Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

bende verdim hayırlısıyla k 8 kapattım ben k9 daha çok begenmiştim ama k 8 den daha çok siparişim oldu yani women of earth kazandım hiçte parfümüm yoktu eger begenmessem takas yaparım

gnydn kızlar..ya ben k7kampanyasının ödemesi kredi kartımla ayın 30unda yapıcam...şimdi o ödemeyi yapmadan sipariş versem gelirmi....k8siparişi vercem yani....gelirse ödeme gelcek ay olur değilmi..

k8 den toplam 202 tllik sipariş verdim ama k5 ten 12 tl lik iadem vardı düştü bu seferde 190 gözüküyo faturada ödenecek tutar soft muskı alamıcakmıyım şimdieyvahedigeldismile

gnydn kızlar..ya ben k7kampanyasının ödemesi kredi kartımla ayın 30unda yapıcam...şimdi o ödemeyi yapmadan sipariş versem gelirmi....k8siparişi vercem yani....gelirse ödeme gelcek ay olur değilmi..
k7 ödemesinin günü geçmişse siiparişlerin kredi kontrolüne takılır,gelmez cnm bana öyle oldu,ama daha ödeme günü gelmemişse yollrlar siparişlerini

ya kızlar bişey daha sorcam..ben şimdi deodorantlardan sipariş aldım 2paket yani 6tane...6sının kodunudamı gircem..önce birini giriyoduk sonra promosyon diye çıkıyodu..anlamadım gitti ya...6sınıdamı gircez yoksa yalnız 2sini girip 4ünü sonra istiyolarmı?

bende sipariş verdim onlardan 6sınıda ayrı ayrı gir sonra promosyonları hesaplıyorlar merak etme

Daha kalıcı tabiki değil ucuz ve serinlik veriyo üstelik evde buz dolabına koyuyorum,

little white dressin kokusunun bilen varmı o nasıl ki

little white dress in kokusu harika tam yaz kokusu,little black dress daha bi ağır kışa uyumlu ama diğeri daha hafif insanı rahatsız eden ağır bi kokusu yok çiçek kokusu nasıl olsa:)

kızlarr yaa jet femme nin kaldırılması kötü olmuş ya baya güzeldi o koku neyse ben bişey sormak istiyorum, 60's mod parfümğ k9 da indirimde mi acaba???
ben de bugün k7 borcumu ödeyeceğim tatildem yeni döndüm ödeyememiştim o yuzden, k8 siparişimi girdim ama beklemede şu an. heralde ödedikten sonra işleme koyucaklar.

ben 2katalog önceki gözlükten istemiştm..stoklarda yok demişlerdi..25temmuzdan sonra gönderilecek diyo...bugün sipariş verdm.gönderirlermi acaba???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…