- 26 Nisan 2010
- 795
- 5
- 118
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #14.241
arkadaşlar k9 da indirim broşürü var bu broşürü de müşterilerimize gösteriyor muyuz yoksa bu ürünler bize özelmi? bu ürünlerin üzerindeki fiyatlar müşteri fiyatımı temsilci fiyatımı
valla faturayı bir gün geç yatırdım 13 gün oldu arıyorum avonu yönlendirme yapıyolar iki gün geçiyor hala yatmamış gözüküyor deli olucam siparişde veremiyorum zaten yoktu kendime alıcaktım sırf yeni kataloklarım gelsin diye
hadi ya..amannnn iş deil yani yaptıkları...madem stoklarınızda yok...koymayın kataloğa bu neyaaa((
valla ben i cok bahsızım anlamadım zaten elimde kaldı gözlükler müsteriler alamm artık yaz bitti yeni gzlk aldık dedler hakkılarda
valla ben i cok bahsızım anlamadım zaten elimde kaldı gözlükler müsteriler alamm artık yaz bitti yeni gzlk aldık dedler hakkılarda
iade et canım sende..avon un suçu...
little white dress in kokusu harika tam yaz kokusu,little black dress daha bi ağır kışa uyumlu ama diğeri daha hafif insanı rahatsız eden ağır bi kokusu yok çiçek kokusu nasıl olsa:)
Önceden ben de avon temsilcisiydim. Ama müşterilerin hiç biri ürünlerden memnun değildi. Ben de öyle. Parfümlerin çoğunun kokusu çabuk uçuyo. Makyaj ürünleri de kalitesiz bence. Ve en önemlisi kullandığım pudra cildimi hep yara yaptı. Sivilceler çıktı bir sürü bıraktım ama geçmedi....iki yıldır o sivilcelerden kurtulmaya çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?