- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #13.541
Herkese merhaba;
Ben de üye olmak istiyorum ama kararsızım.Her ay sipariş vermek durumunda mıyım bunu merak ediyorum.Bir de erkek parfümlerinden hangisini önerirsiniz?Babama alacağım da.Signaturef kullanıyor şimdi değiştirmek istiyor.Bu k8de indirim var mı?Bir de windspace diye parfüm çıkmış o nasıl acaba?fisfisfis
Öncelikle hoşgeldin...her ay sipariş vermek zorunda değilsin fakat 3 ay üst üste sipariş vermediğin zaman üyeliğin düşer...Erkek parfümlerinden de en çok beğenilen perceve,ve full speed..yeni çıkan windspace güzel ama kalıcı değil...Aslında erkek parfümü olarak black sude toch vardı ama maalesef kaldırdılar.benim favorim oydu.
Herkese merhaba;
Ben de üye olmak istiyorum ama kararsızım.Her ay sipariş vermek durumunda mıyım bunu merak ediyorum.Bir de erkek parfümlerinden hangisini önerirsiniz?Babama alacağım da.Signaturef kullanıyor şimdi değiştirmek istiyor.Bu k8de indirim var mı?Bir de windspace diye parfüm çıkmış o nasıl acaba?fisfisfis
Öncelikle hoşgeldin...her ay sipariş vermek zorunda değilsin fakat 3 ay üst üste sipariş vermediğin zaman üyeliğin düşer...Erkek parfümlerinden de en çok beğenilen perceve,ve full speed..yeni çıkan windspace güzel ama kalıcı değil...Aslında erkek parfümü olarak black sude toch vardı ama maalesef kaldırdılar.benim favorim oydu.
Hoşbulduk :) Sipariş için limit yok galiba ama 75 liranın altına inersem kargo ücretini ben veriyorum sanırım.Perceive ve black suedenin methini duymuştum.Arkadaşlar bahsediyordu, indirimdeyken perceive alayım bari.Ben koklamadım ama çevremdem duyduğum kadarıyla kimisi windspace yaz için iyi diyor kimisi ağır bi koku diyor.
cnmm ne dmk her zmn burdayız gel istediini soropuyorumnanaktanSlmlar
Arkadaşlar bende avona yeni oldum intenetten üye oldum bana en yakın danışman aradı ve gittim yanına dediki ilk başta kayıt için sipariş girmemiz gerekiyo orda ayak üstü 37 lik sipariş verdim.
ben aslında kendi kozmetik ihtiyaşlarım için üye oldum sayılır birazda kafama takılan bişey olursa yardımlarınızı almak isterim Yardımcı olursunuz diğmi?????
bnde oriflame üyeym ama asla burada böel şeyler konuşmadm ltfen insanlarn kendi seçimi herkes oriflameyi bilio istese ona üye olurducanım hiç bbulaşma derim ... bunu iki yıl avon satmış biri olarak söylüyorum saana ve çok ciddiyim
girdin mi başını kurtaramıyosun bir türlü
üstelik erkek parfümü almak istiyosan git açık parfüm satan bi yerden 10 milyona 100 ml lik bi parfüm al çok daha kalıcı olur çok daha güzel kokar
ben babama kardeşime az almadım parfüm avonda o black suede touch fln hikaye :S
signuture de küf gibi kokuyo kardeşim şu an hala onu bitirmeye çalışıyo
eğer ben seviyorum böyle işlerle uğraşmayı ihtiyaclarım kapıma gelsin diyosan
avondan 5 kere daha güzel ve aynı fiyata oriflame var tamamen doğal içerikli bütün ürünleri
gönül rahatlığıyla kullanabilirsin
değil parfümü kücücük şişelerdeki testerları bile bütün gün kalıyo sürdüğün yerde
üstelik temmuz ayında indirimde birsürü erkek parfümü var
hele bi tane glacier die bir parfüm bu ay çıktı gerçekten erkek teninde çok hoş kokuyo üstelik kalıcı
üstelik 100 milimlik bir şişe üstelik katalog fiyatı 23 milyon
sen satış temsilcisi olursan sana gelişi 18 milyon kaydirigubbakcemile2
bilmem anlatabildim mi :):teytey::teytey:
arkadaşlar katologda sayfa 93 de bi pudra var ben anlamadım hem pudra hem kapatıcı hemde fondöten diyo nasıl oluyo bilen varsa cevap yazabilir mi
canım şu anda limit 45 lira.sanırım önümüzdeki 3 kampanya daha böyle gidicek.yaz dönemi olduğu için.eğer 45 liranın altında sipariş verirsen 7,5 lira kargo ücreti faturana yansıtılır..perceve bu katalogta çok indirimli.hiç bu kadar düşmemişti..eğer perceve de karar kıldıysan kaçırma derim.
canım hiç bbulaşma derim ... bunu iki yıl avon satmış biri olarak söylüyorum saana ve çok ciddiyim
girdin mi başını kurtaramıyosun bir türlü
üstelik erkek parfümü almak istiyosan git açık parfüm satan bi yerden 10 milyona 100 ml lik bi parfüm al çok daha kalıcı olur çok daha güzel kokar
ben babama kardeşime az almadım parfüm avonda o black suede touch fln hikaye :S
signuture de küf gibi kokuyo kardeşim şu an hala onu bitirmeye çalışıyo
eğer ben seviyorum böyle işlerle uğraşmayı ihtiyaclarım kapıma gelsin diyosan
avondan 5 kere daha güzel ve aynı fiyata oriflame var tamamen doğal içerikli bütün ürünleri
gönül rahatlığıyla kullanabilirsin
değil parfümü kücücük şişelerdeki testerları bile bütün gün kalıyo sürdüğün yerde
üstelik temmuz ayında indirimde birsürü erkek parfümü var
hele bi tane glacier die bir parfüm bu ay çıktı gerçekten erkek teninde çok hoş kokuyo üstelik kalıcı
üstelik 100 milimlik bir şişe üstelik katalog fiyatı 23 milyon
sen satış temsilcisi olursan sana gelişi 18 milyon kaydirigubbakcemile2
bilmem anlatabildim mi :):teytey::teytey:
sevgili kiras lütfen biraz daha saygı çerçevesi içinde konuşursak iyi olur..sonuçta burası avon temsilcileri topiği.arkadaşımız oriflame temsilcisi olmak isteseydi sizin topiğinize gelir sorardı.parfümler hikaye falan değil.benim eşim kullanıyor perceve sabah sıkıyor akşam geldiğinde hala üstünde kokusu...Avona iftira atıpta milleti oriflame e çekmeye çalışmayın lütfen...
bugün kargodan tlfn geldi ama saat 8 gibi kargomun geldigini gitip almamı söylediler eve gelmesi gerekiyodu dedigim zamnda sizin gelip almanız gerek arkadaşlar oraya götürmüyolar dedi aras kargodan eve kaç kere getirdiler şimdi ben bundan sonraki kargolarımı arstan istesem olurmu sizce
mavicim yazdıklarına kelimesi kelimesine katılıyorum.bütün oriflame satanlar hep bu tarz tavırlar
içinde galiba:1no2:bu gün gittiğim misafirlikteki oriflame temsilcisi olduğunu söyleyen bir
bayan "avon kataloğunu görür görmez
yok israile gidiyor,yok doğal değil.bizim temsilcimiz daha fazla o kadar gereksiz bir konuşma idi ki sormayın.birde demezmi seni oriflame üye yapayım.:mymeka:
bugün kargodan tlfn geldi ama saat 8 gibi kargomun geldigini gitip almamı söylediler eve gelmesi gerekiyodu dedigim zamnda sizin gelip almanız gerek arkadaşlar oraya götürmüyolar dedi aras kargodan eve kaç kere getirdiler şimdi ben bundan sonraki kargolarımı arstan istesem olurmu sizce
avon yurtiçiyle çalışıyor istersen ara söyle avona nasıl getirmezler eve sonuçta kargo adrese teslim canım sennde bildiğin gbiii
kızlaaarrr pudra istiorm bnnn yardm ednn:s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?