Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

hayır canım biz ürünü verdikten sonra 15gün içinde topluyoruz parayı..hemen almıyoruz....

kızlar ya ben siparişimi dün verdim...bakıyorum hala sevkiyata hazırlanıyo diyo..niyeki...k7yi ödememiştim ondanmı..ama onun son ödeme tarihi gelmedi daha...

günaydınnnn opuyorumnanaktan
sibelce onunla alakası yok vadesi gelmediyse sorun olmuyor
ayrıca yola çıkmışta olabilir kargon açıklamayı geç yapıyorlar takma kafana
benimde öyle oldu son siparişimde :teytey:

hayır canım biz ürünü verdikten sonra 15gün içinde topluyoruz parayı..hemen almıyoruz....

cevabın için çok teşekkkür ederim canım.Malasef ben peşin vermek zorundayım.Nasıl yapıcam bilmiyorum.tek suçum kktc de yaşayıp kktc vatandaşı olamam.böyle şey olur mu ya. Sanki ben ürünleri alıp kaçıcam.Senelerdir burda yaşıyorum ama ............

kızlar k9 kataloğu olanlar signature bu ay indirimdemi acil yazınnnnnnnnnn.......ne kadar fiyatı.......

benim ilki hoşuma gitti ama kumaşıyla ilgili bi sorun yaşamışsın sanırım,tabiki görünüşü kadar kullanışlı olması da önemli.iyi araştırıp uygun olanı seçersin sen?

kızlar ya ben siparişimi dün verdim...bakıyorum hala sevkiyata hazırlanıyo diyo..niyeki...k7yi ödememiştim ondanmı..ama onun son ödeme tarihi gelmedi daha...

canım bi önceki siparişinin parasını ödemeden ister aynı aydan ikinci kez sipariş ver istersen bi sonraki aydan farketmez, siparişin beklemede kalır. benimde durumum aynı şu an ve bugün de unuttum ödemeyi sinir oldum kendime valla ya. internetten ödeyebiliyorum sadece...
borcunu ödedikten sonra siparişin sisteme sokulur canım.

gökcen sibelce nin borcunun vadesi gelmemiş yanlız bi sorun olmaz vadesi gelmediği için
benim şuan ağustosun 3 ünde k7 den borcum var bi sipariş verdim ertesi gün geldi k8 den bugün 2. siparişimi verdim sevkiyata hazırlanıyor oda gelecek yani yerimseniben

canım benmkinin vadesi gelmedi henüz....sipariş takibinde baktım kargom yola çıkmış...

evet doğru diyosun öyle oluyo.....

anladım canım, ben vade kısmına dikkat etmemiştim okurken :kedi:

kızlar yine alakaya maydonmoz olacak ama zevkinize güveniyorum şu oturma gruplarına bi bakın sizce hangisi güzel....

şimdide bunu sipariş verdim gelecek bi haftaya

SİZCE HANGİSİ KIZLAR?

şuan sipariş verdiğin oturma grubu bence güzel ve gayet şık günlük kullanmıcaksan bu gayet iyi kaydirigubbakcemile5

kızlar ya ben bugün bankamatikten fatura yatırdım. bu ayın 29u son günüydü faturanın.ama ben önümüzdeki ayın faturasını ödedim yalnışlıkla. şimdi nolacak. henüz hesapta görünmüyo. yarın arasam avonu onu değiştirirler mi? yani 29undaki faturaya aktarırlar mı? aktarmazlarsa iki gün içinde 200 lirayı nerden bulayım?eyvahedigeldismile

Nasıl sinirlerim bozuldu şimdi .
2 gündür dışarı çıkmıyorum kolim gelicek diye güya yurtiçi kargo evde bulamamış Alıcı yok diye msj geldi .lmaz:
Yarın arayıp gerekeni söylicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…