Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ben de öyle düşünmüştüm ilk ay kendime 100 tl lik aldım sonraki aylarda da kendime mutlaka alıyorum tanıdık birkaç kişiye verdim birisi hiç sipariş dahi vermiyor diğerleri az çok alıyor ama kotayı doldurmuyor her ay eşime alıcam demek ayıp geliyor en azından kotaya yaklaşmış olsam iyi olcak fazla kişiye söylemek de istemiyorum dediğin gibi para sorunu olur diye şimdiye kadar ben ürünü verdim hemen aldım paramı hatta biri iki üç taksitte verdi olsun

SiremimS:)))

ben bu katalogdan gene kendime alıcam heralde müşteri yok zaten çevrem de az burda ama bi kısmet deyip başlamıştım hayırlısı
bende kendime diye başladım canım bi kaçta müşteriyle yürüyoo
ama fazlası olunca başın ağrıyorr en iisii 2 3
zaten en az 75 lik benim ve ailemin ihtiyaçları çıkıooo
müşteri olsada olur olmasada olurr kendim gelişinden alım yeter benim içinnn kimseye minnet etmedennn :))

gözlüklri gelen arkdslar fatrlandıgında yanında 0 mı yazıordu

hayır 1 yazıyordu ben 1 tane istemiştim ondan yaniii
0 yazıo sa yine mi bitti o zaman bilmiyorumkismile

kızlar ii geceler bugn giremedm yne hasta oldm
ya bn sunu anlamadm 430 tl yapıncamı düzleştirici gelio yoksa 430+bilmem kaç tane saç ürünü satınca??

canımm seninkide hayırlı ugurlu olsun.... katalogu begendin demi.... bilmem ben cok begendim.... baya güzel şeyler var........yeni stick allık da cıkmış....onu alcam bakalım.

slm kızlarrr
herkesin kargo geliyor sanırım
hayırlı olsun çok şükür :lepi:
bende 2. siparişimi pazartesiye bıraktım :jeyyar:
daha ürün sipariş veren oluyor
women of eart ı kazandım :lepi:

canımm seninkide hayırlı ugurlu olsun.... katalogu begendin demi.... bilmem ben cok begendim.... baya güzel şeyler var........yeni stick allık da cıkmış....onu alcam bakalım.

TEŞEKKÜRLER BEBEGİM AMA ELİME GELMEDİ HENÜZ BİR DE GÖZLÜKLERDE YOK COK SANSISIZM YAAA nese artık beklicz bekalım takım öncün gelr dedi ama bilmiyrm birdde sıfır yazıyoarsaödemissindir dedi ama üzerinden cok geçtigi icin ödedim mi ödemedim mi bilemiyrmmmm yaaaaaa:teytey:alsanaalsanasmile

slm kızlarrr
herkesin kargo geliyor sanırım
hayırlı olsun çok şükür :lepi:
bende 2. siparişimi pazartesiye bıraktım :jeyyar:
daha ürün sipariş veren oluyor
women of eart ı kazandım :lepi:

TEBRİK EDErim bebegim benim erkek ark tomorrow u istiyordu ama satıstan kalkmıstı simdi o gelecek kazandm tomorow ama 10gündür kargo bekldigim icin heves falan kalmadı bayan parfum gzl mi acaba kokusu nasıl kzl:teytey::teytey:rrr

çok teşekkür ederim hayatım :asigim:

bende seni tebrik ediyorumm en kısa zamanda gelir inşallah kaydirigubbakcemile2

women of earth ı soruyosan ben çok beğniyorum tatlım
ne ağır ne hafif bir kokusu var vazgeçilmezlerim arasında
ama çıkmıyor artık katologlarda üzülüyorum :dilcikar:

avon bütün güzel seyleri kaldıyor zaten blue rush gibi cok gzl koku o herkes soruyor isitoyr ama katalogta yok:S-tatlicadiarzu-

evet blue rush ı soruyorlar bana da Çok üzgünüm çoook
şu uçuk fiyatlıları kaldırıp birazda onları koysalar iyi olur yani :dilcikar:

kızlar ii geceler bugn giremedm yne hasta oldm
ya bn sunu anlamadm 430 tl yapıncamı düzleştirici gelio yoksa 430+bilmem kaç tane saç ürünü satınca??

430 + Saç ürünlerinden belirtilen kadar satman lazım.sattıklarının içinde o turuncu ürünlerden yanlış hatırlamıyrosam 2 tane de olması şart..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…