Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

temsilciye özel bölümünde yıldızlar kulübü statüm yazıyo yaaaa orda bişiler yazıyo anlamadım sizde de çıkıyormu

evet dün akşam kargom geldii
gelelimmm fasulyenin faydalarına :))
gözlük güzelmişşş tam oturdu yüzüme sengözlerimebaksanab
çay takımımda harika emeğime sağlık zemuszemus
2 oje aldım 30 snde kuruyanlardan ikiside harika biri kızın tırnağındak renk
anneme şu topaz yüzüğün küpesinden aldık kendi yüzüğüyle takım yapmak içinn
küpe harika katolaktakinden kat kat güzell :lepi:
panoramadaki bornoz takımını çok beğendim bendeee hayırlısı bakalımmm
katolokta güzel diğerine göreee tam ayrıntılı bakamasamda sevdim yerimseniben
broşürde baya zenginnn alkisalkisalkis
yanlız şu k9 k10 bağlantılı ürünleri anlamadım bilen bi yardımcı olur mu :uhm:

:)) ne kadr körü körüne bağlanmışsnız
bu konunu başka markalarla alakası yok bi kere bunu bile anlayamamışsınız :)

bnden tavsiye kullanmayın bi milyonluk kalitesiz bi ürün alın onu kullanıın
daha sağlıklıdır :)
hiç araştırma yapmadığınız ne kadr belli
yazık...
üstelik buraya gelen herkes övgü yağdırmak zorunda değil herkes kendi fikrini paylaşmakta özgürdür.bayanssulusmile

of dün de alamadım sipariş:) ben salak mıyım neyim neden 5li olsa da katalog almadım ki... yanarım yanarım buna yanarım... nerden bulcam katalog? 45 tl lik sipariş versem bi sonraki katalog daha çok hoşuma gitti

yılanın önce başını ezmek lazım :)gamyoncuiremsu

cnm benm anladığım kadarıyla katalogda o paket ürünleri alıyosun sonraki katalogda da belirtilen ürünleri aldığında çanta hediyesi geliyor yani birbirini takip eden iki katalogdan bazı paket ürünleri aldığında çanta kazanıyosun ben öyle anladım
gözünaydın bu arada:)

canım indirim brosürnde neler var ne dar yazabilirmisin ben bu katalogtan satıs ypamam gibi geliyor brosure güveniyrm yzabilir misin neler ne kdaara

arkadaşlar geriye doğru baktım ama yeni katalog nasıl yazan yok mu ben göremedim ya da işte bakması da zor oluyor kaçıncı sayfalarda var acaba?

kızlar benim k k sayfa bir yorum yapmadan güncellenmiyo yani benim sorularıma biri cevap verse benim bunu bi yorum yapmadan göremiyrm sizin de böle oluyormu güncellemek icin ne yapıorsnz ben daha önce ilk sayfa son sayfa yapıordm güncelleniyordu ama artık öle olmuyor siznde ölemi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…