Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kesinlikle katılıyorum women of earth avondan sevdiğim sadece 2 kokudan bi tanesidir.... ne yazıkki artık yok çok üzülüyorum....msj atsak avona tekrar koysalar....... gerci ben stok yapmıştım elimde 3 şişe daha var..... ama muhteşem karakteristik bi koku........bugüne kadar hiç sıkılmadıgım tek koku diyebilirim.......

evet kazandım neyseki bi tane zorladım şansımı
yoksa bulamıycam sen gönderirdin artık elinde de varmış kaydirigubbakcemile3

ya kızlar şifremi müşteri hizmetlerinin sesli yanıt sisteminden değiştirdim ama giremiyorum ben yinede. Şifre hatırlatma diyorum telefonuma mesaj da gelmiyor. Sipariş vermem gerek ne yapsam acaba?

bende little black dress için şu uçuk fiyatın inmesini istiyorum ya. Parfüm deneye deneye bir hal oldum.

e bu katalgta indirimde baya canım o al istersn ben o kokuyu cok agır buldum ya midemi bulandırdı yada bi kac tester birlikte denemistim cok karsıtrdım kokusunu ama bileimyrm baya kalıocıymıs ama yıkadım gecmedi

ya gelde kızma ...bi faturama bakayım dedim faturada ne olduğu belli değil..kremi arıyorum yk..4 krem var gelen 3 ü gözüküyor onlarda değeri 0..ben nerden bilicem kaç lira..zaten ürünleri de aratmak dert.eskiden ne güzel numrasını girerdik çıkardı..

e bu katalgta indirimde baya canım o al istersn ben o kokuyu cok agır buldum ya midemi bulandırdı yada bi kac tester birlikte denemistim cok karsıtrdım kokusunu ama bileimyrm baya kalıocıymıs ama yıkadım gecmedi

little black de harika bayılıyorum
şimdiki kullandığım da o zaten 42 lik paket ten almıştım
şimdi 25 e düştü yeni katologda

kızlar valla müjde verdiniz bana. Sipariş veremiyorumki yeni katalogumda gelmedi o yüzden. Bu ay alayım bari. Outspoken da denedim ama yok beğenmedim. Soft Musk aldım aynen evde duruyor.

kızlar valla müjde verdiniz bana. Sipariş veremiyorumki yeni katalogumda gelmedi o yüzden. Bu ay alayım bari. Outspoken da denedim ama yok beğenmedim. Soft Musk aldım aynen evde duruyor.

çok sanslısın canm gelişi vardır onun 15 falan al bence 2 3 tane satarsn da cok kullanan vr onu black olanıda white olanıda 25 a.s.

hiç kaçırma bence da canım hihoyyyt
satarsın o parfümü kalıcı da hem vazgeçemezler deneyince

soft musk geçen ay hediye geldi bana
iğrenç hiç sevmedim ya :2:

:enbuyukkk:
hiç kaçırma bence da canım hihoyyyt
satarsın o parfümü kalıcı da hem vazgeçemezler deneyince

soft musk geçen ay hediye geldi bana
iğrenç hiç sevmedim ya :2:

ya ben zaten öyle deli siparişler vermiyorum. Annem kardeşim ben bir de iş yerinden bir arkadaşım o kadar. Sevgilim soft musk a gibbs tras sabunu kokuyor dedi yabilmiyorumkismile

bu ay alıcam kendime 3-4 tane black dress :lepi:

ben de bir kereye mahsus 350 tl lik sipariş verebildim
onun haricinde 260 tl yi geçemiyorum pek
oda hediyeleri kazanmama yetti :lepi:

ben de bir kereye mahsus 350 tl lik sipariş verebildim
onun haricinde 260 tl yi geçemiyorum pek
oda hediyeleri kazanmama yetti :lepi:

valla hayranım canım bu duruma. Ben en fazl 110 TL falan sipariş verdim.bilmiyorumkismile işten güçten çok zamanım olmuyor. Ben temsilciliği bırakayım senden alayım bari sana faydam olsun kaydirigubbakcemile3

valla hayranım canım bu duruma. Ben en fazl 110 TL falan sipariş verdim.bilmiyorumkismile işten güçten çok zamanım olmuyor. Ben temsilciliği bırakayım senden alayım bari sana faydam olsun kaydirigubbakcemile3

saol canım opuyorumnanaktan
fırsat bulamadığındandır tatlım
benim mahalleden arkadaşlarım var 3 4 tane onlar alırlar her ay
4 gözle bekliyorlar katoloğu valla kaydirigubbakcemile3
işten eve gidince bi bakarım dizilmişler şundan istiyorum bundan istiyorum diye kaydirigubbakcemile ama sırf güvendikleri için bana ürünleri önce ben kullanırım memnun kalırsam tavsiye ederim öyle alırlar insanları kandırarak olmuyor bu iş yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…