Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

valla bilmem ki normalde hep her ayın son günü bitmiyor mu kampanyalar?

hayır cnm katalogun arkasında yazıo ne zaman bittiği her kampanya değişio tarihi

kampanya 8_ 6 ağustos saat 16:00 da bitio arkadaşlar kampanya 9 da 6 ağustos ile 27 ağustos arası geçerli

evet kızlaar kargom geldi nihayet hemen geçtim bilgisayar başına size yazabildiim kadar yazıcam nelerin indirimde olduunu kaydirigubbakcemile5

advances serisi şampuanlar malumunuz yenilenecekti, 250 ml lik şampuanları her çeşidi 3.40 tl, bakım kremleri 3,90 tl, serumları da 7,50 tl.

fırçalar %50 indirimli ayrıca yeni fön fırçası çıkmış 9,00 tl.

k9 dan 25 tl lik alışveriş yapana, incandessence edp sadece 22 tl imiş.

parfümlü roletler, roll onlar, spreyler den herhangi iki adeti 9,00 tl.

şu yaz başında çıkan böğürtlenli, kavunlu falan edt lerden herhangi 2 si de 22,00 tl.

simple elements serisininin erkek ve bayanlarının her birisi 16,00, herhangi 2si 25,00 tl

celebre deo= 7-60 / celebre roll-on / 5,40 / 2 adet celebre edt ise 42,00 tl

little white dress edp = 25,60 / parfümlü vücut spreyi = 7,60

little black dress edp = 25,60 / roll on = 5,40 / deo = 7,60

50' s glam = 30,40

60' s mod = 30,40

far away dreams = 30,40

rare gold, rare pearl = 30,40

tomorrow bayan, today bayan = 32,50

black suede leather =30,40 (kokulu sayfada imiş)

essence= 34,50 (yan ürünleri de indirimde)

signature = 34-50 ( yan ürünleride....)

musk for men edt= 27,80 ( yan ürünleri....)

pro move = 26,00

ayyy bütüüün erkek parfümleri nerdeyse hemen h emen aynı fiyatta indirimde yoruldum yaz yaz başka şeylere geçelim akannehir

takılar var bi sürü indirimde

yılan derili çanta var yine, 26,00 tl

şu plaj serisi var çanta, pareo, terlikli falan indirimli.

super curlacious maskara = 13,20 tl

açılıp kapanabilen göz kalemi =10,60

mega impact serisi = 13,00 tl

ultra color rich ruj serisi = 11,30

arabian glow serisi indirimde

salatalıklı el sabunu ve roll on 1 alana 1 bedava. tek tek sırayla ise; 6,50 tl ve 7,90 tl

herhangi iki adet banyı köpüğü 15,00 tl ( 1 lt likler )

paketler var değişik değişik

perfect wear serisi indirimde

ungaro makyaj serisi geri dönmüş, indirimli

anew make-up serisi % 25 indirimli

color trend serisi indirimli

iki tane 400 ml lik rich moisture krem 11,90

dry skin sos serisi indirimli

clear skin serisi indirimde

solution krem serisi ve temizleme serisi indirimde

anew serisi indirimli

sun serisi indirimli

for men serisinden bazıları...

planet spa serisi...skin so soft tan bazılarıı...

naturals body serisi indirimli

senses duş jelleri ve el sabunları indirimde opuyorumnanaktan

bir de indirim broşürü var ama yoruldum onu da sonra artuk

gökçencim sağolasın valla ellerin dert görmesin
kataloğu canlı canlı görmem zaman alıcak o yüzden öyle makbule geçti ki anlatamam sana:)

KIZLAR DÜN ödememin son günüydü gittim bankaya saat 4 de yatırdım...avon bugun çalışmıyormu bakıyorum cari hesap özetine parayı cekmemiş avon daha neden böyle oldu...

KIZLAR DÜN ödememin son günüydü gittim bankaya saat 4 de yatırdım...avon bugun çalışmıyormu bakıyorum cari hesap özetine parayı cekmemiş avon daha neden böyle oldu...

canım, ödemen cari hesapta ertesi gün öğleden sonra gözüküyormuş.takım öncüme sormuştum ben. benimde babam bu hafta başında bankadan yatırdı havaleyle. ertesi gün öğleden sonra gözüktü ancak.

Fıstıklar beni tanımadıgım bi bayan temsili yaptı ..bana temsilci şifresi gelecekmiş ve Benim siparişlerin girişini ilk önce o yapacakmış..Daha sonra ben halledecekmişim gelecek aylarda?Böylemi oluyor gerçekten? Birde bu siparişler internet üzerinden yapılıyor..Ödemeler için kredi kartı şart mı ?Yoksa bankadan havale yolu ile parayı yollayıp eve öylemi gönderiyorlar ürünler :) Bi sorum daha var her ay ücretsiz eve katalog gelir mi?:asigim:

evet sipariş grnce gelen faturayla sen şifre alabilceksin
bunun için ilk onun grmesi gerekiyor
kedi kartı şart değil havalede olurr
kolin gelince faturanda yazar son ödeme tarihi o vakte kadar yatırıosun
sipariş grmeden katolok gelmiyor maalesef
hayırlı olsun bu arada bol satışlae opuyorumnanaktan

evet ilk siparişi takım öncüsü veriyo. siparişlerinle birlikte faturada geliyo. fatura numarasıyla internet şifreni alıp sonraki sdiparişleri sen giriyosun. ödemeler ürün geldikten sonra fatura tutarın 150tlnin altındaysa 15 gün. daha fazlaysa bir ay sonra yapılıyo. kredi kartı şart diil. havale yapabiliyosun yada iş bankasından hesap açtırıp otomatik ödeme talimatı veriyosun.her ay ücretsiz katalog gelmiyo diye biliyorum emin diilim ama.

hoşgeldin aramıza zamanla alışırsın zaten ödeme şeklini hangisi sana uyarsa seçersin ben ziraat bank. otm ödemeyle yapıyorum

bizde onu diyorduk zaten canım önümüzde ki cuma vereceğiz k9 siparişlerini yani 6 ağustos

ya kızlar gecende sormusdum şu sipariş verırken müşterii eklene hannı eeger dırek musterının evıne gdııosa oyle gırcem bundan sora yardım lutfenbilmiyorumkismile

ya kızlar gecende sormusdum şu sipariş verırken müşterii eklene hannı eeger dırek musterının evıne gdııosa oyle gırcem bundan sora yardım lutfenbilmiyorumkismile

hayır canım müşterinin evine direk gitmiyor. sen oradan müşteri ekleyince onlara online katalog gönderebiliyosun. onlarda o katalog üzerinden sipariş girebiliyolar. ve o siparişler direk sana geliyo. onaylayınca sepetine atmış oluyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…