Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ben çalıştığım için daha çok temizlik konusunda zahmetsiz olanları istiyorum.gümüşlük filan sanki hep temizlik düzen istermiş gibi geliyo...ama sadece arada kullanılan bi odaysa çoluk çocuk girmiyosa belki alabilrisin..ama ben zahmet vermeyen biyer istiyorum açıkçası...oh yarım saatte temizlik sonra tatil..erkekler ne güzel geziyo ya haftasonları tatil olunca bayanlara bakıom temizlik temizlik...tamm erkeklerin hepsi öyle değil ama çoğu öyle... lmaz:

kızlr ya bırsey soracam sızınde mı aynı oluo bılmıom cok stoksuzluk yasıorum yha o kdar cok gelecek urunlerm varkı musterılerm beklemekden bıkdı k6 dn bıle sıparıs var gelmeyen ve duzenlı olarak da sıparıs verıom sınır oldm yha eskıden dıger kolımde gelrdı ama gelmıo sımdı yha bıde yenı sıtede sıparıs verdm ama fatura detaylarnda temsılcı fıyatı olarak deıl musterı fıatı olark gözüküo banada öle gelmez herhalde fatutam =(

cnm ben de bi kaç kez stok prob.yaşadım ama diğer siparişimde geldi hemen.siparişlerinin müşteri fiyatıyla hesaplanmasına gelince faturalanırken temsilci fiyatıyla faturlanıyor ben de şaşırmıştım ilk,beni de arkadaşlar aydınlattılar sağolsunlar

arkadaşlar kataloğu mail olarak gönderebiliyomuşuz ya hani yeni web sitesinde. ben gönderiyorum ama karşı tarafa ulaşmıyo neden ya bi bilginiz var mı?

kızlarr avonun sitesinie girince fırsat ürünleri cıkıyo parfum sampuan cüzdan saat hepsi erkek 45 tl nasıl sizce iyimi

onun altındada 75tllik kadınlar için ürünler var ama çok satılan yada çok kullandığımız ürünler değilki. 75 yada 45i gözden çıkaramam gibime geliyo:umursamaz:

hmm tamam saol jnm yha kolım gelecekdı ama yanlıs adrese gıtms ya kolım elıme gecmedı daha baqamadm faturama yarn alırm artk inş sorun yokdur saol jnm

yemek masası artı tv ünitesi al derim canımm hem çok şık oluyor hemde modernn
bende 2007 de aldım yemek takımı vitrin,yemek masaı,tv sephası,konsul falan
çon angarya oluyoooo brde taşınan insanlar olduğumuz içinnn gıcır gıcır duruyoo satablrsem satıp minik bi yemek masası ve tv ünitesi almayı planlıyorum

arkadaşlar ytgp daki soft muskı kazanabilmem için 200 tllik sipariş vermem gerekiyo ya,benim toplam 200 tl lik oluyor ama bunun içinde fırsat köşesinden aldığım ürünlerde var,şimdi bunları faturadan düşünce alamıcakmıyım soft muskı yoksa sayılırmı alabilirmiyim?kesin bir yanıt verin ne olur iki arada kaldım

siparişleeerr geldiii.bi kısmını dağıttım bile
sıra geldi 2.siparişleri vermeye,p.tesi de onları verdik mi tmmdıııırrr.
bakalım k9 nasıl olcak,sipariş alabilcekmiyiz yeteri kadar

kızlarr bnde kaç gündür hastaydım gelemedm
bnmde sip.geldii ama bn çok az giröiştim zaten..
yeni çıkan rujlar MUH-TE-ŞEMMMM tek kelime kızlar bugn yine sip.girdim 3 tane dha istedk teyzemin kızıyla yok böle bişe yaa..
gloss tarafı hç yapış yapış deil alan aslaa pişman olmas sölimmm
arabian glow serisindeki farları aldık onlarda muhteşem gözde çok güzel duruolar..

bide kıslar KATALOGLAR İADE OLABİLİOMUU???

430 + Saç ürünlerinden belirtilen kadar satman lazım.sattıklarının içinde o turuncu ürünlerden yanlış hatırlamıyrosam 2 tane de olması şart..
hmm zor iş o zmn yaa..
ben fazla sevemedim windscape nin kokusunu ya
tuhaf bişeye benzetemedim kaydirigubbakcemile3
blue rush ı denemek istiyorum kokuyu bile bilmiyorum
ayy bn melek ablayla (yani corummelekle)takas yapmıştım blue rushı bna gönderdi yalnız yok böle bi parfm muhtesem yaa..
e bu katalgta indirimde baya canım o al istersn ben o kokuyu cok agır buldum ya midemi bulandırdı yada bi kac tester birlikte denemistim cok karsıtrdım kokusunu ama bileimyrm baya kalıocıymıs ama yıkadım gecmedi
kıss o bnm dünyada kokladıım en güzel parfm nasıl öle dersn :) testerler biraz farklı oluo cnm normalini dene kaldıkça kokusu muhtesem oluo
sevgilin doğru söylemiş canım kaydirigubbakcemile3

little black i tek geçerim :lepi:
vereliniortakalkisalkisalkis:lepi:
aaa olmadı yaaa. Bir de birşey sorucam little black dress parfümlü vucut spreyi istedim. Sırf 45 TL nin ustune cıkayım diye . Nasıl bosuna mı aldım ben onu?
bn 2 tane aldm kendime çook güzel..
kim bana geliş fiyatlarına nasıl bakabileceiğimi söyler acaba?
cnm ürünleri 750 ile çarp çıkan sonuç geliş fiyatı bknz
15*750=11250 çıkıo yanii 11.250:lepi:

ablam bi tv ünitesi bide kçk bi masa ytr sna..
hm kullanışlı hm güzel oluo gümüşlük tarih oldu bnce..

kızlar müşterimin birisi bali bliss ve yeni çıkan vinsdiscapede kararsız kaldı bana bıraktı sizce hangisi daha kalıcı
ayy abla bnde üstte snn kulaklarını çınlattım :kedi:kaydirigubbakcemile3
nasıl koku sewiosa ona göre alsn bnce ikiside farklı çnküü ama windiscapee:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…