Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

off ya offffff:S

kuzum foruma şimdi girdim daha ..... yazdıklarını okudum bilmiyorumkismile benim daha önce başıma gelmişti çok az bişe kalmış o da yanlışlıkla eksik yatırıldıgından......... ama kolimi taktılar göndermediler nası sinir olmuştum......bi ara da durumu izah et canım........bak benim de gecen hafta girdiğim siparişler hala sevkiyata hazırlanıyo diyo biliyomusun.........

Kızlar ne kadar komik ya şu avon sorduğumuz sorulara bile 2 - 3 iş günü içerisinde cevap verilecektir yazıyoooo komedi ya valla komedi

canım benim simdi 327 tl vadesi 1gün gecmis borcunm vardı yani persembeymis yeterli para olmadıgı icin cekmemiler sonra ben cuma yatrdım aradık takım öncümle iste sistemde sorun var pazartesi cekicez dediler ondan sonra pazartesi oldu müsteri temsilcileri aksamaa kadr arams takm öncüm acmamıslar o günde baska bi borcumun vadesi gelmiti onu cekmişler sonra kalan parayı 2 tl eksikmis eft yaptık aksam sabah aradık cekmişler ama 2tl icin kredi kontrolunde bekletiyolr sinrlerim o kadar bozuk ki takmı öncümü aradım 16 tl ye kdr koli cıkartıolar dedi bekloe dedi sabah 10dan beri bekliyorum yok yok yok sinirlerim bozuldu herkes soruyo ne zman gecek diye ayın 5unda aldım siparisleri hala cıkmadı

kuzum bana şimdik yurtiçi kargodan msj atmışlar koliniz teslim edilecek bugün diye, çok şaşırdım sipariş takip bölümünde hala sevkiyata hazırlanıyo gözüküyo..... hemen sen aklıma geldin, seninki de yola cıkmış olmasın....inşallah ööledir yaa......... 2 tl için bu kadar zor durumlara düşmessin inşallah

valla şaşırdılar heee

dedim ya sabah dün kargoya verildi yazıyordu

bugün sevkiyata hazırlanıyor yazıyor sitede

şimdi de kargodan mesaj geldi Avon kargonuz bugün tarafınıza teslim edilecektir diye

kime inancam şaşırdım valla

kızlar k9 katalog geldi..k10 da satışa çıkacak kırık uçlar için yeni bir ürün çıkartmışlar. çok merak ediyorum. nasıl acaba :)

kızlar bendee kredi kontrolnde bekleniyr yazıyo yani faturalanmamıs bile eskisi gibi faturalanıyermu sadece siparis listem var o kadar cıkmıs olabnilir mi gercekten nolur cıksın ya

ay inşaalah öledir canım ya ne kdr sanslısın bu kampanyada avondan nefret ettim inanmazsınız..temsilciligi bile bırakabilirim zaten bankamda sorunlu calıstıgım icin gidip bankaya numara falan alıp yatıyamıyrdum burs paramı biriktirdim hep orya cektier elimde topladım paraalarıda harcadım:S

bebem yaa :gitme: ben de oturdum burda sana üzülüyom....... kredi kontrolünde bekliyomu diyo? eger öyleyse daha çıkmamıştır kuzum yaa (( tüh..... bi ara avonu anlat durumunu........ bide sana ne dicem, ödeme durumunla ilgili sıkıntı yaşadıgını yazmışsın....... bende zamanında öyle bankayla falan sıkıntı yaşıyodum. ama yaklaşık 1 senedir ptt yle yatırıyorum ben tatlım. sadece 2 buçuk tl karsılıgında her ay sorunsuz yatırıyorum. diğer türlü banka yok cekmedi yok eksik çekti yok fazla çekti hiç ugraşmıyom...... o ay borcum neyse gidiyorum o kadarı yatırıyorum tatlım....... sen de ptt yi düşünmezmisin..... daha önce de burda sorun yaşayan arkadaşlarıma yazmıştım ptt evine yakın olanlar cok rahat eder bu şekilde diye.......yakınsa, sen de bu şekilde öde tatlım.......ben cok rahat ettim.

nasıl canım eft falan mı yani

canlarım ben böyle parca parca yazıyrm k.bkmayın yoksa göremiyorum belediyenin sitesinden girdigim icin biraz engelli oluyo yazılarnları görmek icin ancak yorum yapmam gerkiyo aradım smdi takım öncümü veyarın gelir diyo ısrarla

ya arkadaşlar fıtık oldum bu ay siparişlerin gelmesini bekleye bekleye yaaaaa.hayır yani bu yaşadıklarımızı müşteriler bilmezki anlat anlat nereye kadar,daha bekliyorum kargoya verilmesini

okyanusum benim yazdıgımı okudunmu 1 sayfa geride? ben gecen hafta vermiştim taa........ bakıyorum daha sevkiyata hazırlanıyo yazıyo...bugün kargodan msj geldi avon kargonuz teslim edilecek diye...... sonra avonun sitesine girdim hala sevkiyata hazırlanıyo diyo şaka gibi. yani bu tür seyler de olabiliyo avon bu :))) bilginize sunmak istedim hepinizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…