- 7 Ocak 2009
- 7.086
- 11.515
- 773
- 35
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #14.361
Faturalandığında indirimli temsilci fiyatı olacaktır, merak etme bütün ürünler önce böyle oluyo adet ve müşteri fiyatıyla yansıyo, merak edilecek bişi yok
aynen şekerim
ben dün avonu aradım meğer salı verdim dediğim siparişin son aşamasını yapmamışım hemen verdim şimdi teee salıya gelcek cnm sıkıldı ayyyy
selam diycem ama kimse yok. kızlar mesajımı görenler yanıtlayabilir mi lütfen: benim cari hesapta borç bakiyesinde -26 tl yazıyo bu ne demek? benim borcum falan yok ama anlamadım nedenini.. iadem vardı 26 tutmuştu ama neden hala yazsın ki? anlayamadım.. düşüncelerinizi söylerseniz çok sevinirim..
günaydın herkese
benim kargom bugün gelicek, umarım öğleden önce gelir... k9 elime geçer geçmez size şöööyle bi liste yapıcam. gerçi bugün k8 in son günü nasılsa çoğu kişinin eline geçmiştir k9 ama eline geçmeyen arkadaşlar için kaydirigubbakcemile5
hay yaşa sen :)
heyecanla bekliyorum yapacağın listeyi
peki sitede ne zaman çıkıyor k9 kataloğu bilen var mı?
günaydın herkese
benim kargom bugün gelicek, umarım öğleden önce gelir... k9 elime geçer geçmez size şöööyle bi liste yapıcam. gerçi bugün k8 in son günü nasılsa çoğu kişinin eline geçmiştir k9 ama eline geçmeyen arkadaşlar için kaydirigubbakcemile5
bugün k8in son günümü :S 6 ağustos olmasın o canım
cnm baktım kargoya verilmiş ama borcum gözüküyor dün vadesi sonmuş ama bankadan almamışlar alla allaaa öncekini otomatik ödemişti banka noluyo yahu...cnm gelmeden faturayı kontrol et ... eskiden sayfayı kapattık mı iptal ederdi.artık sepete atıyo.aynılarından çifter çifter gelmesin..mesela bana yanlışlıkla lavantalı kolonya da gelmiş..sildim sanıryordum.iade etmeyi sevmem ama iade edicem....
cevabın için teşekküer ederim canım. bu kampanyada indirimli değil indirime girince hemen alayım bari bali bliss.Zaten rengi süper ya pembiş pembiş.kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?