- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #14.221
k7 ödemesinin günü geçmişse siiparişlerin kredi kontrolüne takılır,gelmez cnm bana öyle oldu,ama daha ödeme günü gelmemişse yollrlar siparişlerinignydn kızlar..ya ben k7kampanyasının ödemesi kredi kartımla ayın 30unda yapıcam...şimdi o ödemeyi yapmadan sipariş versem gelirmi....k8siparişi vercem yani....gelirse ödeme gelcek ay olur değilmi..
ayy evet onlar bi kalıcı bi kalıcı ki.....
ya kızlar bişey daha sorcam..ben şimdi deodorantlardan sipariş aldım 2paket yani 6tane...6sının kodunudamı gircem..önce birini giriyoduk sonra promosyon diye çıkıyodu..anlamadım gitti ya...6sınıdamı gircez yoksa yalnız 2sini girip 4ünü sonra istiyolarmı?
k8 den toplam 202 tllik sipariş verdim ama k5 ten 12 tl lik iadem vardı düştü bu seferde 190 gözüküyo faturada ödenecek tutar soft muskı alamıcakmıyım şimdieyvahedigeldismile
bişey olmas canım gelir soft muskun
k7 ödemesinin günü geçmişse siiparişlerin kredi kontrolüne takılır,gelmez cnm bana öyle oldu,ama daha ödeme günü gelmemişse yollrlar siparişlerini
bende sipariş verdim onlardan 6sınıda ayrı ayrı gir sonra promosyonları hesaplıyorlar merak etme
teşekkürler kızlar........
ay cok sevindim. beğenirsem bende devamını alırım. parfümden daha mı kalıcı acaba?
Daha kalıcı tabiki değil ucuz ve serinlik veriyo üstelik evde buz dolabına koyuyorum,
little white dressin kokusunun bilen varmı o nasıl ki
ben 2katalog önceki gözlükten istemiştm..stoklarda yok demişlerdi..25temmuzdan sonra gönderilecek diyo...bugün sipariş verdm.gönderirlermi acaba???
ben verdim siparis yine gönderilmemiş canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?