Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar kampanya 8 in hediyesi olan bayan parfümünün kokusu nasıl?biraz eksigim kaldı tamamlasammı karar veremedim sizce degermi fazladan sipariş girmeye?

günaydınnn

ozyy ben o parfümü çok beğeniyorum bence harika bi kokusu var ve kazandım o parfümü
ama dün gelmesi gerekiyordu ve gelmedi yine stoksuzluk mu var acaba arkadaşlar sizede oldumu :1closedeyes:

günaydınnn

ozyy ben o parfümü çok beğeniyorum bence harika bi kokusu var ve kazandım o parfümü
ama dün gelmesi gerekiyordu ve gelmedi yine stoksuzluk mu var acaba arkadaşlar sizede oldumu :1closedeyes:

günaydınn

teşekkür ederim cevap verdigin için..başka kampanya 8 in hediyesi olan bayan parfümü hakkında fikri olan var mı arkadaşlar?bilmiyorumkismile

günaydınn

teşekkür ederim cevap verdigin için..başka kampanya 8 in hediyesi olan bayan parfümü hakkında fikri olan var mı arkadaşlar?bilmiyorumkismile

bende aldım ama ne bileyim pek hosuma gitmedi yani cok acıgın varsa bence begendigin parfumu al onun yerine daha mantıklı canımmm. ama çay seti ve kettle harika yani çk hosuma gitti onun icin fazldn sip girmiştim ve kesinlikle degdi yani

izmirde oturan kızlar siparsi acıgınz varsa 15 tl lik siiparism var verebilirim konak ta bi kafede calısan kız istemisti ben vermicem sipars siz verbilirsiniz

ben en son kendimden de sipariş girdim

el kreminden
son sf daki far ve göz kaleminden
bi de kolonya sipariş verdim satarsam satarım satamazsam da elbet kullanırım dedim
bi de bali bliss var ya o edt de çok seviliyor ben birine almıştım sonra kendime de aldım o da satılabilir bence

bkalım benm siparişler ne zmaan gelecek

kızlar dün havaleyle yatırdım k7 borcumu nihayet. daha doğrusu babam yatırdı bugün baktım ama hala yatırmamışım olarak gözüküyor. deliricem yahu. avonun numaralasını da aradm ama müşteri temsilcisi seçeneği yoktu. müşteri temsilcisine bağlanabilmek için ne yapmam gerek kızlar?

bugün ya da yarn geçer hesaba cnm hawalede hemen geçmio

hımm teşekkür ederim canım çok güzel degilse dedigin mantıklı parfüme ihtiyacım var..9 dan little white düşünüyorum tam karar veremesemde:uhm::uhm::

kızlar kampanya 8 in hediyesi olan bayan parfümünün kokusu nasıl?biraz eksigim kaldı tamamlasammı karar veremedim sizce degermi fazladan sipariş girmeye?

ben kazandım o parfümü ve dün geldi. beğendim kokusu güzel

merhaba kızlar 1buçuk ay olmayacağım buralarda sizleri özleyeceğimm canlarım edacım ve düiğer isimini hatırlayamadığım arkadaslarım hepinizi öpüyorum 1 bucuk ay sonra görüşmek üzere

bugün ya da yarn geçer hesaba cnm hawalede hemen geçmio

önceden de hep babam yatırıyodu ama ertesi gün hemen gözüküyordu valla bu avonun sağı solu belli olmuyo mu beni deli ediyor.
teşekkür ederim canım rahatladım biraz. ya işte kampanya bitimine az kaldı diye sinir oldum bende. çünkü borcumu ödemeden önce sipariş girişi yapmıştım k8 den. hani borcumu ödeyince hemen sisteme geçsin diye. şimdi o nolucak o da beni düşündürüyo. OOOF AVON OOOOOF :gitme:

kızlar takım öncümü aradım avon u aradım ama 15 dk konuşamadım oraya bağlan buraya bağlan kadam attı takım öncümü aradım en son, bana daha vmsj filan gelmedi ben sipariş girdim ama 2 gün oldu, sipariş takibine bakıyorum görünmüo dedim o da sen girmişsin ben gördüm dedi heralde bi yanlışlık yoktur dimi?

ben de en sonunda takım öncümü aradım, öğleden sonra car, hesapta gözükeceğini söyledi. ya benim takım öncüm çok tatlı bi kadın ya her zaman elinden geleni yapıyor hiç bir zaman geri çevirmedi beni. o da olmasa yani...

kızlar dün akşam girdim siparişleri 20 tllik vindiscape el kremi ruj aldım örnek ürünlerden ve bence 250 tllik parfüm benim hiç hoşuma gitmedi

selam kızlar bende yeni temsilciyim . bali bliss nasıl güzel mi ben onun ürünlerinin hepsini almayı düşünüyorum pembe pembe çok hoşuma gitti acaba kokusuda hoş mu.kullananlar tavsiye edebilir mi?

Birde parfum değilde kollarına,bacaklarına falan sıkıp sürüyosun sprey gibi onlar hangi ürünleri tavsiye edersiniz.Kataloglarda vücut spreyi ürünleri var benim bahsettiğimin vücut spreyi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…