- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #14.381
valla bilmem ki normalde hep her ayın son günü bitmiyor mu kampanyalar?
gökçencim sağolasın valla ellerin dert görmesin
kataloğu canlı canlı görmem zaman alıcak o yüzden öyle makbule geçti ki anlatamam sana:)
KIZLAR DÜN ödememin son günüydü gittim bankaya saat 4 de yatırdım...avon bugun çalışmıyormu bakıyorum cari hesap özetine parayı cekmemiş avon daha neden böyle oldu...
Kızlar bende temsilciyim ankaradan. 9.Katalog çıktı mı acaba?
Fıstıklar beni tanımadıgım bi bayan temsili yaptı ..bana temsilci şifresi gelecekmiş ve Benim siparişlerin girişini ilk önce o yapacakmış..Daha sonra ben halledecekmişim gelecek aylarda?Böylemi oluyor gerçekten? Birde bu siparişler internet üzerinden yapılıyor..Ödemeler için kredi kartı şart mı ?Yoksa bankadan havale yolu ile parayı yollayıp eve öylemi gönderiyorlar ürünler :) Bi sorum daha var her ay ücretsiz eve katalog gelir mi?:asigim:
Fıstıklar beni tanımadıgım bi bayan temsili yaptı ..bana temsilci şifresi gelecekmiş ve Benim siparişlerin girişini ilk önce o yapacakmış..Daha sonra ben halledecekmişim gelecek aylarda?Böylemi oluyor gerçekten? Birde bu siparişler internet üzerinden yapılıyor..Ödemeler için kredi kartı şart mı ?Yoksa bankadan havale yolu ile parayı yollayıp eve öylemi gönderiyorlar ürünler :) Bi sorum daha var her ay ücretsiz eve katalog gelir mi?:asigim:
ya kızlar gecende sormusdum şu sipariş verırken müşterii eklene hannı eeger dırek musterının evıne gdııosa oyle gırcem bundan sora yardım lutfenbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?