- 16 Temmuz 2008
- 1.416
- 25
- 683
- 40
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #14.161
saol canım opuyorumnanaktan
fırsat bulamadığındandır tatlım
benim mahalleden arkadaşlarım var 3 4 tane onlar alırlar her ay
4 gözle bekliyorlar katoloğu valla kaydirigubbakcemile3
işten eve gidince bi bakarım dizilmişler şundan istiyorum bundan istiyorum diye kaydirigubbakcemile ama sırf güvendikleri için bana ürünleri önce ben kullanırım memnun kalırsam tavsiye ederim öyle alırlar insanları kandırarak olmuyor bu iş yerimseniben
aaa olmadı yaaa. Bir de birşey sorucam little black dress parfümlü vucut spreyi istedim. Sırf 45 TL nin ustune cıkayım diye . Nasıl bosuna mı aldım ben onu?
hiçte boşuna almadın ben 4 tane aldım fıs fıss ohh mis gibi bolca sürüyorum k9 da daha da indirim de herhalde bi kardeşlerime falan bi 10 tane alıcam çok seviyorum ben, parfümüne o kadar para verceğime sprey alıyorum. bi de white olanını kullanan varmı o nasıl
ya bu avon napıyo. yatıyolar mı orda acaba? dün sipariş girdim hala faturalanmamış. neyi bekliyoruz?lmaz:
ytgp hediyelerini kazanmamız için bütün siparişlerimizin katoloktan ve panoramadan mı olması gerek ,fırsat köşesinden de eklesek olmuyo mu???
okyanus geldimi siprslerin
bu arada adım elif canım bende sevkiyata hazırlanıyor yazıyor dün sabah girmiştim siparsi bilemiyorum yarın gelir galiba
ytgp hediyelerini kazanmamız için bütün siparişlerimizin katoloktan ve panoramadan mı olması gerek ,fırsat köşesinden de eklesek olmuyo mu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?