Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

merhaba kızlar 1buçuk ay olmayacağım buralarda sizleri özleyeceğimm canlarım edacım ve düiğer isimini hatırlayamadığım arkadaslarım hepinizi öpüyorum 1 bucuk ay sonra görüşmek üzere
ablam bnm kendine ii bak görüşmek üzereopuyorumnanaktan

bn bali blissi beğendm ama pek kalıcı değil açıkçası..
spreylerde gayet güzel kullanıorm bn..

bnmde 2.sip.geldi kızlar yne o yeni çıkan rujlardan aldm harikaa yaa bütün renklerini alçm kısın..

bn bali blissi beğendm ama pek kalıcı değil açıkçası..
spreylerde gayet güzel kullanıorm bn..

bnmde 2.sip.geldi kızlar yne o yeni çıkan rujlardan aldm harikaa yaa bütün renklerini alçm kısın..

cevabın için teşekkrür ederimbirşey daha sorabilir miyim.toilette sprey ile vücut spreyi arasındaki farkı merak ediyorum.bana yardımcı olursan sevinirim. Belki biraz komik oldu ama sorum akafama takıldı işte. a.s.

ben bali blisi begenmedim agır bi kokusu var vindiscape çok güzel

bendeki k8 de yok . Çünkü ben kktc deyim. toulette sprey ile vücut spreyi arsındaki farkı biliyor musun? sen vindiscape kullandın mı? müşterilein en çok hangisini alıyor.Bende ona göre tavsiye edeyim müşterilere.zemuszemus

windscape güzel biraz blue rush ı andırıyo ama blue rush gibisi yokk yaaa

selam kızlar sahibinden.com a avon ürünleriyle ilgili ilanlar verdm alan olurmu acaba ya varmı içinizde veya çevresinde bu şekilde satış yapan

Son düzenleme:
benim geç yatırsamda en fazla 3 günde görünürdü ama sitedenmidir nedir 15 gun oldu daha yeni göründü nihayet k.8 siparişi verdimsüprizzzzz

t.öncüsüne zor ulaşıyorum artık kendim deniyeyim dedim ilk kez telefonla verdim kendim siparişimi dün bugünde sipariş takibinde kargoya verildi diye göründü yarın gelir tahminim.

pazartesi 16,00dan önce verdm siparişi elime ulaşmadı henüz...yuuhhhhhh yani...2gündür yurtiçi kargo msj gönderiyo bugün gelcek yarın gelcek diye...kime şikayet etsemki bunları...kafalarına göre takılıyolar ya...uyuz oldum heee....

o kargonun problemi cnm istersen avona şikayet et kargoyu bana da yapmışlardı aynısını şikayet ettm

Bende daha şimdi verdim kızlar siparişimi.çok merak eidyorum yeni kataloğu.umarım hepimizin satışları iyi olur...

cnmcm ne dmk her zmn sorabilirsn ama hç dikkat etmedm toilette spreyle normal sprey arasındaki farkı yani sprey spreydir dedm geçtm :)

cnm ben bali blissi müşterime almıştım sonra çok beğendik eşimle bana da aldık
bu sefer spreyini de düşünüyorum:) bi de perceive sprey alan bi müşterim var beğeniyor kokusunu ama pek kalıcı olmadığını söylüyor zaten edt deil normaldir yani kalıcı olmaması da:)

evet ilk siparişte bana da 9 günde getirmişlerdi kargoyu. bi de aradım biz geldik yoktunuz demezler mi? ben de dedim minik bebeğim var ben çıkmıyorum ki mecbur gene getirdiler bi de ben ilçedeyim ilden getiriyorlar olmazsam evde ta ile gidip alcakmışım... çok kızmıştım aslında kargo şirketini deiştirse ya avon.

t.öncüsüne zor ulaşıyorum artık kendim deniyeyim dedim ilk kez telefonla verdim kendim siparişimi dün bugünde sipariş takibinde kargoya verildi diye göründü yarın gelir tahminim.
tel.le sipariş nası veriliyo cnm ben hiç öyle vermedim. zor mu uzun vakit alıyor mu
numaraları mı okuyosunuz?

ehauehaueh ben de aynen, sanki rahatsızlık veriyo gibi hissediyorum ama yine dön dolaş onu arıyorum
aynen şekerim
ben dün avonu aradım meğer salı verdim dediğim siparişin son aşamasını yapmamışım hemen verdim şimdi teee salıya gelcek cnm sıkıldı ayyyy

Bende daha şimdi verdim kızlar siparişimi.çok merak eidyorum yeni kataloğu.umarım hepimizin satışları iyi olur...

valla ben k9 u k8den daha çok bğendim indirimler daha çok bence daha çok alan çıkacak şimdiden benm bazı müşterilerim ne alacağına karar vermiş durumda:)

aynen şekerim
ben dün avonu aradım meğer salı verdim dediğim siparişin son aşamasını yapmamışım hemen verdim şimdi teee salıya gelcek cnm sıkıldı ayyyy

cnm gelmeden faturayı kontrol et ... eskiden sayfayı kapattık mı iptal ederdi.artık sepete atıyo.aynılarından çifter çifter gelmesin..mesela bana yanlışlıkla lavantalı kolonya da gelmiş..sildim sanıryordum.iade etmeyi sevmem ama iade edicem....

cevabın için teşekküer ederim canım. bu kampanyada indirimli değil indirime girince hemen alayım bari bali bliss.Zaten rengi süper ya pembiş pembiş.kaydirigubbakcemile5

cnmcm ne dmk her zmn sorabilirsn ama hç dikkat etmedm toilette spreyle normal sprey arasındaki farkı yani sprey spreydir dedm geçtm :)

doğru diyosun canım sprey spreydir.bana mişterimin biri sormuştu da o yüzden kafaya taktım.İlk siparişimi yarın veriyorum.İnşallah hayırlısıyla fazlasylaı devamı gelir.

Kızlar dün gece K8 den siparişimi verdim ama aklıma takılan bişi oldu.
Fullspeed paketinden 2 paket sipariş verdim ama fiyat listesine paket olarak düşmemiş hepsinin fiyatı ayrı ayrı düşmüüş e faturamda yüksek gözüküyo anlamadım gitti:1no2:
ßeni bilgilendirebilirmisinzz ?

Faturalandığında indirimli temsilci fiyatı olacaktır, merak etme bütün ürünler önce böyle oluyo adet ve müşteri fiyatıyla yansıyo, merak edilecek bişi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…