Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

geçmiş olsun cnm,hayrola neyin vardı???

naber arkadaşlar nerelerdesnz yaa ben avondan soğudum yaa çok fazla problem çıktı yaa çok üzüldm bu ay gerçekten

cnm ürünleri 750 ile çarp çıkan sonuç geliş fiyatı bknz
15*750=11250 çıkıo yanii 11.250:lepi:

750 ile çarparsan %25ini almış olursun. eğer sistem böyle işliyosaki şimdi baktım faturalardan evet böyleymiş % 25i hesaplanmış.hani %33dü kâr? kandırılıyo muyuz ne?

750 ile çarparsan %25ini almış olursun. eğer sistem böyle işliyosaki şimdi baktım faturalardan evet böyleymiş % 25i hesaplanmış.hani %33dü kâr? kandırılıyo muyuz ne?[/QUOTE]

iyice soğudum haaa.

750 ile çarparsan %25ini almış olursun. eğer sistem böyle işliyosaki şimdi baktım faturalardan evet böyleymiş % 25i hesaplanmış.hani %33dü kâr? kandırılıyo muyuz ne?

iyice soğudum haaa.[/QUOTE]

bennde sogudum avondan vala hiç yapasm gelmiyo gözlükleri de göndermemisler siyah kalmlerimde glememiş sonragönderilecek falan da yazmıyo siparse girdigime de eminim ben cünki ilk sırada onu yazmstm

Canım bende yanlış istemişim 10 tane çok moralim bozuldu takım öncüm iade oluyo dedi göndercem bakalım inşallah olur.

naber arkadaşlar nerelerdesnz yaa ben avondan soğudum yaa çok fazla problem çıktı yaa çok üzüldm bu ay gerçekten

ya bende üzüldüm 10 gün oldu yatıralı faturam yatmış görünmüyor hala sipariş verdim iptal ettim hemen yanlış olmuş siparişler ,zaten bu ay satışım yok ilk defa ya kendi eksiğim olan bikac seyi alıcam okadar artık fazlaDAN BİŞEY DE ALMIYCAM satamıyorum bazen kalıyor stok yapmıycam yani elimdekiler bitsin de daha 9. kamp. kataloğunu göremedim cünkü faturam yatmış görünmediğinden veremiyorum sipariş offf :2::2:

son zamanlarda hep son kullanma tarihi geçmis urunleri gonderiyorlar bana gelenlerin hepsi oyleydi ve sadece bana degil kaç kisiden daha duydum ayni seyleri

merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamıyodum yoğunluktan falan. en son k7 de bırakıcam demiştim ama annem boşver bırakmayalım en azından kendimize alırız dedi bende peki dedim bi kaç bişey istedim ihtiyçlarımızdan. her zaman babamın iş yeri adresini veriyordum teslimat için çünkü evdeki herkes çalışıyo kimse olmuyor.babama sorunsuz bi şekilde teslim ediyolardı, araba olduğu için o da yorulmadan getiriyodu akşam eve ama en son k7 teslimatında bana yurtiçinden telefon ettiler, "artık yalnızca kişinin kendisine veriyoruz kolileri o nedenle siz bize kendinizin alabileceği bi adres verin" dediler. bizimde iş yerine kişisel kargo getirmek yasak normalde ama o an çaresiz kaldım izin istedim tamam dediler. ben üst kattayım girişte danışmada bi bey var duran. onu tembihledim kargo gelicek bana, patronun falan haberi var sen gelince bana haber ver kırık dökük bişi olursa tutanak tutturuyoruz çünkü dedim tamam dedi. bekle bekle kargo gelmiyo... mesai biticek nerdeyse. danışmadaki bey beni aramadı dye ben de gelmediğini düşünerek direk yurtiçini aradım. biz kapıdaki beye teslim ettik dediler. danışmadaki bey aramamış beni salak o kadar da tembihledim. ve nitekim de sprey wax ımın kapağı bozukmul dökülmüş saçılmılş kataloglarım mahvolmş falan.
kapıdaki adamama mı kızarsın, kolileri bulamaç gibi koyan avona mı, illa da siz teslim alıcaksınız diye benim iki ayağımı bi papuca sokup da sonra yne bana teslim etmeyen kargocuya mı... yani sinir oldum iyi bi küfrettim. odaya çıktım avona bi mail yazdım böle böle diye snra da yurtiçine. yurtiçi aradı şubeden şubeye iletişim problemi olmuş da bilmem ne dediler kızdım onlara da. avondan da aradılar k8 siparişiniz olucak mı dediler olcak dedim, k8 siparişlerimle birlikte sprey wax ımla kataloğumu gönderecekler. bakalım göndericekler mi gerçekten... hala da true force edt yle hediye edilen erkek çantam gelmedi bi sürü bişey..

iyice sinir oluyorum ama işte...

merhaba kizlar ben cuma gunu avona temsilci oldum.Ve yurtdisinda oldugum icin katalog farkli. Musterilerimle iyi ilesim kurabilmemicin sizin tecrubelernize ihtiyaci var.Mesala simdi katolaga baktim.Bali bliss toulette sprey ve bali bliss vucut spreyi var.Ikisi arasindaki farki merak ediyorum.Kollara bacaklar surupte gun boyu kalan koku vucut spreyimi.yoksa toulette sprey mi. Hangi parpumu kalici.....Hangi urunleri nicin musterilerinize oneriyorsunuz nasil oneriyorsunuz benimle paylasirsaniz sevinirim. Sizler yetenekli kisilersiiz ben henuz yeniyim.Lutfen baba yardimci olun. Rezil olmak istemiyorum.
Akliniza gelen seyleri benimle paylasin lutfen

kızlar k 8 den tekrar yani 3.sipairşi vercem 25 tllik daha satabilsem parfümü kazanacam ama alan yok takım öncüme sölesem hiç yardımcı olmas

avondan soğuyan soğuyana bende soğudum tatil falan derken birde
bi bölge mi değiştiremedilerr yaaa istemediğim adamlarla mecbur tutuyolar
yrn arycam silin diycemmm üyeliğimii yok 1 hafta da siistem güncülleycikmişdee 1 hafta geçti yok güncelleme falannn
bu ne böle yaaa
silsinler istersem gümüşhanede tekrar olurummm
zaten yoğunumm uğraşamıyorummmm avonlaaa alsanaalsanasmile
[/COLOR]

Siparişlerime baktım şimdide sevkiyata hazırlanıyor diyor ..
İnşallah yarın elimde olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…