- 11 Şubat 2008
- 11.270
- 1.279
- 223
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #14.081
sğl canım sanırım dediğin gibi teşşekkürlerr opuyorumnanaktancnm benm anladığım kadarıyla katalogda o paket ürünleri alıyosun sonraki katalogda da belirtilen ürünleri aldığında çanta hediyesi geliyor yani birbirini takip eden iki katalogdan bazı paket ürünleri aldığında çanta kazanıyosun ben öyle anladım
gözünaydın bu arada:)
okyanus seninki kredi kontrolünü aşmış heralde, bugün kargoya verilir ALLAHIN izniyle........
kızlar benim k k sayfa bir yorum yapmadan güncellenmiyo yani benim sorularıma biri cevap verse benim bunu bi yorum yapmadan göremiyrm sizin de böle oluyormu güncellemek icin ne yapıorsnz ben daha önce ilk sayfa son sayfa yapıordm güncelleniyordu ama artık öle olmuyor siznde ölemi ?
sayfayı güncellemek için F5e ya da yenileye bas öyle uğraşma cnm
mrb arkadaşlar avonun yeni sitesinde neden ürünlerin temsilci fiyatını göstermiyor hep müşteri fiyatı yazıyo ,yoksa gösteriyorda ben mi göremiyorum bi yardımcı oluurmusunuz lütfen..
arkadaşlar sipariş girişine bastığınızda 4 aşama var,4. aşamaya geldiğinizde yani en son siparişi gönderme aşamasına gelindiğinde toplamı görüntül butonu var oraya tıkladınız mı siparişlerinizin hem müşteri fiyatını hem de temsilci fiyatını yan yana görüebilirsiniz.kolay gelsinYa bende sipariş verdim müşteri fiyatından gösteriyo fatura tutarını nolcak şimdi? Daha önce verenler bilen varmı?
Ya bende sipariş verdim müşteri fiyatından gösteriyo fatura tutarını nolcak şimdi? Daha önce verenler bilen varmı?
kızlar benim k k sayfa bir yorum yapmadan güncellenmiyo yani benim sorularıma biri cevap verse benim bunu bi yorum yapmadan göremiyrm sizin de böle oluyormu güncellemek icin ne yapıorsnz ben daha önce ilk sayfa son sayfa yapıordm güncelleniyordu ama artık öle olmuyor siznde ölemi ?
bayanlar gozluk ıcın stokta yoktu gelecek ayın 25 ınden sonra gonderıcez demıstıler bu ay 25 ınden sonra bu ayın katalogundan versem olur mu
bende de aynı şey yazıyo cnm siparişler iptal edilmiş ama tekrar sipariş vermeden araştırcam bide 2 kere yollanır aynı ürünlerkredi kontrlu iptal diyo yaa gelmeyecekmi simdi siparsiim
cnm yenile diyorum ben adres çubuğunun yanında iki ok var ya yeşil renkte ona basıyorum veya mouse la da yapılabilir f 5e de basılabilir...
yeni katalog bend evar kızlar salak gibi bi tane istemişimolsun
indirim broşürü : elmas görüntülü takı var kapağında
kalem far var 7,90
göz farları var
yaşlanma etkilerini düzgünleştirici fond. var 7,90
yoğun kırışıklıklar için göz kremi var 19,60 hassa ciltlere özel kremler var uygun fiyatlarla gene: en pahalısı 10,40:)
vücut spreyleri var 6,90 celebreninki ise 9,90 alkolsüzmüş
edt var sensuality 19,00
just play erkek edt 19,90
saat var 2 tane takılar var işte
ayrıca katalogda da advance serisi saç ürünleri yarı fiyatına
incandessence edp katalogdan 25 tl lik alışveriş yapana 22 tl
bazı roll on rolet ve vücut spreylerinden seçiyorsunuz 2 tanesi 9,00 tl
ice sheers 2 tane 22.00 tl
simple elements çeşitlerinden 2 tanesi 25,00
celebre 2 tane edt 42,00
little white dress ve black dress çeşitlerindne biri 25,60 tl edp tabii
ayrıca 50's glam (30,40) 60's mod (30,40) far away dreams (30,40) rare gold - rare pearls (30,40) today ve tomorrow edp (32,50) 2 tane alana bn cüzdanı hediyesi var
black suade leather erkek edt 30,40
essence 34,50
signature 34,50
musk for men 27,80
pro move 26,00
ayrıca; 1 maskara, 1 krem göz farı 1 açılıp kapanabilen göz kalemi alınca 3ü 27 tl
ruj-fond-tırnak cilası üçü 29 tl
ruj açılıp kapanabilen dudak kalemi ve 2li göz farı 25 tl
naturals salatalık kavun özlü sıvı el sabunu bir alana bir bedava 6,50
banyo köpüğü 2 adet 15 tl
ayrıca bu katalogda maskara ve fond (21tl)önümüzdeki katalogda da far away edp sprey deo ve cilt yumuşatıcısı (39tl)alana çanta hediye
el kremi artık rich moisture 3 in 1 ikisi 8,50
yarı fiyatına makyaj ürünleri var
color trendler yarı fiyatına gene
rıch moisture el vücut kremi 2 adet 11,90
solutions paketleri var 32 tl (gündüz kremi gece kremi göz kremi=)
yaşlanmaya karşı ürünlerde paketler var gene
1 kolonya alana bir bedava 15 tl
ay yoruldum ya daha da var ama yazamiciimmm
off bnde k7de sip.verdm ama borcum vardı dün yatırdım acaba gelirmi yardım kızlarr
kredi kontrol
iptal siparişinzn iptal edildiği demek bendede oldu tekrar girdm borcumu ödeynce 1 tl bile kalsa çıkartmıolar sistem izin vermiomş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?