- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #14.061
kredi kontrolü iptal ne demek kızlar
hangi renk derken anamadm ama 72239 kodlu ruj o dudağındaki
siparişin borcundan dolayı beklemedeyken 5 günü geçtiğinde veya takım öncünün bildirisi ya da senin bildirin üzerine iptal olmuş hali demek cnm
kuncuk cnm ilgin için cooook sağol bebegim
buraya yazdıktan sonra sabah kargodan msj geldi teslim edilcek diye beklemedeyim bakalım CADIARZU
canım şu an avondan solutions serisinin gece kremini sürdüm misleerrr gibi,ooohhhhh süper bişey yaaa,blue rush var parfüm,fellakeet bişeyy onu da sıktım,ay öyle bi rahatladım anlatamam,ay inşallah yakında saç boyası falan da çıkarır avoonnnnnn.. ayrıca tarım ve köy işlerinden izni var avonun, oriflame i savunacaksan byeee sanaa oranın topiğine fırlatıyorum seni,ha ben şimdi o topiğe girecem,orda avonu övecem ok,orda buluşuruz.. kaydirigubbakcemile3
nedir bu hazımsızlık anlayamadık doğrusu :1no2:insanları kandırmakmı ancak gülünür
bu yazdığınıza.insanlar bilinçsizse sizde bilgilendirmeyi kendinize görev adletmişsiniz
galibayasakkelime .burada zaman kaybetmeyin bence "satış temsilcileri"nin yazıştığı bir
forumda sizi pek kaale alan olmaz.onun yerine "avon,la ilgili korkunç gerçekler"
"avon,la ilgili bilinmeyenler"diye mailler atın çevrenizdekilere.ve bu mesajı insanlık adına herke-
se gönderin diyede belirtmeyi unutmayınyerimseniben.belki daha faydalı olursunuz.alkisalkisalkis
kuzumm naptım sen sağoll olumunekankayizsmile
evet dün akşam kargom geldii
gelelimmm fasulyenin faydalarına :))
gözlük güzelmişşş tam oturdu yüzüme sengözlerimebaksanab
çay takımımda harika emeğime sağlık zemuszemus
2 oje aldım 30 snde kuruyanlardan ikiside harika biri kızın tırnağındak renk
anneme şu topaz yüzüğün küpesinden aldık kendi yüzüğüyle takım yapmak içinn
küpe harika katolaktakinden kat kat güzell :lepi:
panoramadaki bornoz takımını çok beğendim bendeee hayırlısı bakalımmm
katolokta güzel diğerine göreee tam ayrıntılı bakamasamda sevdim yerimseniben
broşürde baya zenginnn alkisalkisalkis
yanlız şu k9 k10 bağlantılı ürünleri anlamadım bilen bi yardımcı olur mu :uhm:
cnm benm anladığım kadarıyla katalogda o paket ürünleri alıyosun sonraki katalogda da belirtilen ürünleri aldığında çanta hediyesi geliyor yani birbirini takip eden iki katalogdan bazı paket ürünleri aldığında çanta kazanıyosun ben öyle anladım
gözünaydın bu arada:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?