- 26 Nisan 2010
- 795
- 5
- 118
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #14.181
fırsat köşesi nerde? :kedi:
dün saat 16dan sonra verdiysen anca faturalanır cnm,ben dün sabah 11de sipariş verdim bugün kargoya verilmiş bile saat 14 te
ya kızlar alakasız olcak ama size bi fikir danısmak istiyorum...ben 3 ay önce salon takımı aldım koltuklar gümüşlük ve tv sehbası..ama bi sorum yasadım hepsini geri göderdim..
şimdi yeni salon takımı alıcam ama sizcee gümüşlükmü alayım yoksa tv ünitesimi?? cok kararsızım birde yemek masası alacağım
ay cok sevindim. Beğenirsem bende devamını alırım. Parfümden daha mı kalıcı acaba?
valla kalıcı k9 da çifti 9 tl tabi müş.fiatı bende alıp stok yapmayı düşünüyorum
kızlr ya bırsey soracam sızınde mı aynı oluo bılmıom cok stoksuzluk yasıorum yha o kdar cok gelecek urunlerm varkı musterılerm beklemekden bıkdı k6 dn bıle sıparıs var gelmeyen ve duzenlı olarak da sıparıs verıom sınır oldm yha eskıden dıger kolımde gelrdı ama gelmıo sımdı yha bıde yenı sıtede sıparıs verdm ama fatura detaylarnda temsılcı fıyatı olarak deıl musterı fıatı olark gözüküo banada öle gelmez herhalde fatutam =(
kızlarr avonun sitesinie girince fırsat ürünleri cıkıyo parfum sampuan cüzdan saat hepsi erkek 45 tl nasıl sizce iyimi
cnm ben de bi kaç kez stok prob.yaşadım ama diğer siparişimde geldi hemen.siparişlerinin müşteri fiyatıyla hesaplanmasına gelince faturalanırken temsilci fiyatıyla faturlanıyor ben de şaşırmıştım ilk,beni de arkadaşlar aydınlattılar sağolsunlar
ya kızlar alakasız olcak ama size bi fikir danısmak istiyorum...ben 3 ay önce salon takımı aldım koltuklar gümüşlük ve tv sehbası..ama bi sorum yasadım hepsini geri göderdim..
şimdi yeni salon takımı alıcam ama sizcee gümüşlükmü alayım yoksa tv ünitesimi?? cok kararsızım birde yemek masası alacağım
hmm zor iş o zmn yaa..430 + Saç ürünlerinden belirtilen kadar satman lazım.sattıklarının içinde o turuncu ürünlerden yanlış hatırlamıyrosam 2 tane de olması şart..
ayy bn melek ablayla (yani corummelekle)takas yapmıştım blue rushı bna gönderdi yalnız yok böle bi parfm muhtesem yaa..ben fazla sevemedim windscape nin kokusunu ya
tuhaf bişeye benzetemedim kaydirigubbakcemile3
blue rush ı denemek istiyorum kokuyu bile bilmiyorum
kıss o bnm dünyada kokladıım en güzel parfm nasıl öle dersn :) testerler biraz farklı oluo cnm normalini dene kaldıkça kokusu muhtesem oluoe bu katalgta indirimde baya canım o al istersn ben o kokuyu cok agır buldum ya midemi bulandırdı yada bi kac tester birlikte denemistim cok karsıtrdım kokusunu ama bileimyrm baya kalıocıymıs ama yıkadım gecmedi
vereliniortakalkisalkisalkis:lepi:sevgilin doğru söylemiş canım kaydirigubbakcemile3
little black i tek geçerim :lepi:
bn 2 tane aldm kendime çook güzel..aaa olmadı yaaa. Bir de birşey sorucam little black dress parfümlü vucut spreyi istedim. Sırf 45 TL nin ustune cıkayım diye . Nasıl bosuna mı aldım ben onu?
cnm ürünleri 750 ile çarp çıkan sonuç geliş fiyatı bknzkim bana geliş fiyatlarına nasıl bakabileceiğimi söyler acaba?
ablam bi tv ünitesi bide kçk bi masa ytr sna..ya kızlar alakasız olcak ama size bi fikir danısmak istiyorum...ben 3 ay önce salon takımı aldım koltuklar gümüşlük ve tv sehbası..ama bi sorum yasadım hepsini geri göderdim..
ayy abla bnde üstte snn kulaklarını çınlattım :kedi:kaydirigubbakcemile3kızlar müşterimin birisi bali bliss ve yeni çıkan vinsdiscapede kararsız kaldı bana bıraktı sizce hangisi daha kalıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?