Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

hoşgeldin canım,hayırlı olsun diycem ama sanırım ilk günden kandırılmışsın..takım öncün ilk günden belli etmiş kendisini. kayıt için sipariş verme olayını da ilk senden yani takım öncünden duuyorum.olur mu öyle şey,keşke vermeseydin sipariş.üye olunca kendin verirdin,hem de gelişinden alırdın,limitin yükselirdi.. neyse umarım takım öncün bidaha karşısındakini kandırma derdine düşmez.. :1no2:

slm hakaret etmeyi ve insanları yanlış yönlendirmeyi seven bayan .. ben de 5-6 aydır avon satıyorum,evet parayı ödemekte ve karşımdakinden almaktan zorlandığım anlar oldu,ama bu avonun değil benim suçumdur,aldığım ürünlerden de son derece memnunum,oriflame i övmek istiyosan buyur oriflame satış temsilcilerinin topiğine git,bu topicte avon temsilcisi olan birsürü insan var,bizim canımızı sıkma.. madem signature küf kokuyo,buyur git kardeşin şişeyi bitirmeden kurtar onu küfün içinden.. burda kimsenin huzurunu bozmaya hakkın yok.

economist hoş geldin canımhihoyyyt
avonun her parfümü farklı farklı zevklere hitap ediyor, o yüzden baban hangisini sever bilemiyorum ama perceive, wilderness, full speed ve ungare for him en çok sattıklarım, bunlara bir de geçen katalog true force eklendi. Bir de black suede touch vardı ki onu kendisi için alan bayan müşterilerim bile oldu, okadar çok bayılıyordu koklayanlar:S black suede (touch olmayanı,hala katalogta var) ise biraz kremsi ve yumuşak bir kokudur ki bence o da çok güzel; ama kişiden kişiye göre değişiyor, sonuçta kokuyu da elbise gibi taşıyabilmek gerek diye düşünüyorumkaydirigubbakcemile3

OkYaNuS rica ederim canım, sonuçta internet üzerinden çok sağlıklı bilgi vermem mümkün olmadığı için genel seçenekleri yazdım; ama umarım kafanda fikir oluşmasında bir parça yardımcı olabilmişimdir. Yalnız bir de şunu ekleyeyim, cildinin yıpranmadığını söylüyorsun o yüzden kesinlikle anew ürünlerine yönelme, ancak belkide bölgesel sorunlar yaşarsan bölgesel uygulamalar yapabilirsin. Buradan anew ürünleri kötü diye bir sonuca varma asla, tam aksine çok başarılılar ve tam da bu yüzden insanlar bu ürünlere yönelebiliyor; fakat ihtiyacı olmayan şeyi cildine vermenin faydasından çok zaraını görürsün.Sonuçta cildimiz ömür boyu bizimle ve uzun vadeli düşünmek gerekiyor, senin şu andaki ihtiyacın nemlendirme ve solutions serisindeki ürünler daha çok işini görür. opuyorumnanaktan

ecemnazz bahsetiğin ürün avonun meşhur pata creami, bende yıllarca kullandım ama sonra mineral fondötene geçtim:) pata cream de çok güzel bir ürün, sıvı fondötene göre daha kapatıcıdır, uygulaması da altında ki süngerle olur ve sürüldükten sonrada sanki fondöten üzerine pudra sürmüşsün gibi bir etki bıraktığı için de pudra+fondöten+kapatıcı diye geçer. Sen onu krem fondöten olarak kabul et:)

eda colortrendin pudraları diğerlerine göre daha kapatıcı, ama translucent rengi bile çok açık olmayan bir renk o yüzden renk konusunda sorun yaşayabilirsin, ideal shade olanlar ise fondöten üzerine makyajı sabitlemek için daha ideal oluyorlar, colortrende göre daha şeffaflar diyebilirim.Artık sen cilt rengine ve ihtiyacına göre istediğini seçersin

günaydın kızlar uzun bir aradan sonra tekrtar merhaba
bugün k7 nin son siparişleri yola çıkmış
birde kettle m varmış kargoda
umarım öğleye kadar gelir hemen
artık k8 den devam edicem k7 dönemi bitti benim için
eğer k8 den 200 ü bulursam hem soft musk hem temsilci çantası hemde panaromadaki parfüm hediye olarak gelicek bol hediyeli bir ay olucak

semerta hoş geldin aramızahihoyyyt

Teşekkürlerrr

sormak istediğim bişi var Avon denizbankla çalışıyormu, ha hesaplı olması için iş banktan avon hesabımı açtırmam gerek.
İş bankasından tüm bağlarımı kopardım ama ben Denizbanktan maaş alıyorum anlaşması varmı bilgi verirmisiniz otomatik ödeme falan nasıl oluyor

Hem ben kendi kişisel ihtiyaç ve indirimli ürünleri gelişinden almak için üye oldum,
dışarıya satarsam da ne alaa, hata mı yaptım sizce

selam canım avon denizbankla çalışmıyo
işbankası-ziraat ve akbankla çalışıyo
işbankasına gider hesap açabilrisin
hesap ücreti almıyolar
otomatik ödeme talimatı veirsin kafanda rahat olu
r

Otomatik Ödeme Sistemi’ne nasıl geçilebilirim?
ış Bankası, Akbank ve Ziraat Bankası'nda vadesiz bir mevduat hesabı açtırarak ya da var olan bir hesaba Avon Kozmetik Ürünleri için Otomatik Ödeme Talimatı (OÖS) vererek OÖS'ye geçebilirsiniz. Bu işlem için gerekli olan bilgi sadece Temsilci numaranızdır

Fatura ödemelerim OÖS'den nasıl çekilecek?
Otomatik Ödeme Talimatınız ış Bankası'nda açıldı ise, faturalarınızın son ödeme tarihlerinde hesabınızda yeterli miktarı bulundurmanız gerekmektedir. Akbank ve Ziraat Bankası'ndan OÖS talimatınız verildi ise, OÖS işlemleri tamamlandıktan sonra verdiğiniz siparişlerin tutarları banka hesaplarından alınabilmektedir. ış Bankası ve Akbank'ta OÖS talimatınızın olması durumunda faturalarınızın tahsilatı için, hesabınız, faturanızın son ödeme tarihi dahil 3 iş günü, Ziraat Bankası'nda ise 1 iş günü kontrol edilmektedir.

eğer havale yöntemiyle ödemek istersen

Havale yapabileceğiniz banka hesap numaralarımız: ış Bankası 1008 (Beşiktaş Şube kodu) 2319900 (hesap numarası), Akbank 787 (Batı Kurumsal Şube kodu) 60500-1 (hesap numarası). Gelen havalenin size ait olduğunun tespit edilebilmesi için açıklama kısmına öncelikli olarak Temsilci numaranızın yazılması gerekmektedir. ınternetten interaktif talimatla ödeme aktarıyorsanız; işlem yapıldıktan sonra açıklama kısmına Temsilci numarasını yazarken ' - ' işareti kullanılmamalıdır. (Temsilci numarası 236316-9 olan kişinin 2363169 olarak yazması gerekmektedir). ış Bankası ya da Akbank'tan yapılan havale işlemlerinde, ödenen meblağa göre havale ücreti değişmektedir ve havale masrafı Temsilcilerimize aittir. Bankada yapılan her işlem, bir ertesi iş günü sistemimizde görülmektedir.

avonun resmi sitesinden alıntıdır

arkadaşlar bana yardım edin 5 günlük geçikmiş borcum var gününde bankada para olmadığından çekmemişler ziraatten otomatik ödeme talimatım var ertesi gün yatırdım ama avon parayı bir türlü almıyo 5 gün oldu takım öncümü aradım bakıcam dedi hala ses yok ne yapcam yaa yardım edin sipariş zamanıda geliyo lütfen yardımm

amann gamzecimmm yol ver gitsinn bu ve bunun gibilerrr hiç huzurumu bozmuyorrr sadecee sırnaşık şey

Hoşbulduka.s
Kokular herkesde farklı kokabiliyor.Aslında test etmek lazım.Neyse artık kendi beğendiğimi alırım. Babam da mutlaka beğenir :) Bu arada Avon temsilcisi olan çoğu kişi İş bankası'nda hesap açtırıyor galiba..Ben artık önümüzdeki ay üye olacağım.Yapmam gereken işleri bi yoluna koyayım da.

arkadaşlar banada biri cevap versin lütfen,,,,,,

pazartesi cekmeleri gerekiyodu salı yatırdım daha çekmediler 5 gün oldu üffffffffff yaaaaaa

benmde bir temsilcim iş bankasından ziraate geçti yıllık işlem ücreti ödememk içn 2 hafta çekmediler borcunu faiz koydu ve faturada yüksekti 750 tllik faizi işlem ücretiyle aynı oldu neredeyse ve hemen iptal etti ziraati parasınıda çekti hesaptan işbanka geçti tekrar

ziraatte böyle olabilio genelde sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…