- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #14.341
ablam bnm kendine ii bak görüşmek üzereopuyorumnanaktanmerhaba kızlar 1buçuk ay olmayacağım buralarda sizleri özleyeceğimm canlarım edacım ve düiğer isimini hatırlayamadığım arkadaslarım hepinizi öpüyorum 1 bucuk ay sonra görüşmek üzere
selam kızlar bende yeni temsilciyim . bali bliss nasıl güzel mi ben onun ürünlerinin hepsini almayı düşünüyorum pembe pembe çok hoşuma gitti acaba kokusuda hoş mu.kullananlar tavsiye edebilir mi?
Birde parfum değilde kollarına,bacaklarına falan sıkıp sürüyosun sprey gibi onlar hangi ürünleri tavsiye edersiniz.Kataloglarda vücut spreyi ürünleri var benim bahsettiğimin vücut spreyi?
bn bali blissi beğendm ama pek kalıcı değil açıkçası..
spreylerde gayet güzel kullanıorm bn..
bnmde 2.sip.geldi kızlar yne o yeni çıkan rujlardan aldm harikaa yaa bütün renklerini alçm kısın..
ben bali blisi begenmedim agır bi kokusu var vindiscape çok güzel
bendeki k8 de yok . Çünkü ben kktc deyim. toulette sprey ile vücut spreyi arsındaki farkı biliyor musun? sen vindiscape kullandın mı? müşterilein en çok hangisini alıyor.Bende ona göre tavsiye edeyim müşterilere.zemuszemus
benim geç yatırsamda en fazla 3 günde görünürdü ama sitedenmidir nedir 15 gun oldu daha yeni göründü nihayet k.8 siparişi verdimsüprizzzzzkızlar dün havaleyle yatırdım k7 borcumu nihayet. daha doğrusu babam yatırdı bugün baktım ama hala yatırmamışım olarak gözüküyor. deliricem yahu. avonun numaralasını da aradm ama müşteri temsilcisi seçeneği yoktu. müşteri temsilcisine bağlanabilmek için ne yapmam gerek kızlar?
pazartesi 16,00dan önce verdm siparişi elime ulaşmadı henüz...yuuhhhhhh yani...2gündür yurtiçi kargo msj gönderiyo bugün gelcek yarın gelcek diye...kime şikayet etsemki bunları...kafalarına göre takılıyolar ya...uyuz oldum heee....
benm takım öncüm de çok şeker ama gene aramaya çekiniyorum salak mı bu kadın der diye:)
cnmcm ne dmk her zmn sorabilirsn ama hç dikkat etmedm toilette spreyle normal sprey arasındaki farkı yani sprey spreydir dedm geçtm :)cevabın için teşekkrür ederimbirşey daha sorabilir miyim.toilette sprey ile vücut spreyi arasındaki farkı merak ediyorum.bana yardımcı olursan sevinirim. Belki biraz komik oldu ama sorum akafama takıldı işte. a.s.
cnm ben bali blissi müşterime almıştım sonra çok beğendik eşimle bana da aldıkselam kızlar bende yeni temsilciyim . bali bliss nasıl güzel mi ben onun ürünlerinin hepsini almayı düşünüyorum pembe pembe çok hoşuma gitti acaba kokusuda hoş mu.kullananlar tavsiye edebilir mi?
Birde parfum değilde kollarına,bacaklarına falan sıkıp sürüyosun sprey gibi onlar hangi ürünleri tavsiye edersiniz.Kataloglarda vücut spreyi ürünleri var benim bahsettiğimin vücut spreyi?
evet ilk siparişte bana da 9 günde getirmişlerdi kargoyu. bi de aradım biz geldik yoktunuz demezler mi? ben de dedim minik bebeğim var ben çıkmıyorum ki mecbur gene getirdiler bi de ben ilçedeyim ilden getiriyorlar olmazsam evde ta ile gidip alcakmışım... çok kızmıştım aslında kargo şirketini deiştirse ya avon.pazartesi 16,00dan önce verdm siparişi elime ulaşmadı henüz...yuuhhhhhh yani...2gündür yurtiçi kargo msj gönderiyo bugün gelcek yarın gelcek diye...kime şikayet etsemki bunları...kafalarına göre takılıyolar ya...uyuz oldum heee....
tel.le sipariş nası veriliyo cnm ben hiç öyle vermedim. zor mu uzun vakit alıyor mut.öncüsüne zor ulaşıyorum artık kendim deniyeyim dedim ilk kez telefonla verdim kendim siparişimi dün bugünde sipariş takibinde kargoya verildi diye göründü yarın gelir tahminim.
aynen şekerimehauehaueh ben de aynen, sanki rahatsızlık veriyo gibi hissediyorum ama yine dön dolaş onu arıyorum
Bende daha şimdi verdim kızlar siparişimi.çok merak eidyorum yeni kataloğu.umarım hepimizin satışları iyi olur...
aynen şekerim
ben dün avonu aradım meğer salı verdim dediğim siparişin son aşamasını yapmamışım hemen verdim şimdi teee salıya gelcek cnm sıkıldı ayyyy
cnm ben bali blissi müşterime almıştım sonra çok beğendik eşimle bana da aldık
bu sefer spreyini de düşünüyorum:) bi de perceive sprey alan bi müşterim var beğeniyor kokusunu ama pek kalıcı olmadığını söylüyor zaten edt deil normaldir yani kalıcı olmaması da:)
cnmcm ne dmk her zmn sorabilirsn ama hç dikkat etmedm toilette spreyle normal sprey arasındaki farkı yani sprey spreydir dedm geçtm :)
Kızlar dün gece K8 den siparişimi verdim ama aklıma takılan bişi oldu.
Fullspeed paketinden 2 paket sipariş verdim ama fiyat listesine paket olarak düşmemiş hepsinin fiyatı ayrı ayrı düşmüüş e faturamda yüksek gözüküyo anlamadım gitti:1no2:
ßeni bilgilendirebilirmisinzz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?