- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #14.321
günaydınnn
ozyy ben o parfümü çok beğeniyorum bence harika bi kokusu var ve kazandım o parfümü
ama dün gelmesi gerekiyordu ve gelmedi yine stoksuzluk mu var acaba arkadaşlar sizede oldumu :1closedeyes:
günaydınn
teşekkür ederim cevap verdigin için..başka kampanya 8 in hediyesi olan bayan parfümü hakkında fikri olan var mı arkadaşlar?bilmiyorumkismile
zaten banyo köpüklerinde bu fransız leylak kokuluyla beyaz zambak benim en begendiklerim.
kızlar dün havaleyle yatırdım k7 borcumu nihayet. daha doğrusu babam yatırdı bugün baktım ama hala yatırmamışım olarak gözüküyor. deliricem yahu. avonun numaralasını da aradm ama müşteri temsilcisi seçeneği yoktu. müşteri temsilcisine bağlanabilmek için ne yapmam gerek kızlar?
bende aldım ama ne bileyim pek hosuma gitmedi yani cok acıgın varsa bence begendigin parfumu al onun yerine daha mantıklı canımmm. ama çay seti ve kettle harika yani çk hosuma gitti onun icin fazldn sip girmiştim ve kesinlikle degdi yani
kızlar kampanya 8 in hediyesi olan bayan parfümünün kokusu nasıl?biraz eksigim kaldı tamamlasammı karar veremedim sizce degermi fazladan sipariş girmeye?
izmirde oturan kızlar siparsi acıgınz varsa 15 tl lik siiparism var verebilirim konak ta bi kafede calısan kız istemisti ben vermicem sipars siz verbilirsiniz
bugün ya da yarn geçer hesaba cnm hawalede hemen geçmio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?