Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

sen nerdesin istanbulda mı?

aaa olmadı yaaa. Bir de birşey sorucam little black dress parfümlü vucut spreyi istedim. Sırf 45 TL nin ustune cıkayım diye . Nasıl bosuna mı aldım ben onu?

sağol cnm .. az kurnaz değiller ya...şimdi iadeyi kapıdan yapıyolar ya...eskiden hemen gönderiyoduk kargo ile gidiyodu bi sonraki siparişte ise düşüyordu faturadan..verilen kampanya dahil 3 kampanya süremizde var. kişi siparişi geç de verse iade yapabiliyordu.şimdi değişti iade..iade yaparken sipariş vermek zorundasın..hele ki bekleyen müşterin varsa..ekstradan satış yapacan yada yeniden sipariş vericen.kargo gelicek..senden alacak avona uaşacak.sonra düşecekler ..ama o arada da beklerde 3 kampanyayı geçersne yandın..bu her kampanya sipariş verenler için değilde veremyenler için kötü oldu..mesela bu kampanyada müşterim bi ürünün kodunu yanlış vermiş.benimde dalgınlığıma geldi..eskiden olsa gönderirdim hemen.müşterimin istediği ürünü sonra sipariş ederdim ondan düşerlerdi sıkışmazdım öderrken..treselle parfüm kodu vermiş halbuki paket istiyordu.arada epey fark var..şimdi sipariş vericem tekrardan.onu da ödicem sonraki kampanyada düşecekler...

aaa olmadı yaaa. Bir de birşey sorucam little black dress parfümlü vucut spreyi istedim. Sırf 45 TL nin ustune cıkayım diye . Nasıl bosuna mı aldım ben onu?

hiçte boşuna almadın ben 4 tane aldım fıs fıss ohh mis gibi bolca sürüyorum k9 da daha da indirim de herhalde bi kardeşlerime falan bi 10 tane alıcam çok seviyorum ben, parfümüne o kadar para verceğime sprey alıyorum. bi de white olanını kullanan varmı o nasıl

ya bu avon napıyo. yatıyolar mı orda acaba? dün sipariş girdim hala faturalanmamış. neyi bekliyoruz? lmaz:

ay cok sevindim. beğenirsem bende devamını alırım. parfümden daha mı kalıcı acaba?

ytgp hediyelerini kazanmamız için bütün siparişlerimizin katoloktan ve panoramadan mı olması gerek ,fırsat köşesinden de eklesek olmuyo mu???

ya kızlar alakasız olcak ama size bi fikir danısmak istiyorum...ben 3 ay önce salon takımı aldım koltuklar gümüşlük ve tv sehbası..ama bi sorum yasadım hepsini geri göderdim..

şimdi yeni salon takımı alıcam ama sizcee gümüşlükmü alayım yoksa tv ünitesimi?? cok kararsızım birde yemek masası alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…