- 16 Ocak 2010
- 5.227
- 153
- 163
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #14.261
selam kızlar birşey soracağım size ?
Siz müşterilerden sipariş aldığınızda peşin mi alıyorsunuz parayı yoksa müşteriye ürün teslimatı yaptığınızda mı alıyorsunuz.Ben TC vatandaşı olduğum için burda böyle.Ama KKTC vatandaşı için öyle değil.Parayı ödemek için 2 hafta süresi var.Şimdi beni tanımayan müşterilerim ürünü almadan ödeme yapmazlar.Bende de o kadar para olmayabilir.Şaşırdım kaldım.Nasıl yapıcam anlayamadım.Szide de böyle mi? bir akıl verin bana lütfen henüz 3 günlük temsilciyim. :gitme:
Bu mesajı yukardada yazdım fakat hiç kimse bana cevap yazmadı. Lütfen bir kiş bile olsa cevap yazın bana.bilmiyorumkismile
hayır canım biz ürünü verdikten sonra 15gün içinde topluyoruz parayı..hemen almıyoruz....
kızlar yine alakaya maydonmoz olacak ama zevkinize güveniyorum şu oturma gruplarına bi bakın sizce hangisi güzel....
Merinos - Yaşadığınız her yerde... (bunu aldım kumaşta sorun yasadımgeri yolladm)
şimdide bunu sipariş verdim gelecek bi haftaya
Merinos - Yaşadığınız her yerde...
şuda yakın görüntüsü Merinos - Yaşadığınız her yerde...
SİZCE HANGİSİ KIZLAR?
kızlar k9 kataloğu olanlar signature bu ay indirimdemi acil yazınnnnnnnnnn.......ne kadar fiyatı.......
kızlar ya ben siparişimi dün verdim...bakıyorum hala sevkiyata hazırlanıyo diyo..niyeki...k7yi ödememiştim ondanmı..ama onun son ödeme tarihi gelmedi daha...
canım bi önceki siparişinin parasını ödemeden ister aynı aydan ikinci kez sipariş ver istersen bi sonraki aydan farketmez, siparişin beklemede kalır. benimde durumum aynı şu an ve bugün de unuttum ödemeyi sinir oldum kendime valla ya. internetten ödeyebiliyorum sadece...
borcunu ödedikten sonra siparişin sisteme sokulur canım.
gökcen sibelce nin borcunun vadesi gelmemiş yanlız bi sorun olmaz vadesi gelmediği için
benim şuan ağustosun 3 ünde k7 den borcum var bi sipariş verdim ertesi gün geldi k8 den bugün 2. siparişimi verdim sevkiyata hazırlanıyor oda gelecek yani yerimseniben
gökcen sibelce nin borcunun vadesi gelmemiş yanlız bi sorun olmaz vadesi gelmediği için
benim şuan ağustosun 3 ünde k7 den borcum var bi sipariş verdim ertesi gün geldi k8 den bugün 2. siparişimi verdim sevkiyata hazırlanıyor oda gelecek yani yerimseniben
kızlar yine alakaya maydonmoz olacak ama zevkinize güveniyorum şu oturma gruplarına bi bakın sizce hangisi güzel....
şimdide bunu sipariş verdim gelecek bi haftaya
SİZCE HANGİSİ KIZLAR?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?