Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

günaydın kızlar bir sorum olacak size
22.07 fatura tutarı 398.68
22,07 ödül satış 415.62
26.07 iade (kampanya 7ye ait ürün) 18.36
şimdi bu verilere gre benim kampanya 8 e göre panorama hediyesi olan 390 tl ve üzeri satslarda ki erkek parfumunu kaybetmeden ne kadar iade yapabilirim bi ruj hatalı cıktı da 8,50 falan civarıındayfı rujun fiyatı birde kırık sac ucları serumu var ya ondan almıstım k9daki ürünleri tamamlamk icin o kampanyadan almak istiyorm

Son düzenleme:
ödğl degil ödül satıs yazacaktım yani ürünü iade ettigimde heddiyeyi kaybetmemk icin tekrar siparis girmek zorundamıyım biraz krsk oldu da neyse

selam kızlar ben bi arkadaşımdan elindeki fazla katalogları aldım kaytalog işini öyle çözdüm bir de dün beklemediğim bi sipariş geldi akşam onu da girdim artık siparişler gecikmiyor değil mi illa 2 3 güne istiyorlar tabii siparişler 45 tl tutmadı üstüne de ben bir şeyler yazdım böyle işte... true force çantaları geliyor mu ne durumda bi gelişme var mı acaba

kızlar ya siparişlerimin toplam miktarına nerden bakcam 390 geçmek için yine siparişim var ama dün iade yaptım yardımcı olurmusnuz

8.68tllik iade yapabilirsin. ödül satış dediği o güne kadar verdiğin siparişlerin toplamı.

bu ay turunçgil kokulu kolonyayı istemiştim. beğenmedim kızlar. bildiğimiz kolonya. bilgilerinizee...

mltm benm eşim o kolonyayı çok sevdi:) kolonya hastasıdır ben bi tane daha istedim hatta...
evet klasik bir kolonya ama 400 ml olarak uygun fiyatlı bir de kalıcı kokusu var
lavanta bence ağır olur

canım o güne kadar verdidin derken benim 2 milyarı gecmistr 3 . kampnyam

canım ödül satış toplamları diye biliyorum. bi müşteri hismetlerini arayıp emin ol istersen. tomorrow parfüm çok güzel. ve ben alamadım kaçırma bence bu fırsatı. satışta yok zaten

mltm benm eşim o kolonyayı çok sevdi:) kolonya hastasıdır ben bi tane daha istedim hatta...
evet klasik bir kolonya ama 400 ml olarak uygun fiyatlı bir de kalıcı kokusu var
lavanta bence ağır olur

bende zaten senin yorumların üzerine istedim :) ama beğenmedim gönderiyim istersen sana bayanssulusmile

canım ödül satış toplamları diye biliyorum. bi müşteri hismetlerini arayıp emin ol istersen. tomorrow parfüm çok güzel. ve ben alamadım kaçırma bence bu fırsatı. satışta yok zaten

aldım canım tomorrow u evet erkek arkdsm bayılıyo zaten ruj hatalı cıkmıs onu iade edicem sende k8 fiyat listesi varmı ilk sayfalarda 10.90 olan rujun gelilşi ne kdr bakarmsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…