Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Faturalandığında indirimli temsilci fiyatı olacaktır, merak etme bütün ürünler önce böyle oluyo adet ve müşteri fiyatıyla yansıyo, merak edilecek bişi yok

Müşteri fiyatıyla yansımamış temsilci fiyatıyla yansımış ama tek tek görünüyo paket değil.

aynen şekerim
ben dün avonu aradım meğer salı verdim dediğim siparişin son aşamasını yapmamışım hemen verdim şimdi teee salıya gelcek cnm sıkıldı ayyyy

insan inanılmaz sabırsızlanıyo yahu sanki ne olcaksa işte aynı şeyler dön dolaş ama bende aynı şekilde ta haftabaşı elimde olur diye kafamda kurmuştum benim de yarın gelicek. cumartesi sevkiyat yapılıyo demi bu arada? akannehir

avon yine site çalışmasına giriyo. bir gecelikmiş. bakalım bu kez ne çıkaracaklar

selam diycem ama kimse yok. kızlar mesajımı görenler yanıtlayabilir mi lütfen: benim cari hesapta borç bakiyesinde -26 tl yazıyo bu ne demek? benim borcum falan yok ama anlamadım nedenini.. iadem vardı 26 tutmuştu ama neden hala yazsın ki? anlayamadım.. düşüncelerinizi söylerseniz çok sevinirim..

iade tutarın o. ödemene gerek kalmayan tutar yani. fatura ödemeleri ve iadeler eksi olarak görünüyo. yani düşülen tutar. korkulacak bişi yok.

günaydın herkese

benim kargom bugün gelicek, umarım öğleden önce gelir... k9 elime geçer geçmez size şöööyle bi liste yapıcam. gerçi bugün k8 in son günü nasılsa çoğu kişinin eline geçmiştir k9 ama eline geçmeyen arkadaşlar için kaydirigubbakcemile5

hay yaşa sen :)
heyecanla bekliyorum yapacağın listeyi
peki sitede ne zaman çıkıyor k9 kataloğu bilen var mı?

bugün k8in son günümü :S 6 ağustos olmasın o canım

kızlar kargom dün geldi..stackable yüzüğün 3numarasını istemiştik..istediğimizden baya büyük geldi...iade nasıl edicem..hiç iadem olmadı...bi sonraki kargodamı vericem...

cnm baktım kargoya verilmiş ama borcum gözüküyor dün vadesi sonmuş ama bankadan almamışlar alla allaaa öncekini otomatik ödemişti banka noluyo yahu...

cevabın için teşekküer ederim canım. bu kampanyada indirimli değil indirime girince hemen alayım bari bali bliss.Zaten rengi süper ya pembiş pembiş.kaydirigubbakcemile5

valla indirim geçen kampayandaydı ben o zaman almıştım müşteri fiyatı 15 tl idi.

şişesi çok güzel ama saklıcam:)))

bu arada k9 ağustosun 6sında die aklımda kalmış
bana avondan msj gelmiş önümüzdeki hadta 125 tl lik sipariş verirsem gun hediye ediyolarmış ne bu anlamadım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…