Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

bende bugün ilk kez kendim girdim siparişimi zaten satış yoktu bu kampanya bikac parça kendime yani bide kataloklar gelsin diye telefonla girdim ne zaman çıkar bilmem

bende zaten senin yorumların üzerine istedim :) ama beğenmedim gönderiyim istersen sana bayanssulusmile

c anım ne bileyim biz beğendik ama... herkesin zevki işte... gene sipariş verdim bakalım iki güne kadar gelir herhalde.
bir de bana gelen arkadaşlar filan da beğendi ondan dedim üzgünüm sizi yanılttıysam...

c anım ne bileyim biz beğendik ama... herkesin zevki işte... gene sipariş verdim bakalım iki güne kadar gelir herhalde.
bir de bana gelen arkadaşlar filan da beğendi ondan dedim üzgünüm sizi yanılttıysam...

yok canım ya ne yanıltması. herkesin zevkleri farklıdır.

Sabah kolim geldi bir çoğunu müşterilere dağıttım ve paralarıda topladım sayılır .hihoyyyt
Hatta yeni katalogtan sipariş bile aldım hadi bakalım hayırlısı..zemuszemus

kızlar slm babalar günü kataloğundan 2 tane bay percive siparişlerim vardı %50 indirimlydi galiba yeni geldi parfumler %50 miydi bi bakarmısınız fiyatına ben katologları atmıştım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşkler

benim fatura detayım çıkmış kendim verdim telefondan bugün yanlız bişey sorucam yeni kataloklarda indirim broşürü de gelirmi bana bide panorama sadece katalok kodu işaretledimde

anladım canım sagol ilk veriyorum ya k. 8 den sonuçta orda görünüyor panorama yı da yazıyoruz sandımk.8 sipariş paketi omu oluyo acaba fiat yok

kızlar ben k8 kapattım sanıyordum ama tekrar sipariş vercem erkek parfümünü kazanıyorum 15 tllik eksiğim vardı onuda kendim alcam ne alayım kızlar satmak için

kızlar ben k8 kapattım sanıyordum ama tekrar sipariş vercem erkek parfümünü kazanıyorum 15 tllik eksiğim vardı onuda kendim alcam ne alayım kızlar satmak için

k8de en arka sayfadaki siyah kalemler ve rimel 5 tl olan çok satılıyor. fiyatıda uygun.gliserinli el kremi var. ben bunları çok sattım bu ay. yinede sen bilirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…