- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #14.101
:)) ne kadr körü körüne bağlanmışsnız
bu konunu başka markalarla alakası yok bi kere bunu bile anlayamamışsınız :)
bnden tavsiye kullanmayın bi milyonluk kalitesiz bi ürün alın onu kullanıın
daha sağlıklıdır :)
hiç araştırma yapmadığınız ne kadr belli
yazık...
üstelik buraya gelen herkes övgü yağdırmak zorunda değil herkes kendi fikrini paylaşmakta özgürdür.bayanssulusmile
ben siparişleri bugün tekrar girdim,ama müşteri fiyatıyla hesaplanmış,öyle gözüküyo sipariş takibinde.faturalanıncamı temsilci fiyatıyla görüncek sipariş takibinde anlamadım????
sen ver sipariş gelioo geldi ble benimkibayanlar gozluk ıcın stokta yoktu gelecek ayın 25 ınden sonra gonderıcez demıstıler bu ay 25 ınden sonra bu ayın katalogundan versem olur mu
nisacım canım bence boş yere parmaklarını yorma cevap vermeyince hiç kimse yazsa yazsa nereye kadar:)
burası makyaj ürünlerinin tartışıldığı bir topik değil
burda avon ürünü satanlar bilgilerini deneyimlerini paylaşıyor burda avona karşı kimse zaten yok:)
enteresan bir durum değil mi?
BNM GÖZLÜKLERDE GELDİ. BEĞENDİM HEMEN TAKTIM :)kaydirigubbakcemile2BAKALIM MÜŞTERİLERİM BEĞENECEKMİ?cnm ben pazartesi sipariş verdim salı geldi gözlüklerle birlikte :lepi:
ben siparişleri bugün tekrar girdim,ama müşteri fiyatıyla hesaplanmış,öyle gözüküyo sipariş takibinde.faturalanıncamı temsilci fiyatıyla görüncek sipariş takibinde anlamadım????
canım bende tekrar verdim sipars sinirlerim cok bozuldu
bugünsaat 16dan önce sipariş verilirse c.tesiye elinizde olur ,ama saat 16dan sonra verirseniz salı elinizde olur dediler cnm tel.ettiğimde
cnm ben sip veriyorum ertesi gün elimde oluyor.. ben de gectim yeniden sipars borcum falan yok vatana millete hayırlı olsun :d okyanuscum bende bayraklı da oturom takım öncün kim
SiremimS:)))
ben bu katalogdan gene kendime alıcam heralde müşteri yok zaten çevrem de az burda ama bi kısmet deyip başlamıştım hayırlısı
özel msj attım cnm bak oraya,avonun sitesi açılmıyo bende sende açılıyormu acep???
faturam işlenmiş oley oley bi de sağ salim gelebilse ii olucak
faturam işlenmiş oley oley bi de sağ salim gelebilse ii olucak
oleyy oleyyyy sonunda hihoyyyt yaff bide bişi sorucam size... ben siparişimi verirken katalogda gözlük kodunu bulamadım kıslar.... dolayısıyla alamadım gözlük mözlük ? niee ööle olduu :gitme:
cnm gözlüklerin geliyor mu senin bende sunglases yazıo yanında 0 var anlamadm gitti gelimyorsa faturmda neden gözüküyor geliyorsaa neden 0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?