Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

arkadaşlar k9 da indirim broşürü var bu broşürü de müşterilerimize gösteriyor muyuz yoksa bu ürünler bize özelmi? bu ürünlerin üzerindeki fiyatlar müşteri fiyatımı temsilci fiyatımı

arkadaşlar k9 da indirim broşürü var bu broşürü de müşterilerimize gösteriyor muyuz yoksa bu ürünler bize özelmi? bu ürünlerin üzerindeki fiyatlar müşteri fiyatımı temsilci fiyatımı

Tabiki gösteriyosun cnm müşterilerine,üzerindeki müşteri fiyatı,Ama ilk gün girmen gerek onu stok prob.yaşamaman için

valla faturayı bir gün geç yatırdım 13 gün oldu arıyorum avonu yönlendirme yapıyolar iki gün geçiyor hala yatmamış gözüküyor deli olucam siparişde veremiyorum zaten yoktu kendime alıcaktım sırf yeni kataloklarım gelsin diye

canım valla benimde basıma geldi ama ben parayı yatırdıgm halde cekmedimşlerdi sistemde sorun vasrmıs sonra cektiler ve siparisimin üzerinden 5 gün gecmis avona göre .. cıkmadı kargom iptal olmus ben tekrar verdim sipars

dün arkdasımla kafede oturuyrdm kataloga bakıyrdm kızn biri geldi siparsi verdi 3lü deo lar varya onlardan arkdslarda vbirseyler istediler ama icimden sip versim gelmiyr artk yaa

selam kızlar birşey soracağım size ?
Siz müşterilerden sipariş aldığınızda peşin mi alıyorsunuz parayı yoksa müşteriye ürün teslimatı yaptığınızda mı alıyorsunuz.Ben TC vatandaşı olduğum için burda böyle.Ama KKTC vatandaşı için öyle değil.Parayı ödemek için 2 hafat süresi var.Şimdi beni tanımayan müşterilerim ürünü almadan ödeme yapmazlar.Bende de o kadar para olmayabilir.Şaşırdım kaldım.Nasıl yapıcam anlayamadım.Szide de böyle mi? bir akıl verin bana lütfen henüz 3 günlük temsilciyim.

Ayrıca kandiliniz mubarek olsun0dularınzı kabul olsun.Günahlarınız af olsun.

kızlar hani bundan bi kaç kampanya önce indirim broşüründe pareo vardı ben onu geri iade etcem temsilci fiyatı ne kadardı acele yazarmısın

Önceden ben de avon temsilcisiydim. Ama müşterilerin hiç biri ürünlerden memnun değildi. Ben de öyle. Parfümlerin çoğunun kokusu çabuk uçuyo. Makyaj ürünleri de kalitesiz bence. Ve en önemlisi kullandığım pudra cildimi hep yara yaptı. Sivilceler çıktı bir sürü bıraktım ama geçmedi....iki yıldır o sivilcelerden kurtulmaya çalışıyorum.

little white dress in kokusu harika tam yaz kokusu,little black dress daha bi ağır kışa uyumlu ama diğeri daha hafif insanı rahatsız eden ağır bi kokusu yok çiçek kokusu nasıl olsa:)

evet ben de aynen buzdolabına koyuyorum, bi fıs sıkınca süper oluyo valla hem serinliyosun hem de kokusu da daha hafif oluyor. bende balli bliss var, aslında biraz yanlışlık sonucu almıştım onu çok tercih ettiğim bir koku değil ama yazın güzel gidiyor meyve kokusu hoş...:icecream:

avon bazen adamı çok sinir ediyo uygulamalarından ötürü ama bence biraz fazla abartmışsın canım,sonuçta avon kullanan bir sürü insan var. kimisi maddi gücü ona yettiği için kimisi de ürünlerini beğendiği için alıyor. kullanan diğer insanların yanında bu kadar kötülemen hoş olmamış ki bence avonun çok güzel ürünleri var. evet tabiki de belki bir lancome, loreal, chanel kadar kaliteli ve iddalı değildir ama kalitesiz de değil.
rujları, saç bakım ürünleri, bazı parfümleri,allıkları, kremleri bence başarılı ve indirimli fiyatları da gayet uygun her bütçeye hitap eder cinsten.
ama tabiki bu bir beğeni, beklenti meselesi. ben yalnızca bu kadar çok severek kullanan insanların yanında küçümsercesine kötülemeni hoş bulmadım.

selam kızlar birşey soracağım size ?
Siz müşterilerden sipariş aldığınızda peşin mi alıyorsunuz parayı yoksa müşteriye ürün teslimatı yaptığınızda mı alıyorsunuz.Ben TC vatandaşı olduğum için burda böyle.Ama KKTC vatandaşı için öyle değil.Parayı ödemek için 2 hafta süresi var.Şimdi beni tanımayan müşterilerim ürünü almadan ödeme yapmazlar.Bende de o kadar para olmayabilir.Şaşırdım kaldım.Nasıl yapıcam anlayamadım.Szide de böyle mi? bir akıl verin bana lütfen henüz 3 günlük temsilciyim. :gitme:

Bu mesajı yukardada yazdım fakat hiç kimse bana cevap yazmadı. Lütfen bir kiş bile olsa cevap yazın bana.bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…