla'a havale ediyorum.Şu sarf ettiğin (sigara) kelimelere bak hem bikere market bana o sigaraları bedavaya vermiyor galiba senin bundan haberin yok . Hem o 11 tl cebinden çıksa ne olur şurda ikimizinde taşınmasına 10-15 gün kaldı sana olan komşuluğumun hiç mi hatrı yoktu. Neyse Allah bilsin sen bilmesende olur.

Bu sarf ettiğin sigara meselesi kapıda bana yaptığın hakaretten daha ağır geldi.Sen zaten hiç kimseye güvenmezsin banada hiç güvenmedin ama sana bişey söyleyeyim mi ? bi kere sen önce kendine güven verilen selamın bile benden benden karşılığını alır diyen birisin. Ama unutma bu şekilde hayat geçmez biraz gerçekçi ol.Bu kafayla sen hiç biryerde dostluk kuramazsın.Yiğidi öldür hakkını yeme derler ama ben sana nasıl ablalık ve komşuluk yaptığımı (elimden geleni) kasıla kasıla sölemeyeceğim zaten banada yakışmaz Ben önce Allah rızası için sonrada senin için yapmıştım.Sen bilmesende olur bana Rabbimin rızası yeter.

hahaha sen olmasan üye olmuycaktım dimiii bennn
arkadaşı t.öncüm olurrr
kç kere aradığını sölediğini unuttun galiba bana sırf onu üye yap ta sana hediye verim dediğini...
ben sevmem bazı şeyleri yüze vurmayı ama arkadaşa 200tllik sipariş verdim 15 daha verdim ne olcak derkenn başka anlama çıkıyorduuu ondan yazdımm..
sigara 3 tl mişde 2.50 veriomuşunn
arkadaşlar burda kaçak satılıyorrr
ve eşim 2.300 den kartonla 23.000tl ye alıyorr
sen de 2.50 veriodun söle kim zararda kim karda
valla market bakkal çok sigara satılıyooo
sen dedin diye alıyordummm sigara sendennn kim zeki ortada!!!yok sa eşim kartonu 23 e alıyorduuu :))
valla kimin hakkkı geçti kimin hakkı varr onu allah bilirrr komşuluktaa
hem gelişden verim hem de cebimden çıksın kusura bakma!!(ki zaten çıkımıyorduu ama sana anlatamadım olayı)
kim hakaret etti acaba ilkkkk :))
evett çoğu slmlar çıkarlar doğrutulsundaymışş anladım bunuda bugünnn sayende
valla benim bir sürü çevrem var ama senin gibi biriyle karşılaşmadımmm sen rahat olll ben sayende daha temkinli olcam artıkk..
son olarak da hakkını mı yedimmm de vcdanımla başbaşa kalıyormuşummm ben rahatımm sen de rahat mısın????
son olarak daaa daha bşy yazmıycam sana bura avon topiğiii kişisel proplemin varsa başka yerlerden ulaşşş..
arkadaşlar kendi adıma kusura bakmayınn...

Rabbim biliyor benim 3000 tl ye aldığımı sana yalan söylesem bile rabbime nasıl hesap vereceğim bu konudada merak etme mahşerde seninle hesaplaşırız.2500 aldığımız zamanlar oldu oda sana ilk sigara vermeye başladığım 2 hafta ondan sonrakilerin hepsini 3000 tl den aldım.Sen 2300 alıyordun madem benden almasaydın ben senin alnına silah mı dayadım al diye...
Avon topiğinin sahibi sen misin nereye yazacağımı sana mı soracağım.:roflol:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…