- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #14.041
okyanusum benim yazdıgımı okudunmu 1 sayfa geride? ben gecen hafta vermiştim taa........ bakıyorum daha sevkiyata hazırlanıyo yazıyo...bugün kargodan msj geldi avon kargonuz teslim edilecek diye...... sonra avonun sitesine girdim hala sevkiyata hazırlanıyo diyo şaka gibi. yani bu tür seyler de olabiliyo avon bu :))) bilginize sunmak istedim hepinizin.
benim gecikmiş borcu kapatmama rağmen daha kredi kontrolünde bekliyo yazıyoooo. walla deli oldum
fırsat köşesini neden kaldırmışlar bi bilginiz var mı ??
bendde gecikmiş borcu kapattım canım bekliyor yazıo hala bende deli oldum takım öncümyarın
gelir diyo ama bilimyorumm.....
Bende de aynı durum var hatta kargo takibinden kontrol ettim, ben bi sipariş daha girdim üstüne acaba ondanmı dedim ama bilmiyorum ki ya ne iş
nerde online kargo takibi canım?
kızlarr pro colou&gloss rujun k8 katalog kapağındaki rengini bilen yada tutturan var mı? hangi renk o yaw
okyanusun dmek istediği gib canımm öyle baktımnerde online kargo takibi canım?
:lepi:sipariş takibinden siparişinin geçtiği satırda kargo takibi yazıyo,'tıklayınız' geçiyo orda ona tıklayınca çıkıyo demek istedi arkadaş
burda 23.00e kadrmış daha bekliyorum en son bulunduğum yeri dağıtıyorlarmışş heycan dokrukta beklemedeyim kaydirigubbakcemile3h.içi akşam saat 8e kadar çalıştıklarını yazmışlar.8e kadar bi umut bekliyelim artıkeyvahedigeldismile
walla bn şimdi mail atıorm avona bu ne yaa... eski sistemin gözünü sewimneyi düzügün yapmıslarki hiç birsey yok bi de daha iyi hizmet vermek icin yapmıslar ben böyle hizmet görmedim ya hersey alt üst oldu bıktım valal bi haftada kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?