- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #14.021
off ya offffff:S
kuzum foruma şimdi girdim daha ..... yazdıklarını okudum bilmiyorumkismile benim daha önce başıma gelmişti çok az bişe kalmış o da yanlışlıkla eksik yatırıldıgından......... ama kolimi taktılar göndermediler nası sinir olmuştum......bi ara da durumu izah et canım........bak benim de gecen hafta girdiğim siparişler hala sevkiyata hazırlanıyo diyo biliyomusun.........
çıkmazsa bugün bittim ben yaaa bıkım su avondan gercekten çok kötü olmus bu sistem birseyi beceremedilerrrr bir haftadır bir sipars faturalayamadılar 2 tl icin yok artık yaa
kızlar k9 katalog geldi..k10 da satışa çıkacak kırık uçlar için yeni bir ürün çıkartmışlar. çok merak ediyorum. nasıl acaba :)
kuzum bana şimdik yurtiçi kargodan msj atmışlar koliniz teslim edilecek bugün diye, çok şaşırdım sipariş takip bölümünde hala sevkiyata hazırlanıyo gözüküyo..... hemen sen aklıma geldin, seninki de yola cıkmış olmasın....inşallah ööledir yaa......... 2 tl için bu kadar zor durumlara düşmessin inşallah
bebem yaa :gitme: ben de oturdum burda sana üzülüyom....... kredi kontrolünde bekliyomu diyo? eger öyleyse daha çıkmamıştır kuzum yaa(( tüh..... bi ara avonu anlat durumunu........ bide sana ne dicem, ödeme durumunla ilgili sıkıntı yaşadıgını yazmışsın....... bende zamanında öyle bankayla falan sıkıntı yaşıyodum. ama yaklaşık 1 senedir ptt yle yatırıyorum ben tatlım. sadece 2 buçuk tl karsılıgında her ay sorunsuz yatırıyorum. diğer türlü banka yok cekmedi yok eksik çekti yok fazla çekti hiç ugraşmıyom...... o ay borcum neyse gidiyorum o kadarı yatırıyorum tatlım....... sen de ptt yi düşünmezmisin..... daha önce de burda sorun yaşayan arkadaşlarıma yazmıştım ptt evine yakın olanlar cok rahat eder bu şekilde diye.......yakınsa, sen de bu şekilde öde tatlım.......ben cok rahat ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?