Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Ay çok güldüm yazınızı okurken ..Kuzum nedir sizin derdiniz huzur bozmak mı burası avon satış temsilcileri topiği karşıysanız ürünlerine niye merak edipte topiğine girdiniz Birde şöyle yazmışsınız herkes kendi fikrini paylaşmakta özgür kim size fikrinizi sordu hepimiz herşeyin farkındayız ..1 milyonluk kalitesiz ürün felan kullanın demişsiniz daha sağlıklıdır :)))sizin araştırma sonucu bu mudur yaniii yok biz almayalım :sm_cool::sm_cool::teytey:

nisacım canım bence boş yere parmaklarını yorma cevap vermeyince hiç kimse yazsa yazsa nereye kadar:)
burası makyaj ürünlerinin tartışıldığı bir topik değil
burda avon ürünü satanlar bilgilerini deneyimlerini paylaşıyor burda avona karşı kimse zaten yok:)
enteresan bir durum değil mi?

ben siparişleri bugün tekrar girdim,ama müşteri fiyatıyla hesaplanmış,öyle gözüküyo sipariş takibinde.faturalanıncamı temsilci fiyatıyla görüncek sipariş takibinde anlamadım????

benim takım öncümde girecek tekrar ya bir gelmdi siparsiler kampanya bslagı gün vermiştim oysaki yazık avon benim gibi ayda 500 -600 tl satıs yapn bi temsilciyi kaybettii...

bayanlar gozluk ıcın stokta yoktu gelecek ayın 25 ınden sonra gonderıcez demıstıler bu ay 25 ınden sonra bu ayın katalogundan versem olur mu
sen ver sipariş gelioo geldi ble benimki

aynen bu ve bu gibilerin yazdığınını görünce okumadan atlıyorummm lülülülülülü

SiremimS:)))

ben bu katalogdan gene kendime alıcam heralde müşteri yok zaten çevrem de az burda ama bi kısmet deyip başlamıştım hayırlısı

yeni sistemde saat 16dan önce verdiğiniz siparişler ne zaman faturalandı.aynı gün içinde mi yoksa 1 gün sonramı??

bugünsaat 16dan önce sipariş verilirse c.tesiye elinizde olur ,ama saat 16dan sonra verirseniz salı elinizde olur dediler cnm tel.ettiğimde

cnm ben sip veriyorum ertesi gün elimde oluyor.. ben de gectim yeniden sipars borcum falan yok vatana millete hayırlı olsun :d okyanuscum bende bayraklı da oturom takım öncün kim

SiremimS:)))

ben bu katalogdan gene kendime alıcam heralde müşteri yok zaten çevrem de az burda ama bi kısmet deyip başlamıştım hayırlısı

Canım bende kendime ablalarıma alırım diye üye oldum, 100tl lik sipariş girdim saç bakım ürünleri parfüm ihtiyacı ihtiyacım olan ne varsa dışardan alıcağıma avondan alıyorum uygunda 1 2 de dışardan sipariş geliyo, zaten satış hayatta yapamam yok paranın peşinde koşmak falan bana göre değil zaten olursa olur olmazsa olmaz, terlik çanta gibi ürünlerde çok ucuz işime geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…