Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

benim gecikmiş borcu kapatmama rağmen daha kredi kontrolünde bekliyo yazıyoooo. walla deli oldum

avonun sitesindede sevkiyat yazısı kalkmış kargo takibi onlıne bakılıyorr gelcek demek dağıtımdaymış araç gelen msj doğru anlaşılan hihoyyyt

soft musk için 25 tllik açığım var inş sipariş veren olur yoksa takım öncüme yardım etmesi için sölicem

h.içi akşam saat 8e kadar çalıştıklarını yazmışlar.8e kadar bi umut bekliyelim artıkeyvahedigeldismile

Kızlar benim siparişim teslim edildiği halde sevkiyata hazırlanıyor diyor :)))) bir türlü oturtamadılar sistemi ama bazı özellikleri güzel geldi bana mesela onl,ne katalog üzerinden ürünlere tıklayarak sip.girebileceğiz bazen unuttuğumuz oluyor ..birde cari hesap yenilenmiş böyle daha ii olmuş ne bilim ben beğendim ya bakiye felanda yazıyor ana sayfada ..Zamanlama kötü oldu tam kampanya başında yaptılar madur olduk hepimiz

kızlarr pro colou&gloss rujun k8 katalog kapağındaki rengini bilen yada tutturan var mı? hangi renk o yaw

nerde online kargo takibi canım?
okyanusun dmek istediği gib canımm öyle baktım
sipariş takibinden siparişinin geçtiği satırda kargo takibi yazıyo,'tıklayınız' geçiyo orda ona tıklayınca çıkıyo demek istedi arkadaş
:lepi:
h.içi akşam saat 8e kadar çalıştıklarını yazmışlar.8e kadar bi umut bekliyelim artıkeyvahedigeldismile
burda 23.00e kadrmış daha bekliyorum en son bulunduğum yeri dağıtıyorlarmışş heycan dokrukta beklemedeyim kaydirigubbakcemile3

neyi düzügün yapmıslarki hiç birsey yok bi de daha iyi hizmet vermek icin yapmıslar ben böyle hizmet görmedim ya hersey alt üst oldu bıktım valal bi haftada kötükedihüso
walla bn şimdi mail atıorm avona bu ne yaa... eski sistemin gözünü sewim

bnde bugn iş bankasına gittim demezmi 3 fatura var alla allaa oysa 2 faturam vardı gittim akbanka kız baktı alim 2 faturayı dedi e 3. fatura yokmu dedm baktı yook dedi verdm geldm ama ne sinirlendm bankacı adama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…