- 16 Ocak 2010
- 5.227
- 153
- 163
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #14.301
senin bugün yarın gelmesi lazım sipariş takibinden de bakabilirsinguclubacismilekızlar ben siparişi ptesi 4den önce verdim..bugün elime ulaşırmıki........
kızlar women of geldi ama begenmedim takas isterseniz.birde biraz önce arı soktu beni büyük siyah arıdan çok yanım yanıyor.
aldım canım tomorrow u evet erkek arkdsm bayılıyo zatenruj hatalı cıkmıs onu iade edicem sende k8 fiyat listesi varmı ilk sayfalarda 10.90 olan rujun gelilşi ne kdr bakarmsn
aldım canım tomorrow u evet erkek arkdsm bayılıyo zatenruj hatalı cıkmıs onu iade edicem sende k8 fiyat listesi varmı ilk sayfalarda 10.90 olan rujun gelilşi ne kdr bakarmsn
bende zaten senin yorumların üzerine istedim :) ama beğenmedim gönderiyim istersen sana bayanssulusmile
c anım ne bileyim biz beğendik ama... herkesin zevki işte... gene sipariş verdim bakalım iki güne kadar gelir herhalde.
bir de bana gelen arkadaşlar filan da beğendi ondan dedim üzgünüm sizi yanılttıysam...
benim fatura detayım çıkmış kendim verdim telefondan bugün yanlız bişey sorucam yeni kataloklarda indirim broşürü de gelirmi bana bide panorama sadece katalok kodu işaretledimde
kızlar ben k8 kapattım sanıyordum ama tekrar sipariş vercem erkek parfümünü kazanıyorum 15 tllik eksiğim vardı onuda kendim alcam ne alayım kızlar satmak için
kızlar ben k8 kapattım sanıyordum ama tekrar sipariş vercem erkek parfümünü kazanıyorum 15 tllik eksiğim vardı onuda kendim alcam ne alayım kızlar satmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?